CUPA "RomTRAVEL" - Belis Fantanele

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 30 Mai 2006, 08:24

Un clasament oficial cand vedem ?

Adi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Adi » 30 Mai 2006, 10:39

Cu siguranta un concurs mai mult decat reusit. Atmosfera a facut totul,
organizare impecabila,arbitraj pe masura..premii substantiale. Avand in vedere ca a fost un debut in cazul meu,abia il astept pe urmatorul.
Multumiri organizatorilor si primarului comunei Belis fara de care nu apucam mansa a doua..prietenii stiu de ce :lol:

P.S. MihaiV mersi inca o data,esti un mare domn.

RaresDumitru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RaresDumitru » 30 Mai 2006, 14:18

Sincer ma bucur tare de tot cind vad posturi care spun ca le-a placut la Belis, asat inseamna ca lume a atrecut peste vremea criminala si s-a simtit bine. Pentru mine a fost primul concurs si ma bucur enorm ca am reusit sa si prind peste in ambele manse, avand in vedere compania selecta in care ma aflam. La final am iesti pe 11 cred, ca nu am stat la festivitate, trebuind sa ajung in Cluj din motive personale.

Din pdv al organizarii, parerea mea este ca a lasat de dorit la anumite faze, si cu riscul de a se supara unul sau altul, cred ca se putea mult mai bine. Poate esunt eu circotas, dar lucrind in turism si fiind obisnuit cu grupuri mari de oameni, cred ca se putea face mult mai mult. Insa asat este doar parerea mea...

Oricum cred ca vremea a jucat un factor esential in ceea ce priveste numarul de pesti prinsi, cu 2 saptamini in urma fusesem acolo si pescuisem pe zona in care s-a desfasurat concursul si prinsesem cel putin 20 de cleni in decurs de citeva ore. Daca prindeam macar jumatate in concurs nu ma ajungea nimeni. Dar din pacate, in mansa 1 mai mult am vislit decit am pescuit, datorita vintului.

Felicitari oricum tuturor celor care au venit la concurs, sper sa fi fost o experienta frumoasa pentru toti, chiar si pentru cei care nu au prins nimic.
multi, mari si desi

Scrie răspuns