Colegu nucu....asta si ziceam in faptnucus scrie:Domnu colegu Vali ,vreau sa-ti amintesc ca acum vreo 10 ani cind ne-am cunoscut , la concursuri organizate si facute impreuna sau nu,eu aveam cam virsta ta de acum si ca nimic nu poti sa faci de unul singur indiferent cine esti sau cine te crezi ca esti ...asta ca sa nu vorbim doar din spatele tastaturii. Faptul ca ai reusit sa aduni mai multi sponsori pentru concursurile organizate e meritul tau , dar sa nu-i uitam si pe celalti...
Poate ne vedem la OPEN -ul de la Rogojesti ,doar ai un record de onorat. Nu organizez eu ci o echipa ...

Lasati oamenii care vor sa faca cite ceva ...sa faca ...ca de gasit nod in papura e cel mai usor.
In ceea ce ma priveste pe mine nu stiu de unde pina unde ati inteles ca imi "confer merite" de unul sigur

Nu e vorba nici de "adunat "sponsori, nici de gasit locatii cit mai bune , nici de tot ceea ce inseamna organizarea unui eveniment in toata complexitatea lui .....e vorba in primul rind de diponibilitatea de-a face ceva pt. altii ....si mai ales de-a face ceva cit mai "profi" in avantajul concurentului in spiritul jocului nu neaparat in litera regulamentului....
Concursuri organizeaza multa lume prin RO , lrs -agvps, frps

Si ca sa fi linistit domnule coleg ca nu vorbesc fara mine si numai despre mine , poti vedea aici:
http://www.bibanmania.ro/
asta daca totusi te intereseaza

P.S. Probabil ca voi fi pe Rogojesti si inainte de concursul pe care doresti sa-l organizezi acolo, nu numai la concurs ....doar e balta care imi place mult si care mi-a oferit multe satisfactii pescaresti, evident