Multumesc tuturor de observatii. Cupa se va tine intr-o singura zi -o sambata din noiembrie. Numarul de concurenti este limitat la 20 deoarece vrem ca lumea sa se simta bine! Mai ales ca este prima competitie de spinning de aici.Dupa desfasurarea ei ,o sa vedem in perspectva daca putem sau nu sa crestem numarul de participanti .Ar mai fi ceva de adaugat legat de concurs ...nu stiu ce mi-a venit sa incerc sa organizez aceasta cupa!

Pentru ca eu ,sprijinit de anumiti concurenti si cu multa intelegere si sprijin financiar din partea administratorului o sa incerc marea cu degetul...

Daca iasa bine o sa fim bucurosi toti ,daca iasa rau ...eu sunt de vina! Asa incat nu-mi permit sa invit mai mult de 20 de pescari in concurs. Balta are vreo 250 de metri lungime cred ,insa spinningul nu este ...stationar!

O sa vedem ce iasa. Recunosc ca apoi voi astepta cu interes major un Open organizat direct de administratia baltii unde cred ca ma voi inscrie primul!

Pentru ca mie imi place sa pescuiesc nu sa organizez concursuri ...Insa munca oamenilor de pe balta ,banii cheltuiti ,spiritul de sportivitate promovat m-au facut sa ma implic in acest proiect.Cred ca oamenii merita ca si pescari din alte zone ale tarii sa vada ce au facut acolo din ...nimic aproape!Si oamenii de care vorbesc sunt tineri si cu drag de natura si pesti! Uitati-va pe contul de FB al Pescariei Radesti si o sa-i vedeti!Merita!
Bun, hai ca m-a luat valul...
Septimiu tu nu ai starnit nimic ,decat ca au aparut niste lamuriri probabil necesare.Legat de socializare (scopul meu principal!) o parte din pescarii care au fost invitati ii cunosc personal si sunt din zonele mentionate.Sunt aproape sigur ca vor veni vineri dupa-amiaza! Se vor caza la pensiuni in Aiud (Aiud-Radesti= 5 km). Chiar si cu piscina interioara daca doriti!

Sau la crama la Ciumbrud la "Domeniile Boieru"

Asa ca seara de vineri este posibil sa fie povestita ...bine!Apoi sambata distractia si daca cineva vrea ( Timisoara ,Brasovul si Valcea nu sunt chiar aproape...)sambata seara repetir! Duminica pescuim "la liber",adica nu in concurs, si apoi ne strangem mainile. Si clujenii se pot caza in Aiud

Ca va primesc astia cu pensiunile cu bratele deschise.Cel putin eu asa vad desfasurarea ostilitatilor dar o sa precizez concret dupa ce vorbesc in august cu patronul baltii. Apoi o sa pun si cazarea la 2-3 pensiuni ,preturi,link-uri etc.
Binenteles si ...pescarii

Cu rezerve daca e cazul .
Iar ca sa nu uit : ma indoiesc ca se poate intampla ce s-a intamplat la PFL (clar ca de premiere era vorba...) din mai multe motive ...Premiile sunt mai mult simbolice

,deci nu prea e stress si ,fara suparare, suntem in Ardeal ! Bem palinca pana ne trezim prieteni!
Ps; multumesc Dane ca "suporti" aici acest topic.

Daca crezi ca nu e bine il putem inchide oricand .
In rest va doresc toate cele bune.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.