Cupa Moldovei - Etapa III - Padureni

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 26 Iun 2006, 11:33

Din postul meu precedent lipseste o informatie:

Premiul pentru Cea Mai Mare Captura a revenit lui Ungureanu George din Focsani pentru o stiuca de 59 de cm.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 26 Iun 2006, 11:34

Scuze ! Contratimp !

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 26 Iun 2006, 11:38

sofoneamihai scrie:Scuze ! Contratimp !
Nu-i problema, mi-a luat cam mult redactarea. Ultimul post era a lu' dream_fishing... pina am apasat "Trimite" se adunasera si altele.

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 26 Iun 2006, 14:13

Am vrut foarte tare sa particip la Padureni dar nu am mers deoarece urmatorul weekend trebuia sa merg cu fetita mea la Galati pentru etapa nationala de pescuit stationar la copii.
Azi luni aflu cu stupoare maxima ca nu se mai tine concursul la copii deoarece AJVPS Galati nu a stiut nimic despre asa ceva.
Este de necrezut pur si simplu, cata nesimtire poate exista in aceasta structura AJVPS, asta dupa ce la inceput de an au impartit cu generozitate programul lor competitional pe 2006.
Absolut incredibil!!!!

geoatfo
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de geoatfo » 26 Iun 2006, 22:30

Salut la toata lumea! Iata ca dupa prima mea participare la un concurs de pescuit apare si primul meu mesaj pe acest forum, care trebuie sa recunosc a fost vizitat de f. multe ori de mine si de unde am cules multe informatii despre pescuitul sportiv la spinning.
In primul rand tin sa-i multumesc atat lui Stefan Stoica (MAN) cat si Asociatiei Prieteni Pescari ca m-au invitat sa particip si mi-au dat multe sfaturi despre achizitionarea echipamentului (barca, naluci). Acest lucru s-a produs doar cu o luna inaintea concursului iar din cauza timpului limitat barca a fost testata in prima mansa. Asta explica prezenta vestei de salvare purtata pe durata primei manse.

Tot prin intermediul acestui forum vreau sa adresez scuze participantilor si organizatorilor ca mi-am petrecut putin timp in compania lor(as fi dorit asta mult si as fi invatat multe de la ei) dar a fost si ziua tatalui meu pe care il vad destul de rar, eu locuind in Bucuresti, si am ales sa fiu mai mult in prezenta lui.

M-am bucurat ca un copil cand am prins prima stiuca care s-a dovedit a fi si cea mai mare din concurs si trebuie sa recunosc ca este si recordul meu personal. Bucuria cea mare a fost ca am prins ceva si nu mi-am dezamagit galeria care a fost destul de mare.Ea a fost impulsul meu si m-a facut sa suport cu stoicism sederea mea chircita in barca. A fost noroc de incepator sau nu? Se prea poate. Voi stiti mai bine pentru ca fiecare dintre voi a avut un inceput, dar ma bucur ca a venit la mine si ca in primul meu concurs am inceput cu dreptul.

Abia astept urmatorul concurs din care nu vreau sa lipsesc pentru ca doresc sa va cunosc mai bine pe voi, cei care impartasim aceasi pasiune,microb, drog, mijloc de relaxare sau de enervare : pescuitul sportiv.

Fir intins!

George Ungureanu

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 27 Iun 2006, 09:56

mai da ce s-a intamplat cu vanatoruldepesti de nu a prins nimic? are legatura cu rarurile de bautura de care amintea gyorg?

la anul sper sa pot veni si eu la concursurile PP. Aviz pentru vanatoruldepesti (il iau ca antrenor:))
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 27 Iun 2006, 10:24

mihai
nu are nici o legatura cu bautura
cei cel stiu pe vanator stiu ca nu este un bautor in primul rand
a avut ghinion din pacate

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 27 Iun 2006, 10:46

Intrucit am primit intrebari de ce nu postez si clasamentul final al Cupei, cu respect va aduc la cunostinta ca este postat de ieri, aici: http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=2771

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 28 Iun 2006, 11:06

Citeva imagini de de la Padureni le puteti vedea in album, in galeria mea personala.

Scrie răspuns