Cupa Gipo - Ghioroc 14-15 aprilie 2007

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 16 Apr 2007, 17:26

[quote="leba"]Felicitari castigatorilor si nu numai.
Ia zi, Gyorg... :D tot cu 13 i-ai spart?[/quote]

Din fericirea alegerea a fost inspirata , exclusiv voblere !

Cred ca cel mai mult a contat nu naluca ci increderea in ea precum si (asa cum am declarat si in cele doua interviuri de la doua televiziuni) factorul noroc . Pe langa asta si cred ca in primul rand, Dumnezeu.

Fericirea mi-a fost de scurta durata ca la sosire am constatat ca-mi lipsesc toate betele cu care am plecat . (2 xml, 1 micro lite , 1 clarus , 1 sage).
Se pare ca ori mi-au cazut din masina - destul de putin probabil - sau mi-au fost luate din masina. Poate inainte de festivitatea de premiere sau poate pe traseu. Cert este ca nu ne-a mai disparut nimic din bena iar prelata era legata perfect.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 16 Apr 2007, 17:37

"Oameni de bine" cred ca sunt peste tot, asa ca tot ce se poate.Oricum cand aud ca se intampla astfel de lucruri, mi-e greatza.Imi inchipui cum tre' sa te simtzi...Oricum daca le vad pe la noi la piatza de scule te anuntz!!!

superbaloane
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de superbaloane » 16 Apr 2007, 18:03

@Gyorg
Felicitari pentru Ghioroc!

Sculele iti vor apare pe piata neagra mai devreme sau mai tarziu! Incerca sa dai cat mai multe detalii, fotografii cu sculele, pentru ca fiecare dintre noi sa te anuntam daca apare vreo "oferta"! Banuiesc ca stii ca Dragos Bina a patit-o la fel sau chiar mai rau, dar sculele au aparut mai tarziu in Obor si le-a recuperat!
Sunt scule de calitate, sunt scumpe si mai devreme sau mai tarziu tot ajung pe mana unor cunoscatori care sigur frecventeaza forumul! Sper sa ai sansa lui Dragos!
Fir intins la celelalte etape!
De acum poti pleca linistit la pescuit, pentru decorul evenimentului tau ne ocupam noi. Detalii la www.superbaloane.ro

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Apr 2007, 18:15

Felicitari Gyorg!

Naspa cu betele, Doamne da sa le recuperezi. Sper ca-s "numa" bete lipsa, nu si mulinete. :roll:
Baietii destepti s-au orientat bine: concurs, lume multa, aglomeratie, scule de calitate... Grija mare pe viitor!

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 16 Apr 2007, 19:19

Adelin scrie:"Oameni de bine" cred ca sunt peste tot, asa ca tot ce se poate.Oricum cand aud ca se intampla astfel de lucruri, mi-e greatza.Imi inchipui cum tre' sa te simtzi...Oricum daca le vad pe la noi la piatza de scule te anuntz!!!
imi cer scuze ca intervin in discutie dar eu personal daca as pati ce a patit Gyorg as innebuni.nu e vorba neaparat de banii pe care i-am investit in scule(oricum mai putini ca Gyorg) ci de pasiunea si sufletul pe care le-am pus in ele.daca i-as prinde pe cei care mi-ar face una ca asta cred ca le-as........dar mai bine tac.fire intinse! :wink:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Apr 2007, 19:59

Pacat de ceea ce se intimpla ,in loc sa ne vedem de pasiune unii se ocupa de "mistouri"de prost gust si chiar de furaciune.
Gyo pune la bataie ceva bani ca recompensa si poate cineva care a vazut "ciripeste" si iti recuperezi betele.
Ii doresc celui care s-a pretat la asemenea lucru sa piarda inzecit.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

johnnybravo
Moderator
Moderator

furt

Mesaj de johnnybravo » 16 Apr 2007, 20:27

scuze de offtopic dar si eu azi la lucru din 2x512MB de RAM cat stiam ca am in PC am aflat cu stupoare ca mai am doar 512MB...asta e primul lucru mai de valoare ce mi se fura (de fapt firmei) dar am fost cam dezamagit toata ziua din cauza asta....asta e, traim in romania!

ziceti detalii despre concurs, recorduri, specii, etc?! :)

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 16 Apr 2007, 21:09

Stefan Tudose scrie:Pe unde ai fost, ca eu nu te-am vazut? :shock:
am stat duminica pana la sfarsitul mansei , am salutat pe cine am cunoscut si n-am mai avut rabdare sa mai stau.
Am plecat apoi sa dau o gherla pe Mures .
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 16 Apr 2007, 21:09

multumiri organizatorilor,un concurs f bine organizat.ma bucur de fiecare data cind ma reintilnesc cu vechi prieteni sau cind imi fac altii noi.f bun gulasul,dar imi pare rau ca fasolea nu a fost servita in prima zi ca tot nu aveam motor electric :lol: .imi pare rau pt sculele lui gyorg dar e greu de crezut ca s-au furat acolo.la un moment dat era o inflatie de scule abandonate pe plaja,pe barci pe corturi.si cred ca nici unul din noi nu isi doreste sa stea cu frica-n sin,si cu ochii-n patru la urmatorul concurs.

Adi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Adi » 16 Apr 2007, 22:21

In primul rand sunt convins ca daca s-au furat betele respective, hotul nu a fost unul dintre participanti. Din cate tin eu minte, la sfarsitul mansei 3 majoritatea au mers la masa. Gyorg, Ovidiu14 si Stefan Dinu au ramas sa-si adune sculele. Eram prin zona, sa-mi spal barca, dupa care am mers si eu la masa. Banuiesc ca daca s-a intamplat la Ghioroc trebuia sa se intample in timp ce s-a luat masa. Dupa masa multi dintre concurenti s-au intors pe plaja sa-si adune cortul, deci au ramas foarte putin nesupravegheate. Cum majoritatea ne stim intre noi, e destul de greu sa se infiltreze un necunoscut la bagajele unora fara ca cineva sa-l observe.
Oricum vom fi atenti sa vedem daca nu apar betele in pietele din zona.

Scrie răspuns