Fire zbuciumate concurentilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
de fapt "bunicu'"Cozma le "botezase"...luci_t scrie:spre seara am fost pana la ghioroc... ca mi-a ajuns comanda de la berti superba atmosfera... pana si pe naluci era putina bere. Le facuse petre german botezul
Cred ca salaii nu erau adunatzi din cauza perioadei de dinaintea imperecherii. Sigur isi faceau "tura" pentru gruparea finala si chiar daca dadeai in unul maxim doi, restul isi vedeau de drum lor si nu cred ca cineva se putea tzine dupa grup ca sa mai puncteze. Culmea ca nu atacau agresiv si nici nu s-au prins pe locurile clasice...deci clar erau in transhumantza.Bine ca concurentzii au reusit sa ii gaseasca, pentru ca acest moment este o incercare grea pentru orice pescar....de ce?!...pentru ca salaul poate fi oriunde. Practic masculii urmaresc femela hipnotizatzi si excitatzi, pe tot traseul, naucitzi de febra imperecherii, iar femela nu isi alege locul de depunere pana nu se asigura ca a strans suficient de multzi "fraieri"petre - BerTi scrie:Excelenta organizarea... cred ca a fost unul din cele mai bine organizate de pana acum din turneu. Din pacate foarte putin peste prins... la unii chiar deloc![]()