Cupa Gipo - Ghioroc 14-15 aprilie 2007

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 13 Apr 2007, 22:36

spre seara am fost pana la ghioroc... ca mi-a ajuns comanda de la berti superba atmosfera... pana si pe naluci era putina bere. Le facuse petre german botezul :bere: era acolo crema pescarilor de rapitori
:lol: :lol: :lol: pacat ca unii se insoara si nu au timp de pescuit :? dar o mica proba tot o sa le fac maine :twisted:
Fire zbuciumate concurentilor :!:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 15 Apr 2007, 21:14

rezultatele?

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 15 Apr 2007, 21:15

Clasamentul final se prezinta in felul urmator:

Locul I - Lucian Constantin;
Locul II - Renel Pascu;
Locul III - Ionel Stanciu;
Locul IV (mentiune) - Bogdan Cheta;
Locul V (mentiune) - Radu Vlasin

Cea mai mare captura - Bogdan Cheta, stiuca 74 cm.

Multumim tuturor concurentilor pentru participare.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de petre - BerTi » 16 Apr 2007, 07:52

Excelenta organizarea... cred ca a fost unul din cele mai bine organizate de pana acum din turneu. Din pacate foarte putin peste prins... la unii chiar deloc :oops:
Felicitari organizatorilor si castigatorilor!

Off topic
luci_t scrie:spre seara am fost pana la ghioroc... ca mi-a ajuns comanda de la berti superba atmosfera... pana si pe naluci era putina bere. Le facuse petre german botezul
de fapt "bunicu'"Cozma le "botezase"... :D

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 16 Apr 2007, 08:36

Asteptam si impresii ale participantilor.
Am trecut si eu pe acolo si va pot spune ca pe fata unor concurenti citeai situatia din Iraq.

No offense pls.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 16 Apr 2007, 14:02

Pe unde ai fost, ca eu nu te-am vazut? :shock:
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 16 Apr 2007, 14:11

petre - BerTi scrie:Excelenta organizarea... cred ca a fost unul din cele mai bine organizate de pana acum din turneu. Din pacate foarte putin peste prins... la unii chiar deloc :oops:
Cred ca salaii nu erau adunatzi din cauza perioadei de dinaintea imperecherii. Sigur isi faceau "tura" pentru gruparea finala si chiar daca dadeai in unul maxim doi, restul isi vedeau de drum lor si nu cred ca cineva se putea tzine dupa grup ca sa mai puncteze. Culmea ca nu atacau agresiv si nici nu s-au prins pe locurile clasice...deci clar erau in transhumantza.Bine ca concurentzii au reusit sa ii gaseasca, pentru ca acest moment este o incercare grea pentru orice pescar....de ce?!...pentru ca salaul poate fi oriunde. Practic masculii urmaresc femela hipnotizatzi si excitatzi, pe tot traseul, naucitzi de febra imperecherii, iar femela nu isi alege locul de depunere pana nu se asigura ca a strans suficient de multzi "fraieri" :P :P :P in jurul ei care sa o "satisfaca" :D... la maxim.
Felicitari celor care au punctat si celor care au avut o strategie complexa.Am vazut ca unii au ramas chititzi pe o singura specie si au hotarat sa mearga pana la capat asa, indiferent de conditziile meteo, care au fost la un moment dat potrivnice(vant tare!).Au fost insa si concurentzi care s-au adaptat repede la schimbari.....cred ca asta e de fapt tot secretul: >> o strategie buna facuta din mers! <<.
:wink:

Cum s-a vazut concursul de acolo de pe apa si vorbesc exclusiv de sectorul B, pentru ca nu am avut posibilitatea sa verific si celelalte sectoare, eu zic ca concurentzii au fost cat se poate de corectzi, au muncit cat au putut de mult si cum au stiut ei mai bine si cred, ba chiar pot spune ca sunt 100% sigur, ca nu au existat fraude de nici un fel. Eu ii felicit pentru cum s-au comportat si sper ca nu am deranjat pe nimeni prin prezentza, fiind uneori prea aproape de actziune. 8)

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 16 Apr 2007, 14:12

Ce mi-a placut cel mai mult.......ca am intalnit oameni faini :lol: !
Ultima oară modificat 16 Apr 2007, 14:21 de către Adelin, modificat 1 dată în total.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 16 Apr 2007, 14:12

8)

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 16 Apr 2007, 14:42

Felicitari castigatorilor si nu numai.
Ia zi, Gyorg... :D tot cu 13 i-ai spart?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns