Cupa FNPSR la spining

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 01 Noi 2010, 11:51

si se facu 1 noiembrie ... oare se facura platile ? ca parca se zicea ca pe 30 va fi mare adunare mare ...
http://www.pescuitstationar.ro/forum/vi ... &start=700
Pe pescuitstationar inca n-am vazut vreun post de la cei care aveau bani de primit ... sau porecla maretului vesnic prezident va ramane pentru eternitate F F F F.
Fane Factura Federatie Facatura
S'altare și bunăstare !

micutu_andrei
junior
junior

Mesaj de micutu_andrei » 01 Noi 2010, 15:11

Priveste acum.

nagy victor
senior
senior

Mesaj de nagy victor » 01 Noi 2010, 16:10

pina acum au asteptat cu rabdare
de acum ... actioneaza !
Pescuitul inainte de toate !

Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !

http://www.pescarulbihorean.ro/

https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 01 Noi 2010, 16:16

adi suciu - Au trecut toate termenele promise si nepromise pentru achitarea premiilor .
De astazi incepe distractia . Vom demara formalitatile de actionare in judecata pentru inselatorie a Conducerii asa zisei Federatii. Pe linie penala .
Concomitent vom solicita si niste actiuni de verificare a Garzii Financiare si Protectiei Consumatorului Alba pentru a vedea cit este de corecta acea contabilitate atit de invocata de Popescu.
Vom face si o adresa Ministerului Sportului pentru a vedea cu cine are de-a face si cine-i solicita acreditarea
Bal ati vrut , bal sa fie
sper sa nu se supere Adi Suciu pentru faptul ca am citat postul lui aici dar cred ca e necesar macar pentru a mai contabiliza inca o fapta mareata a inegalabilui vesnic prezident F F F F.
S'altare și bunăstare !

adi suciu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de adi suciu » 03 Noi 2010, 23:32

Nu ma supar , nu am nici un motiv . Tot pescari ne numim chiar daca avem "inclinatii" spre stiluri diferite.
Sinteti toti bineveniti pe forumul nostru oricind :wink: :wink: :wink:
Intradevar am inceput demersurile de dare in judecata pentru inselatorie . Am impresia ca omul asta, Popescu , e nebun , la propriu ...nu are toate caprele acasa .

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Noi 2010, 06:36

Nebun,nebun,dar cind sint doi?? :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 04 Noi 2010, 09:46

adi suciu scrie: ...nu are toate caprele acasa .

Le are si nici nebun nu e . :lol: Daca a invartit el pe degete atatia oameni (si nu o singura data ) , inseamna ca e baiat dastept . :lol:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 04 Noi 2010, 10:14

Indian Larry scrie:
adi suciu scrie: ...nu are toate caprele acasa .

Le are si nici nebun nu e . :lol: Daca a invartit el pe degete atatia oameni (si nu o singura data ) , inseamna ca e baiat dastept . :lol:

cred ca cea mai tare smecherie pt el, este sa-l creada lumea nebun. decit escroc, mai bine nebun...nu credeti? eu nu inteleg de ce nu ati intrat peste el in casa sau macar puteati sa trimiteti niste baieti d-aia blajini. poate o ciomageala cu simt de raspundere sa-l mai lecuiasca, ca altfel omul pare calit cu instantele si alte metode civilizate :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 04 Noi 2010, 13:48

Si daca-l mangai un pic pe crestet , ce rezolvi ? Crezi ca da banii promisi ? Eu nu cred... :lol: Continua sa pozeze in omul fara sinapse .
Eu sunt mai curios asa din fire....legat de ultimul concurs .

Din moment ce platesti o taxa - te prezinti la locul stabilit - esti in concurs - termini concursul - PARTICIPI la "festivitatea de premiere" si constati cu stupoare ca ai luat plasa , cum dracu se face ca nu a carmit niciunul nimic ? Dupa cateva zile de lins ranile , incepe cate unul si altul sa se smiorcaie ca l-a intepat FFF.... :oops:
In momentul in care il aveai in fata , nu puteai sa-i muti gura la spate ca te-a intepat pe niste bani frumosi ? :roll:
N-am nicio treaba , dar cred ca e mai destept ca multi dintre participanti , nu e nebun .
Tinand cont si de faptul ca nu o data a avut loc "plasa de stele" printre pescari . Stii vorba aia : "A doua oara sufli si in iaurt" . :oops:

Asta e , unii isi merita soarta/plasa .

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 04 Noi 2010, 16:15

nu stiu daca rezolvi ceva daca-i indrepti putin(mai mult) cocoasa, dar nu va mai fi asa dezinvolt cind o sa vrea sa mai dea tepe d-astea. daca ar fi dupa mine, nici macar nu i-as aplica corectii fizice...doar dezbracat, cit sa ramina in costumul de botez, si legat cu muuuuulte lanturi si lacate in centrul orasului. si eventual pus si un afis linga in care sa se spuna pe scurt ce specie de neom e.
cit despre desteptaciune...daca era prost sau nebun, nu mai era escroc. :lol: :lol: :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Scrie răspuns