Cred ca e mai bine asa.Diaconita Petru scrie:Din motive obiective si pentru a nu complica situatia creata .....Comisia competitii anunta anularea concursului
Va multumesc pentru intelegere,si ne cerem scuze pentru situatia creata
Cupa FNPSR la spining
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: CUPA FNPSR LA SPINING
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- StefanDinu
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
Salutari Adi! Pacat! Chestii urate care vin sa distruga si bruma de incredere pe care o mai au pescarii in anumite concursuri ...adi suciu scrie:salutare celor de la rapitori![]()
![]()
![]()
![]()
Am intrat la voi pentru a va atentiona de teapa luata de pescarii de stationar , pentru cei care inca n-au aflat , cu toate ca este de notorietate .
Nu va amagiti in privinta premiilor NU SE VOR DA![]()
![]()
![]()
nici la voi asa cum nu s-au dat nici la noi.
Concluzia ar fii sa "sariti" peste concursul asta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daca vreti sa va distrati
http://www.pescuitstationar.ro/forum/vi ... &start=650
Eu sint principalul tepuit in concursul asta si am considerat ca e de datoria mea sa va previn si pe voi![]()
![]()
![]()
![]()
Cu stima Adi Suciu - Arad.

Interesant ca Tudose il stie bine pe Fane si totusi ...

Oricum un post bine venit pe acest forum.Dovada -rezultatul final (?) al preconizatului concurs de spinning ... Adica:nu se mai tine!!!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
si te mai mira chestia asta ? Orice activitate pe care o initiaza marele prezident FFF are cam aceeasi soarta.rezultatul final (?) al preconizatului concurs de spinning ... Adica:nu se mai tine!!!
Sau o fi fost anulat concursul ca nu aveau loc pe respectiva pista toti spiningarii cluburilor fantoma infintate de FFF ca sa-si poata face federatia de pescuit sportiv.
S'altare și bunăstare !
- semlecangheorghe
- veteran