Cupa Femina Iasi 6 aug. 2006
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
"Cupa Femina" va avea loc in data de Duminica, 6 August 2006.
Motivul: Cu toate ca 5 August cade intr-o Simbata, pentru multe din rindul celor care doresc sa participe este o zi obisnuita de munca. Tinind cont de acest lucru, actiunea a fost mutata in ziua de Duminica, 6 August 2006.
Rog un moderator sa modifice titlul topicului si primul post in care este mentionata data desfasurarii.
Multumesc anticipat.
Motivul: Cu toate ca 5 August cade intr-o Simbata, pentru multe din rindul celor care doresc sa participe este o zi obisnuita de munca. Tinind cont de acest lucru, actiunea a fost mutata in ziua de Duminica, 6 August 2006.
Rog un moderator sa modifice titlul topicului si primul post in care este mentionata data desfasurarii.
Multumesc anticipat.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
Recomandari pentru concurs:
- bat usor si scurt de 4-5 m;
- pluta fina;
- cirlige numere mici, de preferat cu tija mai lunga si fara contra-spin;
- grosimea liniei si a forfacului nu are importanta prea mare atit timp cit este in limite decente.
Am facut un test pe balta folosind o linie de 0.18 si cirlige diferite modele, diferite culori (aurii, argintii si negre), diferite marimi (12, 10 si 8 ), legate cu forfac de la 0.12 la 0.16.
Din ce am observat cit timp am fost acolo, asta micu' tragea oriunde pe balta, indiferent daca nadesti sau nu.
Am prins chiar si la cirligul gol.
- pluta fina;
- grosimea liniei si a forfacului nu are importanta prea mare atit timp cit este in limite decente.
Am facut un test pe balta folosind o linie de 0.18 si cirlige diferite modele, diferite culori (aurii, argintii si negre), diferite marimi (12, 10 si 8 ), legate cu forfac de la 0.12 la 0.16.
Din ce am observat cit timp am fost acolo, asta micu' tragea oriunde pe balta, indiferent daca nadesti sau nu.

Presedintele Prieteni Pescari mi-a aratat si a sustinut ca aceasta problema fusese discutata
in alta ordine de idei ei erau organizatorii ,nu tu sau administratorul care sa faceti reguli la un concurs organizat de altii
la fel nici in regulamentul AVP nu a fost scris anrenamentul ,dar s-a facut nu ?Pot intreba de ce s-a permis cand s-a spus ca nu se face ?( Ca sa fiu bine inteles ...am fost intotdeauna pentru antrenament in zona de concurs ...PENTRU TOATA LUMEA ...si mai mult pt CONSECVENTA)
Nucus ,stii ca aici nu ai dreptate ....repet ...ORGANIZATORII FAC REGULILE ..la Rogojesti a organizat CU SPRIJINUL VOSTRU...Prieteni Pescari ( ca si pe CIRIC se stia ca este permis antrenamentul...chestie respectata si in etapa a 3-a pe Padureni dealtfel)
ori nu te supara nu erai organizator ....
cu tot respectul , inchei polemica nu-si are rostul
Ovidiu14
in alta ordine de idei ei erau organizatorii ,nu tu sau administratorul care sa faceti reguli la un concurs organizat de altii
la fel nici in regulamentul AVP nu a fost scris anrenamentul ,dar s-a facut nu ?Pot intreba de ce s-a permis cand s-a spus ca nu se face ?( Ca sa fiu bine inteles ...am fost intotdeauna pentru antrenament in zona de concurs ...PENTRU TOATA LUMEA ...si mai mult pt CONSECVENTA)
Nucus ,stii ca aici nu ai dreptate ....repet ...ORGANIZATORII FAC REGULILE ..la Rogojesti a organizat CU SPRIJINUL VOSTRU...Prieteni Pescari ( ca si pe CIRIC se stia ca este permis antrenamentul...chestie respectata si in etapa a 3-a pe Padureni dealtfel)
ori nu te supara nu erai organizator ....
cu tot respectul , inchei polemica nu-si are rostul
Ovidiu14
Recomandari pt concurs
Teodor,Teodor scrie:Recomandari pentru concurs:
- pluta fina;
Nu cred ca e bine sa dai sfaturi despre concurs,sa spui pluta fina ,dar fir de 0,18mm,carlige 8,10,12 si fara spin,deoarece ce spui tu nu e un pescuit fin.
Spui carlige mici......dar nr.8,10,12 numai carlige mici nu sunt,decat daca le compari cu carlige pt. pescuitul somnului.
Da e bine sa spui adancimea apei,speciile de pesti preponderente ,eventual marimea pestilor ce se prind frecvent si cu ce momeala se prind.
Nu de alta dar s-ar putea sa rada de sfaturile date de tine o concurenta care stie sa concureze.
Te rog nu te supara pe cele spuse de mine dar in concurs multe din cele valabile in pescuitul de placere nu-si mai au locul si trebuie sa gasesti modalitatea ca in timpul unei manse pe locul mai bun sau mai putin bun tras la sorti sa stii la ce peste sa pescuiesti ca sa acumulezi maximul de puncte(grame),distanta fata de mal,linia folosita,momeala adecvata si inca multe lucruri pe care poate numai un pescar ce a concurat mai mult si stie sa pescuiasca, le poate descoperii la fata locului.
Jean Scurtu
Re: Recomandari pt concurs
Nea Jane, m-ai ghicit.
Din cirligele care le am cam 85-90% is pentru somn.
De suparat nu poate fi vorba, accept cu cea mai mare placere glumele si ironiile facute pe seama mea (in limitele bunului simt.)
Cit despre concurente, din info-ul care il am pina acum in mod sigur vor fi citeva care stiu despre pescuit mai mult decit mine.

Din cirligele care le am cam 85-90% is pentru somn.
De suparat nu poate fi vorba, accept cu cea mai mare placere glumele si ironiile facute pe seama mea (in limitele bunului simt.)
Cit despre concurente, din info-ul care il am pina acum in mod sigur vor fi citeva care stiu despre pescuit mai mult decit mine.

Clasamentul final:
Loc Nume Cant.(kg) - Nr.Pesti
1. Ina Livadaru 3.00 - 186
2. Elena Hasmatuchi 2.90 - 164
3. Hatman Laura 2.64 - 166
4. Irina Zaharia 2.28 - 141
5. Diana Andrei 2.13 - 94
6. Elena Ciobanu 1.93 - 107
7. Crenguta Cretu 1.63 - 82
8. Anca Bulau 1.00 - 47
9. Laura Buleandra 0.86 - 44
10. Gabriela Luchian 0.54 - 23
11. Andreea Arnautu 0.38 - 10
12. Teodora Netca 0.34 - 6
Premiul pentru Cea mai Mare Captura a revenit lui Anca Bulau.
acu'...jmecherilor, nu incepeti iar cu mishtouri, da?

Loc Nume Cant.(kg) - Nr.Pesti
1. Ina Livadaru 3.00 - 186
2. Elena Hasmatuchi 2.90 - 164
3. Hatman Laura 2.64 - 166
4. Irina Zaharia 2.28 - 141
5. Diana Andrei 2.13 - 94
6. Elena Ciobanu 1.93 - 107
7. Crenguta Cretu 1.63 - 82
8. Anca Bulau 1.00 - 47
9. Laura Buleandra 0.86 - 44
10. Gabriela Luchian 0.54 - 23
11. Andreea Arnautu 0.38 - 10
12. Teodora Netca 0.34 - 6
Premiul pentru Cea mai Mare Captura a revenit lui Anca Bulau.
acu'...jmecherilor, nu incepeti iar cu mishtouri, da?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- senior