Cupa Femina Iasi 6 aug. 2006
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Iarasi aveti "idei" pe care o sa le pierdeti pe drum.De ce fiica mea care are "doar"15 ani nu poate concura?Chiar verficati buletinele?Nu puneti o bulina rosie la concursul vostru si nu chemati si parintii sa asiste la indecenta?
Nu vreau sa ma cert cu voi si cu tot ce bateti voi in cuie.Dar pot sa intreb si eu asa, ca Bucali,:unde ati vazut voi concurs de stationar unde se pescuieste cu doua cirlige pe ceeasi linie?DON CORLEONE spune si tu ceva.Cind ati "comis" sau "emanat"regulamentul ati comis indecenta sa le intrebati si pe fete ce parere au?Bunicele mele nu mai traiesc dar mama mea are 79 de ani si poate sa participe la concursul Femina cu toate ca sint sigur ca nu ar face asta niciodata in putinul timp pe care il mai are de trait.A facut facultatea la Iasi si totusi e inca in toate facultatile mintale.Paul tu ce zici?Sa cer dispensa de virsta?Sau poate scuze pentru ca eu n-am idei?Sau poate sint eu nedorit!Dragii mei,lasati-l pe Grigore Birzoi si conservatorismul lui si iubiti-o pe coana Chirita ! Fir intins.
Nu vreau sa ma cert cu voi si cu tot ce bateti voi in cuie.Dar pot sa intreb si eu asa, ca Bucali,:unde ati vazut voi concurs de stationar unde se pescuieste cu doua cirlige pe ceeasi linie?DON CORLEONE spune si tu ceva.Cind ati "comis" sau "emanat"regulamentul ati comis indecenta sa le intrebati si pe fete ce parere au?Bunicele mele nu mai traiesc dar mama mea are 79 de ani si poate sa participe la concursul Femina cu toate ca sint sigur ca nu ar face asta niciodata in putinul timp pe care il mai are de trait.A facut facultatea la Iasi si totusi e inca in toate facultatile mintale.Paul tu ce zici?Sa cer dispensa de virsta?Sau poate scuze pentru ca eu n-am idei?Sau poate sint eu nedorit!Dragii mei,lasati-l pe Grigore Birzoi si conservatorismul lui si iubiti-o pe coana Chirita ! Fir intins.
S-a pus aceasta limita de varsta dintr-un motiv foarte simplu:cei care aveau mai putin au participat la Cupa Copilului,la a carui organizare am ajutat si noi putin.Participarea era libera,locatia era pe Ciric asa ca fata dumneavoastra putea participa atunci.Acum se vrea un concurs de "senioare" si daca cineva de 70 de ani doreste sa participe,e binevenita.Pe domnisoara poti sa o inscrii la anul,caci se doreste sa devina o comeptie de traditie a asociatiei noastre.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Cu tot respectul Nucus, dar cred ca gresesti ...
este o competitie organizata de ei cu regulamentul lor
m-am cam "acrit" de chestii de genul asta ...aminteste-ti Rogojesti!
Si ca la Rogojesti si in alte parti ..unii fac competitia si altii regulile "casei"
de ce frate nu ii lasati in pace daca nu va convine ?
Mi-l amintesc pe Marele administrator de luciu de apa care spunea "faceti ce vreti la voi acasa ",...iti suna cunoscut ?
este o competitie organizata de ei cu regulamentul lor
m-am cam "acrit" de chestii de genul asta ...aminteste-ti Rogojesti!
Si ca la Rogojesti si in alte parti ..unii fac competitia si altii regulile "casei"
de ce frate nu ii lasati in pace daca nu va convine ?
Mi-l amintesc pe Marele administrator de luciu de apa care spunea "faceti ce vreti la voi acasa ",...iti suna cunoscut ?
Argumentul asta nu sta in picioare. La orice concurs de seniori de pana acum puteau participa si juniorii, daca ei considerau ca fac fata. Doar la concursurile de juniori se interzice participarea seniorilor. Dar daca asa vreti, e dreptul vostru ca organizatori. Puteti pune si regula de inaltime si de numar la picior, caci nimeni nu va poate obliga sa faceti cum nu vreti la concursurile organizate de voi.Nick scrie:Acum se vrea un concurs de "senioare" si daca cineva de 70 de ani doreste sa participe,e binevenita.Pe domnisoara poti sa o inscrii la anul,caci se doreste sa devina o comeptie de traditie a asociatiei noastre.
E bine totusi ca cele 2 feluri de competitii sa fie separate,daca vin si juniori altfel trebuie sa fie organizarea,trebuie sa iei in calcul alte
lucruri:premii de alta natura,insotitori care sa fie mereu langa cei mici,etc.
Daca nu era organizat un concurs si pentru cei mici,erau indreptatite criticile si cum nu a fost impiedicat nici un copil sa participe nu vad unde e problema.In orice sport,competitiile se desfasoara pe 2 planuri,juniori si seniori,sunt motive intemeiate ptr asta,de ce ar fi la pescuit altfel?
lucruri:premii de alta natura,insotitori care sa fie mereu langa cei mici,etc.
Daca nu era organizat un concurs si pentru cei mici,erau indreptatite criticile si cum nu a fost impiedicat nici un copil sa participe nu vad unde e problema.In orice sport,competitiile se desfasoara pe 2 planuri,juniori si seniori,sunt motive intemeiate ptr asta,de ce ar fi la pescuit altfel?
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
-
- veteran
Asa cum spune Mihai,la orice concurs un concurent poate participa la o categorie superioara de virsta dar nu si invers.Apoi,din regulament rezulta ca in stand poate sa mai fie un ajutor de pescarita,deci grija pentru cei mici e doar un mic motiv asa ca sa existe o motivatie pentru virsta minima.Si noi am organizat o cupa pentru copii,si fazele pe club si pe judet.Avem calificati ptr. faza nationala,care are loc la Fagaras in zilele de 29-30 iulie, o fetita de 9 ani si patru baieti cu virste intre 9 si 15ani.Si motivul cu premiile care ar trebui diferentiate pe categorii de virsta e iar o gaselnita de moment.Firesc mi s-ar fi parut sa doriti sa aveti cit mai multi concurenti pentru a face cu adevarat propaganda pescuitului.Dar asta este.E mult pina la anu"Foarte interesant ca regulamentul AGVPS-ului este mult mai deschis,mai elastic si mai actual.Sint curios ce ati fi facut daca veneam totusi la concurs si nu va spuneam ca fiica mea are doar 15 ani ;ati fi cerut buletinul pe care si asa il putea uita acasa.Ovidiu 14 eu respect regulamentul cu toate ca nu sint de acord cu el si am tot dreptul sa-mi spun parerea.Crezi ca cel care te periaza si te lauda mereu ti-e cel mai bun prieten?
@nucus,nucus scrie:Iarasi ...
Daca ar fi sa-ti raspund "in acelasi ton" cu postul respectiv nu cred ca ar face placere nimanui. Consider ca e mai bine pentru toata partile sa-l trec cu vederea.

@MihaiV
Daca as fi considerat ca "numarul la picior" se armoniza cu restul textului regulamentului era deja trecut.
Oricum, chiar daca includeam oricare din conditiile enumerate de tine nu cred ca puteai sa te inscrii.

"Concursul" nu are sectiuni diferite (junioare/senioare), nu doreste sa descopere actuale/viitoare/posibile campioane, iar regulamentul n-are nici "o treaba" cu cel de la AGVPS/AJVPS (cu care de altfel nici nu ne aflam in competitie, fiecare e cu drumu' lui). "Concursul" a fost gindit in alte scopuri, poate prea subtile; daca isi va atinge tinta sau nu vom afla abia peste citeva luni.
Oricum, pentru cei care nu au inteles inca le scriu aici in clar:
ESTE UN CONCURS "NESERIOS" !
Capisci ?

"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
Ovidiu 14,pentru cei ce fac competitii si cei ce fac regulile casei(de care ti s-a inacrit):
1.in regulamentul Cupei Moldovei nu e trecut nicaieri ca se poate face antrenament pe pista de concurs(voi ati sustinut ca este)
2.atunci cind ne-am intilnit la Siret cu reprezentanti ai PP Iasi s-a stabilit de comun acord ca nu se face antrenament pe pista de concurs.
Te poti documenta la Luigi Hatman,Stefan,Andrei,Nic.
Din pacate abia acum am citit,cu atentie , cele postate de tine.
Oricum discutia despre acest subiect e inchisa de multa vreme.
1.in regulamentul Cupei Moldovei nu e trecut nicaieri ca se poate face antrenament pe pista de concurs(voi ati sustinut ca este)
2.atunci cind ne-am intilnit la Siret cu reprezentanti ai PP Iasi s-a stabilit de comun acord ca nu se face antrenament pe pista de concurs.
Te poti documenta la Luigi Hatman,Stefan,Andrei,Nic.
Din pacate abia acum am citit,cu atentie , cele postate de tine.
Oricum discutia despre acest subiect e inchisa de multa vreme.