CUPA ARROW-Alesd-Lugas-2-3 aug. 2008
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- StefanDinu
- veteran
-
- senior
Multumesc pentru raspunsul promt si amanuntit.StefanDinu scrie:Pop Vasile scrie:Nimeni nu se va uita urat la tine daca pui o intrebare.
Concursurile inter cluburi sunt foarte importante. .
Am participat la Cupa Romsilva si Cupa celor trei lacuri ( spinning).
Nu obosesc a povesti prietenilor dsespre despre amabilitatea deosebita a participantilor - adevarati maestri, despre seriozitatea concurentilor si a concursului in sine ( profesionalismul arbitrilor, care printre altele impuneau o anumita atmosfera).
Povestesc intodeauna si aceasta : insotitorul meu la Belis a fost sotia. Am avut emotii - doream sa se simta bine. La masa erau peste 100 de barbati. Bautura curgea girla. Cu toate acestea nu am auzit nicio injuratura. Mai mult, nimeni nu a ridicat vocea!
Si nu ne aflam in salonul unui restaurant, imbracati la patru ace.
De fapt eu incerc sa discut nu numai despre ceva absolut necunoscut mie pina de curind si cred ca si majoritatii oamenilor ( regula C@R sau pesciutul sportiv ) ci si incerc sa promovez un fel de a pescui care, cred ca mi-ar placea.
Ma refer la partide de pescuit ( concurs fara pretentii deosebite ) organizate in interiorul unor cluburi de pescari. Desigur, si intercluburi.
Simt ceva la stomac cind aud povesti despre partide de pescuit urmate de vinzarea pestelui ( zeci si sute de khilograme !) , tehnici superproductive sau moduri de braconaj. Starea mi se agraveaza cind vad figura admirativa a celor care asculta.
Fir intins !