Cupa 3 lacuri 2007 clasamente si discutii

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

amadeus
junior
junior

Cupa 3 lacuri 2007 clasamente si discutii

Mesaj de amadeus » 03 Sep 2007, 10:03

Vreau sa multumesc tuturor concurentilor atit de la spinning cit si de la fly pentru participare si pentru atmosfera.Mie personal imi place aceasta familie a pescarilor de competitie .Stiu ca nu am putut multumi pe toata lumea dar sper ca procentul celor nemultumiti sa fi fost cit mai mic.Imi cer scuze pentru unele mici neajunsuri dar se mai inimpla.Ori cum nu au fost facute cu intentie.
Cit mai curind o sa postam si clasamentul.

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 03 Sep 2007, 10:58

A fost un concurs bine organizat, cu rasturnari de situatie si multe balotaje care ne-au tinut sufletul la gura. Mama cati bibani aveti pe Gilau!!
Aaa, sa nu uit fleica argentiniana, de mare angajament. Nici nu stiam ca Bogdan e asa bun bucatar. :D
Felicitari Aqua Transilvae. Ne vedem la anul, nu?
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 03 Sep 2007, 11:08

Personal am o singura problemă: AGVPS-isti care au arbitrat si măsurat pe Tarniţa (la baraj) si care la plecare au luat toti bibaneii de peste 15 cm la sacoşă. Ca doar erau ai lor, nu? Ca întotdeauna: fripturisti căcănari !!!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 03 Sep 2007, 11:45

f frumos concursul,cel mai solicitant din punct de vedere fizic.
multumiri lui Bogdan ,lui Renel,si celorlalti care au contribuit la organizarea concursului.
si,evident,multumiri Barbosului ca ne-a dat o vreme excelentaaaaaa.

ATUU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ATUU » 03 Sep 2007, 11:50

intradevar un concurs reusit,o masa f buna,o atmosfera placuta si destui bibanei...felicitari organizatorilor! :bere: :D

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 03 Sep 2007, 12:30

Felicitari Aqua pt. organizare.
Cit priveste "atitudinea" unor membri AJVPS-Cluj de a aduna peste in loc sa populeze nu ma mai mira deloc , de data asta au umplut punga cu bibani pe Tarnita ceea ce nu e mare paguba dar la Finala de musca au "cules " cel putin 20 de kg. de clean :twisted:
Nu m-asi mira daca peste 5-6 ani in Tarnita sa fie 'sarbatoare 'daca prinzi clean asa cum e acum sarbatoare cind prinzi cite un pastrav.
In rest un concurs plin de suspans si cu rasturnari de situatie la virful clasamentului pina la final, ceea ce e bine.
Felicitari cistigatorilor si concurentiilor fara de care spinningul nu poate merge mai departe.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 03 Sep 2007, 13:13

si clasamentul unde-i ???

gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 03 Sep 2007, 16:48

tare mi-e frica vali sa nu ai mare dreptate.degeaba aud povesti cu pastravi imensi daca ei nu se mai pot inmulti pe cale naturala.cred ca icrele lor sunt mult prea atractive pt enervant de versatilul biban.partea proasta e ca singur bibanul nu putea ajunge in tarnita ci "ajutat" de cineva.am mai vazut acum ceva timp un topic in care dady se lauda ca a carat cu geanta si a aruncat bibani in bradisor :roll: .nu-mi aduc aminte ca in 2000 la concursul de la tarnita sa se fi prins biban,in schimb mi-aduc aminte de clean mare coregon si pastrav semn ca situatia se deterioreaza rapid.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 03 Sep 2007, 20:21

Gabi ,tare asi vrea sa nu am dreptate dar din pacate in ultimii ani situatia s-a agravat in cazul pastravului si se pare ca e afectat din ce in ce mai mult si cleanul.
Sigur ca se poate spune ca nu e relevant un concurs in care s-au prins cred 20-30 de cleni si mii de bibani pt. ca un concurs se cistiga cu ce poti prinde mai mult si mai facil ,dar semnalul de alarma e dat de faptul ca au dat blanc pe Tarnita si muscarii care cautau cu siguranta sa prinda clean.
Chiar si la antrenamentele facute inaintea concursului sa prins foarte putin clean in Tarnita si nu era "presiune" pe apa si asupra pestelui ca la Belis de exemplu.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 03 Sep 2007, 21:13

Intervin aici numai ca sa atrag, putin, atentia celor care cred ca bibanul sau cleanul au detronat pastravul pentru ca au fost introdusi. Imi pare rau dar nu se mai poate reveni inapoi. Incalzirea climatica pe plan mondial est una din cauze, insa barajele retinand apa, aceasta se incalzeste mai usor la soare, deci temperatura generala creste devenind mai putin prielnica pentru pastrav dar mai mult pentru ceilalti pesti. Si cum natura are oroare de vid se ivesc speciile care in mod "normal" nu ar trebui sa fie.
Nu mai vorbesc de faptul ca pastravii trebuie neaparat sa-si faca nunta pe rau, si daca si acolo sunt macelariti este logic sa aveti aceste rezultate.

Tudor

Scrie răspuns