discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
vali stratonov
- veteran

Outsiderul se numeste Sorin Lazea ?
Daca pe Gilau care seamana cu un lac de ses si pescuitul bibanului poate fi placere ,pe Tarnita e cel putin atipic sa stai ancorat si sa pescuiesti cu jiguri de 2-4 g si "prajituri" minuscule si sa prionzi biban in loc sa dai dupa clean.
Au cistigat cei care s-au adaptat mai bine situatiei si meritul lor e incontestabil . Din pacate in 2007 "targetul" Turneului a fost bibanul in detrimentul altor specii. Din cele 8 etape propuse in 7 se va pescui la biban ,singura etapa care nu a adus prea multi bibani la mal a fost Ghiorocul ...in rest .........

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
ss
- senior

-
Daca la anu' nu se modifica dimensiunea minima la biban, eu propun schimbarea numelui turneului in "Trofeul Aventuri la Bibanit"

PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
-
zander
- veteran

Nu trebuie sa se modifice dim minima la bibi, bibanul este un peste care da unele satisfacti la pescuit, este suficient sa se faca concurs pe spacii si sa nu puncteze bibanul decat in doua sau trei etape (lucru care s-a mai discutat).
Concursul a fost unul greu si tot odata frumos , din care cred eu ca fiecare a vut ce invata(eu unul foarte multe). Felicitari organizatorilor!!
-
Andrei
- veteran

-
A fost si foarte palpitant, din cauza ca au fost foarte multe rasturnari de situatie

...frumos de tot.
Nu afiseaza nimeni clasamentul general cu numarul de puncte acumulate?
-
mirceaef
- utilizator constant

-
Laurentiu Andronic a iesit pe 5.
In clasamentul general probabil a ramas pe locul I iar Sabin s-a mai apropiat de el.
Carping Club
-
vali stratonov
- veteran

Rabdare si tutun Andrei tata, asteapta sa ajunga rezultatele la observatorul AVP care sa le transmita partenerului media al Turneului si abia dupa un timp se vor afisa .
Nu fi nerabdator ,pina la Rogojesti vei sti pe ce pozitie esti in clasamentul general

-
zander
- veteran

Vali, dar clasamentul pentru acest concurs, si cel pe sectoare?

-
vali stratonov
- veteran

Stai linistit vor fi afisate ,cind nu stiu

.Poate nu au ajuns de la Bogdan la Renel sau la MihaiV sa le posteze ei .
Au trecut doar 2 zile mai e timp pina la Rogojesti sa aflam care pe ce loc e

.
Trebuie sa invatam sa avem rabdare

,e sfirsit de campionat si lumea a inceput sa oboseasca si treburile merg mai incet mai ales dupa concediu.

-
gabi udila
- senior

nu e deloc usor sa cistigi cu biban.v-o spune unul care a avut blank in primele 2 manse desi am avut f multe atacuri.ideea e ca te plictisesti ca la fiecare concurs sa dai numai in biban.ar fi perfect ca de la anul sa se faca diferentierea pe specii.
-
vali stratonov
- veteran

Gabi ,nu a spus nimeni ca e usor sa prinzi biban mai ales in lacuri de munte unde e chiar atipic sa pescuiesti biban.
Cu atit mai mult e meritul celor care au reusit sa-i pacaleasca si sa urce pe podium .
Din partea mea jos palaria in fata celor care au reusit sa prinda atitia bibani in Tarnita si au demonstrat ca sunt pescari buni indiferet de conditiile in care pescuiesc.
Povestea "bibaniadei"2007 e pe cale sa se incheie,ramine de vazut in ce directie se v-a merge in 2008 ,dar pina atunci sa ne concentram asupra ultimelor 2 etape unde tot bibanul v-a detine suprematia.