Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Mister Fisherman » 31 Iul 2013, 19:07

Care ti-e numarul, Fane? Cat sau ce iti trebuie să ieși din peisaj și să lași în locul tau pe altul cu reputatia intactă?
Si asta poate fi o posibila varianata ,pe el oricum nu-l intereseaza pescuitul , cu atat mai putin competitiile omul si-a facut o cooperativa inregistrata la OSIM cu CIS si alte alea.. si acum vrea sa faca un ban gramada pe ea
Nimic nu se pierde , totul se transfoirma ... in bani :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 31 Iul 2013, 19:31

Zamfi scrie:
oskar scrie: Care ti-e numarul, Fane? Cat sau ce iti trebuie să ieși din peisaj și să lași în locul tau pe altul cu reputatia intactă?
Ehhh...acum am devenit si eu al naibi de curios sa vad raspunsul la intrebarea asta! Deci? :roll:

Ps: nu de alta Fane ,dar chiar cred ca ai iesi onorabil ...o federatie "cu acte" si o demisie de onoare care sa demonstreze ca de fapt ai vrut binele pescarilor si nu functia,bani,samd ,va inchide gura oricarui carcotas! Poti intra in istorie !!! :lol: zic ca e pacat sa ratezi momentul!
Deci? :roll:
Pot oricand sa fac acest lucru, cu conditia sa fiu inlocuit de unul mai bun ca mine, sa ca sa simplific, cara sa faca macar jumatate din ce am facut eu pentru federatie. Pana acum nu si-a aratat nimeni disponibilitatea si nu pot sa las federatia fara presedinte, mai ales ca membri fondatori (cei care au stat alaturi de mine in aceasta constructie) nici nu vor sa auda. Am propus aceasta solutie.
Uite, sunt dispus sa las fraiele federatiei lui bogdanpesc. Are cateva titluri de campion national si sustine ca nu are secrete cu pescuitul. Sau lui CristiY, daca se ofera. Si nu glumesc. Nu trebuie decat sa convinga ca sunt in stare. Sau lui AntiFANE. Sau lui mihuta.
Astept provincia!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 31 Iul 2013, 19:34

Deja aici raspunde parafrenia in locul tau , adica ,vrei sa insinuezi ca esti de neinlocuit ? :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 31 Iul 2013, 19:37

Uite, sunt dispus sa las fraiele federatiei lui bogdanpesc. Are cateva titluri de campion national si sustine ca nu are secrete cu pescuitul. Sau lui CristiY, daca se ofera. Si nu glumesc. Nu trebuie decat sa convinga ca sunt in stare. Sau lui AntiFANE. Sau lui mihuta.
Astept provincia!
Aici te-ai sucit si o dai in diverse... sa te mai scoti din rahat :lol: :lol: :lol:

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 31 Iul 2013, 20:22

apsalba scrie:
Zamfi scrie:
oskar scrie: Care ti-e numarul, Fane? Cat sau ce iti trebuie să ieși din peisaj și să lași în locul tau pe altul cu reputatia intactă?
Ehhh...acum am devenit si eu al naibi de curios sa vad raspunsul la intrebarea asta! Deci? :roll:

Ps: nu de alta Fane ,dar chiar cred ca ai iesi onorabil ...o federatie "cu acte" si o demisie de onoare care sa demonstreze ca de fapt ai vrut binele pescarilor si nu functia,bani,samd ,va inchide gura oricarui carcotas! Poti intra in istorie !!! :lol: zic ca e pacat sa ratezi momentul!
Deci? :roll:
Pot oricand sa fac acest lucru, cu conditia sa fiu inlocuit de unul mai bun ca mine, sa ca sa simplific, cara sa faca macar jumatate din ce am facut eu pentru federatie. Pana acum nu si-a aratat nimeni disponibilitatea si nu pot sa las federatia fara presedinte, mai ales ca membri fondatori (cei care au stat alaturi de mine in aceasta constructie) nici nu vor sa auda. Am propus aceasta solutie.
Astept provincia!
la modul cum te exprimi,chiar seamana a o gluma
ia fa mataluta o sedinta largita ,cu participarea tuturor cluburilor din tara,(afiliate sau nu federatiei) si depuneti demisia pe masa. Dupa acest pas, sa urmeze alegeri libere
sedinta asta sa fie in 20 ianuarie 2014....ca pana atunci avem treaba multa....participam la fel de fel de braile internationale si nationale

vorbesc serios

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 31 Iul 2013, 21:05

bogdanpesc scrie: ia fa mataluta o sedinta largita ,cu participarea tuturor cluburilor din tara,(afiliate sau nu federatiei) si depuneti demisia pe masa. Dupa acest pas, sa urmeze alegeri libere
sedinta asta sa fie in 20 ianuarie 2014....ca pana atunci avem treaba multa....participam la fel de fel de braile internationale si nationale

vorbesc serios
Demisia vrei tu ? :lol: :lol: N-ai sa vezi asa ceva ,doar ti-a explicat ca nu vor "membri fondatori" ... in traducere : nu-l lasa foamea de bani sa faca asta !

Mai bine il intrebi , cat vrea pe cooperativa ? asa de amorul artei...ca la el oricum totul este de vanzare , bani sa iasa ! Poti sa-i spui ca o cumperi pentru "colectie" cu tot cu cluburi :lol: :lol: :lol:
Toata cooperativa se reduce la o punga galbena cu inscriptia BILLA , o masa si doua scaune hartanite , asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme in privinta transportului :lol:
Dar sa-i faca un pret acum , cat inca mai valoreaza ceva "firfirei" , ca daca vine hartia de la CIPS FIPS in care ii da cu flit , atunci nu mai valoreaza absolut nimic

Dar ... cum el este "profesionist " si vrea sa arate ca are orgoliu ,o sa-ti refuze oferta si iti va arata ca stie sa si conduca o cooperativa ... la faliment :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Aug 2013, 06:54

bogdanpesc scrie:!
la modul cum te exprimi,chiar seamana a o gluma
ia fa mataluta o sedinta largita ,cu participarea tuturor cluburilor din tara,(afiliate sau nu federatiei) si depuneti demisia pe masa. Dupa acest pas, sa urmeze alegeri libere

vorbesc serios[/quote]
Am făcut deja de 2 ori acest lucru, adică am invitat cluburile de pescuit sportiv (poți să verifici chiar pe acest forum), odată la constituirea federației și ulterior constituirii. Cluburile sportive au declinat invitația și nu s-au prezentat. Concluzia este clară. Ori nu le interesează, ori nu sunt pregătite pentru un Campionat Național oficial. Părerea mea este că această din urmă posibilitate este cea plauzibilă.
Și ca o curiozitate, voi pescarii de la staționar, din ce cluburi faceți parte? Sper că nu o să te referi la AJVPS-uri pentru că nu sunt cluburi sportive. Am așa o vagă intuiție că știu deja răspunsul. :D

Pentru conformitate:
http://www.rapitori.ro/forum/frps-invit ... 14787.html
Vezi din ce an s-a făcut invitația?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Aug 2013, 07:16

O intrebare cit se poate de serioasa,la care as spera la un raspuns simplu monosilabic,''da'' sau ''nu'',fara alte motivatii,sau alte cele...

Domnule Popescu,ai fi dispus sa cedezi presedintia Federatiei,in favoarea d-lui Dorel Harsan??

Da,sau nu??????

Si asta pentru ca..
-D-l Harsan,a fost in fruntea pescuitului de competitie,participant in multe competitii interne si internationale..
-A dorit intotdeauna separarea clara intre pescuit si vinatoare,astfel pescuitul,gestionindu-si propriile resurse..
-Are o foarte buna imagine la fips,dupa cum reiese din documentul de mai jos..

Imagine

Asadar,pe scurt,da sau ba??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Aug 2013, 07:42

Da. Numai să vrea și el și din câte știu nu vrea.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Aug 2013, 07:44

Aaaaaah,nea Fane....nu puteai sa spui ''da'' si atit...??
Poi daca stii ca el nu vrea,e simplu sa spui ''da''...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns