Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Avatar utilizator
lazarini
veteran
veteran
Mesaje: 1106
Membru din: 18 Mar 2005, 00:50
Localitate: Arad

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de lazarini » 06 Apr 2017, 13:37

Nea Fane inlatura din randurile federatiei ultimele urme ale revoltei celor care au indraznit sa puna la indoiala pozitia gurului federal.
Intre timp competitiile oficiale mai pot astepta, ca bani tot nu mai sunt.
ÎN ATENȚIA CLUBULUI SPORTIV MOLDOVA SUCEAVA
APRIL 6, 2017 BY POPESCU.STEFAN LEAVE A COMMENT
Domnule președinte,
În baza prevederilor art. 46 alin. 1 lit. b din Legea nr. 69/2000, vă somăm ca în termen de 10 zile să trimiteți către Conducerea federației o Notă explicativă prin care să prezentați motivele pentru care ați participat la Adunarea generală extraordinară din data de 19.11.2016 și motivele pentru ce v-ați constituit parte civilă alături de alte structuri sportive care nu aveau drept de vot în Adunarea generală a federației în dosarul 5176/107/2016 aflat pe rolul instanței Tribunalului Alba, împotriva federației, al cărei vicepreședinte sunteți.
Vă atenționăm că refuzul răspunsului la prezenta notificare intră sub sancțiunea art. 12 alin.2 din Statutul federației, iar în lipsa unei justificări motivate urmează ca la prima Adunare generală clubul să fie exclus din cadrul federației. De asemenea veți fi sancționat împreună cu vicepreședintele Diaconița Petru Ghiocel conform prevederilor din Regulamentul disciplinar al federației.
Ștefan Popescu – președinte FRPS

victor kozec
junior
junior
Mesaje: 45
Membru din: 18 Apr 2014, 00:56

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de victor kozec » 06 Apr 2017, 23:04

[. Repet: pescuitul este sportiv si nu pescuitul este un sport. Desi este sport.
hai ca o dam in poezie..mai citeste o data ce ai scris,,, :roll
:
Pescuitul de subzistenta este o idee depășită. Pe aceeași idee pot sa ies si eu in Cișmigiu sa tai un platan sa il pun pe foc ca na ... subzistenta, frig, n-am bani. Mediul nu mai poate susține doar prin spor natural nevoia noastră.
sau pot iesi brunetii in tramvaie la cules de portofele ca na subzistenta si la ei?dupa teoria asta...


In primul rand trebuie sa menționez ca o competiție de pescuit adversarii sunt ceilalți pescari si nu pestele. Cum am spus si MMA este sport si dacă va faceți griji de buzele unor pești ce faceți cu fetele unor sportivi?
fratica aici e o diferenta de la cer la pamint.oamenii aia au ales singuri si constienti sa si-o traga reciproc pe cind pestii nu cred ca au vrut ei neaparat o plimbare in forta prin apa soldata cu o sauna intro ciorba si o Bita in cap



PS: îmi aduc aminte ca lui Mopescu ia luat vrei 4 luni sa înțeleagă ca federația de asociații e una si federația sportiva este una. Cat o trece sa înțelegeți ca pescuitul sportiv se referă la altceva decât SPORT.[/quote]
PS,pe nea muila ala il intereseaza doar cascavalul iar toate sintagmele inventate sau rastalmacite de el sint doar texte sa poata ciupi si el un leu de o ciorba.pescuitul nu este sport! in rominia nu este recunosut ca sport cu toate abureliile vehiculate in forumuri.daca sustii contrariul trimetemi textul de lege prin care pescuitul este recunoscut ca sport! discutam acu vreo 10 ani cu regretatul cornel rosiorul despre o federatie de pescuit si tocmai asta era problema in calea infintarii,ca pescuitul nu era recunoscut ca sport,si nici sansa sa se faca,in Germania C§ R este interzis si mai sint si alte tari unde pescuitul este acceptat doar cu "finalizare fericita "la care conform legii pestele se consuma ,o alta si eliberarea pestelui este permisa (obligatorie)doar daca este sub limita legala,prohibitzie sau specii protejate.si din nefericire nu sint sanse ca c§r sa se legalizeze :oops:

Avatar utilizator
StefanDinu
veteran
veteran
Mesaje: 1515
Membru din: 31 Ian 2006, 17:02
Localitate: Question EVERYTHING!
Contact:

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de StefanDinu » 07 Apr 2017, 07:48

Pai asta e problema: ca desi nu are ordin de ministru ca pescuitul sportiv este sport, MTS eliberează CIS-uri. Iar asta nu se poate face decât pentru un sport recunoscut. De federația unui sport nerecunoscut nici nu mai vorbesc. Primele CIS-uri pentru pescuit sportiv au fost eliberare din eroare, la găleata cu alte sporturi, pentru 2 federații de nevăzători.
Popescu însă a plusat cu latura istorica: la un moment dat s-a făcut trecerea AGVPS-ului sub îndrumarea Uniunii de Cultura Fizica si Sport. De unde concluzia ca era aproximativ o federație sportiva si conform legii nu mai este necesar recunoașterea sportului respectiv ci doar reorganizarea federației respective conform noii legi (aia a sportului).

Referitor la Germania: ma scuzați dar eu unul refuz sa fiu dobitoc ... modelul german este atât de retard încât ma apuca inima. Pe de alta parte majoritatea tarilor europene au ceva ce noi nu avem: pești in apa. Iar asta nu se face cu federații sportive, cu "asociații tradiționale", cu ce la mai vine. Asta se face cu controale si amenzi.

Asa ca discuția asta cu pescuitul sportiv vs pescuitul recreativ, competiție vs recreere, C&R vs prăjeala sunt fix p**a atât timp cat eu alerg un peștișor pe care il eliberez pentru ca maine sa il ia un braconier "sărac, nevoiaș si de subzistenta" sa il vândă in piață ... sa se bucure si pensionarii de un peste de Florii.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

rcorbu
veteran
veteran
Mesaje: 1170
Membru din: 22 Iun 2006, 15:14
Localitate: Ploiesti

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de rcorbu » 07 Apr 2017, 07:59

Atata vreme cat pescuitul figureaza in registrul sportiv al MTS, orice discutie pe tema este sau NU este sport este inutila. Acum el este si "Sport" si se elibereaza CIS, indiferent de parerile noastre.
Acuma exista si castingul, care poate fi considerat sport.

Avatar utilizator
lazarini
veteran
veteran
Mesaje: 1106
Membru din: 18 Mar 2005, 00:50
Localitate: Arad

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de lazarini » 07 Apr 2017, 10:04

În atenția absolvenților cursurilor de arbitrii
APRIL 7, 2017 BY POPESCU.STEFAN LEAVE A COMMENT
Absolvenții cursurilor de arbitru judecător sportiv organizate de către Federația Română de Pescuit Sportiv, sunt rugați să se adreseze federației în vederea eliberării Carnetelor de antrenor.
În vederea eliberării Carnetului de antrenor, solicitantul trebuie să trimită o Cerere în acest sens, la care să atașeze Fișa cu rezultatul testului final și dovada depunerii în contul federației a sumei de 25 lei, reprezentând contravaloarea Carnetului de antrenor, viza anuală pe anul 2017 și cheltuielile de expediere prin poștă a Carnetului. Plata se va face în contul federației RO71RZBR0000060013353493 deschis la Raiffaisen Bank – Sucursala Alba Iulia
Carnetele se pot ridica și personal de la sediul federației, începând cu data de 20 aprilie 2017.
Președinte FRPS
Ștefan Popescu
Hai ca s-a incurcat in stiinta....
Deci arbitrii primesc carnete de antrenor, antrenorii taloane de pensie si sportivii tichete de masa :mrgreen:

Avatar utilizator
semlecangheorghe
veteran
veteran
Mesaje: 9544
Membru din: 04 Mai 2009, 07:05
Localitate: Arad

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Apr 2017, 21:19

Referitor la Germania: ma scuzați dar eu unul refuz sa fiu dobitoc ... modelul german este atât de retard încât ma apuca inima.
Prefer oricand modelul ala retard decat ''sportivitatea'' romaneasca..Noi tocmai am platit din buzunarul nostru o firma de paza privata ca sa nu dispara si ultimii salai ai Muresului precum dropia dobrogeana, da' noi avem ''federatie '' si pescuitul e ''sport''...halal asa tara, asa mentalitate..asa rezultate..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

victor kozec
junior
junior
Mesaje: 45
Membru din: 18 Apr 2014, 00:56

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de victor kozec » 07 Apr 2017, 22:50

Referitor la Germania: ma scuzați dar eu unul refuz sa fiu dobitoc ... modelul german este atât de retard încât ma apuca inima. Pe de alta parte majoritatea tarilor europene au ceva ce noi nu avem: pești in apa. Iar asta nu se face cu federații sportive, cu "asociații tradiționale", cu ce la mai vine. Asta se face cu controale si amenzi.

Asa ca discuția asta cu pescuitul sportiv vs pescuitul recreativ, competiție vs recreere, C&R vs prăjeala sunt fix p**a atât timp cat eu alerg un peștișor pe care il eliberez pentru ca maine sa il ia un braconier "sărac, nevoiaș si de subzistenta" sa il vândă in piață ... sa se bucure si pensionarii de un peste de Florii.[/quote]
aici nu era vorba de nici o discutie pescuit sportiv verso recreativ,fomist ,de subzistenta,...era vorba de faptul ca in mod legal,in Romania pescuitul nu este recunoscut ca sport.nici in alte tari.din pacate trendul anumitor tari "retarde" in pescuit ca Germania este dictaz de ue care a avut grija inclusiv sa defineasca cit de curbat poate fi un castravete ca sa poata fi vindut :headbash: iar Romania se grabeste sa ii pupe in *** pe altii si si adopteze toate ineptiile uniunii europene,ca de,e stat european :wallbash: faptul ca inclusiv in africa de sud exista ape unde c§r este obligatoriu,cel Putin de la o anumita dimensiune in sus iar in Germania este interzis,este o rusine maxima!dar ,na ce sa ii faci verzii au un cuvint greu de spus,si din cauza asta cu toata munca de convingere a DAFV(http://www.dafv.de/) visul de a elibera un peste legal va ramine un vis.
peste exista in alte tari datorita gospodaririi apelor,a popularilor masive si regulate care se fac,a evidentei contabile a pestilor prinsi,si in respectarea in mare parte a regulamentului.ca aici putem fi linistiti,si nemtii sind corecti atit timp cit ii vede cineva,
braconajul in Germania este asa scazut, aproape inexistent,pentru ca daca tea prins la braconaj ai cu adevarat Probleme nu ca in Romania,abaterile grave de la regulament pot duce la anularea permisului de pescuit,lucru deloc amuzant pentru ca il obtii dupa un curs de pescuit,si un Examen destul de riguros.si bomboana de pe coliva,bineinteles Germania nu are o federatie sportiva de pescuit.fapt care nu ia impiedecat sa concureze peste tot unde au fost interesati si sa mai aiba citodata si rezultate.

APSHD
veteran
veteran
Mesaje: 1125
Membru din: 27 Ian 2007, 20:51
Localitate: HUNEDOARA

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de APSHD » 08 Apr 2017, 06:35

Problema lipsei pestilor din apele Romaniei este :
1) Numarul mare de pescari .Pretul uniu permis este de 3-4 pachete de tigari .
In judetul Hunedoara sunt 10.000 de pescari , avind in vedere ca fiecare pescar prinde in medie 10 kg. de peste pe an , din apele judetului Hunedoara se extrage anual 100 to. de peste. Credeti ca pestele se poate inmulti si creste intr-o asemenea cantitate :?:
2) In judetul Hunedoara Inspectorul Piscicol anul acesta nu a dat nici o amenda. In concluzie nu exista braconieri si toti pescarii respecta lagea.
Sa va spun cum decurge un control : Prinsi in fapt cu ; parasuta , cu ancore , cu plase monofilament , Inspectorul ANPA le spune :ASA-I CA NU MAI FACI SI PROMITI SA FII CUMINTE . PROMITI CA ITI VEI FACE PERMIS DE PESCUIT . Iar cei in cauza spun : DA SEFU SA TRAITI.Si astfel se termina un control.
In situatia de fata eu nu mai particip la nici un control efectuat de catre cei de la ANPA. :respekt: :wallbash: :datz: :crazy1:

Mister Fisherman
veteran
veteran
Mesaje: 2312
Membru din: 11 Apr 2011, 15:01

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Mister Fisherman » 22 Apr 2017, 09:16

Mitomanul iar incearca dizolvarea AGVPS :lol: :lol: :lol:

http://portal.just.ro/300/SitePages/Dos ... d_inst=300

Nu este satul de cata papacioaca si-a luat pana acum

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Avatar utilizator
lazarini
veteran
veteran
Mesaje: 1106
Membru din: 18 Mar 2005, 00:50
Localitate: Arad

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de lazarini » 24 Apr 2017, 08:25

O noua reusita de senzatie a FRPS, organizarea primului si adevaratului Campionat national de pescuit sportiv veterani si tineret.
Pe malurile ligheanului.... pardon, pistei de competitie de la Orastie s-au alineat la startul competitiei un numar impresionant de comcurenti, mai exact 6 (sase) veterani (din care nu a lipsit jumatatea masculina al familiei Cliuc) si 3 (trei) la tineret.
Din analiza clasamentului primei manse la veterani rezulta ca sportivii clasati pe locurile 3, 4, 5 si 6 au realizat o captura impresionanta, totalizand fix 0 (zero) grame :mrgreen: (alta explicatie nu exista, greu de crezut ca la o competitie de stationar unde fiecare gram se contabilizeaza au existat 4 concurenti cu exact aceiasi cantitate)
Un singur lucru pozitiv merita mentionat: MTS a incetat sa ma sponsorizeze aceste mascarade. In rest, nea Fane traieste mai departe in lumea lui...

Scrie răspuns