COMUNICAT LA COMUNICAT
JANUARY 20, 2017 BY POPESCU.STEFAN LEAVE A COMMENT
Am observat c? în mediul virtual circul? un a?a zis comunicat semnat de un oarecare Cristian Rudeanu, care se d? vicepre?edinte al unei Federa?ii Române de Pescuit Sportiv, vorbind în numelele unor cluburi sportive care nu mai fac parte din federa?ie, fiind date afar? în condi?ii statutare. Pentru conformitate ?i ca o garantie a legalit??ii excluderii din federa?ie, amintitele cluburi au chemat în judecat? federa?ia pentru anularea Hot?rârilor Adun?rii Generale care i-a trimis acolo unde este locul tuturor ho?ilor.
Pentru conformitate:
http://portal.just.ro/107/SitePages/Dos ... d_inst=107
Aflu acum c? au obtinut ?i un Aviz de la MTS. Pentru cunosc?tori, acest aviz nu este o recunoastere de c?tre MTS, ci doar un aviz prealabil, care nu face doi bani având in vedere cauza în sine.
Cert este c? a?tept cu interes depunerea acestor documente la Tribunalul Alba. Peti?ionarii vor trebui s? dovedeasc? în primul rând calitatea procesual? cât ?i validitatea procesului verbal pe care l-au incheiat cu inc?lcarea art. 45 din Statutul federa?iei.
Le atrag atentia c? doar 4 cluburi au fost excluse. Restul nu au avut onoarea s? fie membre ale federa?iei, neexistând Hot?râri al AG privind afilierea definitiv?, cu excep?ia Free Carp Deva, care a fost aruncat? afar? pentru simplul motiv c? a falsificat Cererea de afiliere, afilierea fiind astfel lovit? de nulitate.
Îi sf?tuiesc s? fie aten?i la ce va urma ?i îi sf?tuiesc s? lase sportivii si oficialii federa?iei în pace. Cei care acum sunt în federatie, sunt oameni de onoare. Jigodiile au fost date afar?.
?tefan Popescu – pre?edinte FRPS
PS A?tept cu ner?bdare s?-mi fie comunicat? Hot?rârea Adun?rii generale prin care cic? a? fi fost revocat din func?ie. Atât eu, cât ?i ceilalti membri ai Biroului federal. Fiind vorba de o sanctiune, conform Statutului fiecare are dreptul la ap?rare. L?sând la o parte faptul c? nu au fost audia?i, pentru a se justifica sanctiunea. Poate c? puci?tii nu ?tiu ce este aia. Dar o s? afle. Pe pielea lor.