Domnule coleg , va vad pe d-voastra fff "bine informat"

in sensul ca va sufla cineva in ureche dar ori sunteti afon ori sunteti de rea credinta ...
In primul rind bilantul contabil al FRPSC ar trebui sa fie public , deci il puteti parcurge singur ...
Dar ca sa nu ziceti ca nu vreau sa va raspund la intebari am sa incerc pe scurt sa va satisfac curiozitatea :
1. Bugetul 2015 nu a fost 11oooo ron ci doar 100000roni...
2. Bani de la MTS 70 000 roni , restul din cotizatia anuala a cluburilor si din alte surse...
3.Ca au beneficiat TOATE cluburile de bani MTS inclusiv clubul Manjesti e chiar normal , din cei 70000 roni primiti , 40000 roni au avut ca destinatie expresa organizarea campionatului la toate disciplinele , iar restul de 30000 roni cheltuieli materiale in vederea desfasurarii competitiilor (barci,mincoace , nada , etc).
4 .Precum stiti de la penultimul AG , conducerea FRPS nu a fost descarcata de gestiunea pt 2015 nu din cauza ca ar fi "lipsit bani" ci din cauza ca unele cheltuieli s-au facut fara avizul AG sau macar al Biroului Federal .......de aici si motiunea importriva presedintelui si al Biroului Federal .
Ce a pierdut Diaconita si Borchin , nu stiu., poate ne spuneti d-voastra .
Ce au cistigat cluburile din federatie? .
Pai au "cistigat"( beneficiat) participantii din cluburile membre care au participat la campionatele pe discipline de cazare, masa si neplata taxei de participare ....o fi mult , o fi putin , habar nu am , dar oameni nu au platit nimic , din cite stiu.
Pina la urma asta e menirea Federatiei sa gaseasca resurse ca participantii la competitiile organizate de ea sa nu aiba grija arbitrajului, a platii baltii, a cazarii si mesei (unde e cazul) a asistentei medicale in caz de nevoie .....etc
Sunteti multumit de raspuns?
P.S. In rest cine informeaza pe cine , nu e treaba mea ....nu am lucrat nici la SRI , nici la "ochiul si urechea" asa cum se pare ca ati lucrat domnia v-astra.