discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
cezar.ch
- veteran

APSHD scrie:Domnule
RUDEANUdaca considerati ca am dezinformat cu ceva pescarii de pe acest Forum , asa cum vam informat la telefon acum citeva momente cind ma-ti amenintat cu procese astept cu nerabdare citatia de la Instanta unde voi demonstra ca am dreptate............

La procese se potrivește dl.Rudeanu cu dl.presedinte Popescu...doar că are mai mult succes, a luat și un titlu de campion național "la masa verde", prin sentință de tribunal...caz de Guiness Book of Records.
PS - dvs sunteți cu Popescu, trup și suflet, până la moarte...bravo, stimă!

-
cezar.ch
- veteran

razvan m. scrie:E unul dintre putinii care au iesit pe plus din aceasta frumoasa asociere. L-a trimis prezidentul peste ocean si a vazut Cancunul pe banii federatiei. Tot e ceva !

Ar fi pacat sa strice acum prientenia.

...iar el s-a trezit acum să muște mâna care l-a hrănit...ce să mai vorbim...ce oameni, dom'le, ce oameni!

-
APSHD
- veteran

cezar.ch scrie:
La cine a țipat Rudeanu, domnule? La domnul președinte Popescu? Și-a permis? Vai de capul lui!
Nu cumva acest domn Rudeanu era prezentat de dl Popescu și vajnicii lui tovarăși de luptă ca un "trofeu, monstru sacru al carpfishing-ului românesc", uns peste noapte antrenor federal etc, etc, etc?
Nu păzea dl.Rudeanu parcările din Cancun - Mexico pândind delegații la Congresul CIPS și încercând să facă "lobby federal"?
Dom'le, vă invidiez...sunteți gașcă mică, dar veselă la federația asta! Aferim

Hai sa fie o vorba cinstita .
De ce sa dus domnul Rudeanu pina in Mexic la Congresul CIPS si a cheltuit peste 8000 de lei din banii Federatiei fara nici un rezultat

La intoarcere nu a prezentat nici macar decontul deplasarii ( dupa cum prevede legea ) .Din informatiile mele direct de la conducerea CIPS numitul Rudeanu nu a fost invitat oficial de catre conducere sa paerticipe la acel Congres.
Si inca ceva pentru toti pescarii de pe acest Forum . Mina dreapta a lui Rudeanu un oarecare BUJITA a escrocat o doamna din Deva cu citeva zeci de mii de EU. Mentionez ca detin dovezi de necontestat in legatura cu afirmatiile mele si-l rog pe cel ce ia dat numarul meu de telefon lui Rudeanu ca astept cu nerabdare sa fiu dat in judecata. Datele mele personale de contact le-am dat telefonic domnului Rudeanu.
Mentionez ca nu fac parte din Federatie dar daca vreodata ii voi ajuta sa fie recunoscuti de catre CIPS o voi face numai impreuna cu domnul Papiu la care iam promis acest lucru si care este un domn respectabil si a votat Motiunea de cenzura

-
cezar.ch
- veteran

APSHD scrie:cezar.ch scrie:
La cine a țipat Rudeanu, domnule? La domnul președinte Popescu? Și-a permis? Vai de capul lui!
Nu cumva acest domn Rudeanu era prezentat de dl Popescu și vajnicii lui tovarăși de luptă ca un "trofeu, monstru sacru al carpfishing-ului românesc", uns peste noapte antrenor federal etc, etc, etc?
Nu păzea dl.Rudeanu parcările din Cancun - Mexico pândind delegații la Congresul CIPS și încercând să facă "lobby federal"?
Dom'le, vă invidiez...sunteți gașcă mică, dar veselă la federația asta! Aferim

Hai sa fie o vorba cinstita .
De ce sa dus domnul Rudeanu pina in Mexic la Congresul CIPS si a cheltuit peste 8000 de lei din banii Federatiei fara nici un rezultat

La intoarcere nu a prezentat nici macar decontul deplasarii ( dupa cum prevede legea ) .Din informatiile mele direct de la conducerea CIPS numitul Rudeanu nu a fost invitat oficial de catre conducere sa paerticipe la acel Congres.
Si inca ceva pentru toti pescarii de pe acest Forum . Mina dreapta a lui Rudeanu un oarecare BUJITA a escrocat o doamna din Deva cu citeva zeci de mii de EU. Mentionez ca detin dovezi de necontestat in legatura cu afirmatiile mele si-l rog pe cel ce ia dat numarul meu de telefon lui Rudeanu ca astept cu nerabdare sa fiu dat in judecata. Datele mele personale de contact le-am dat telefonic domnului Rudeanu.
Mentionez ca nu fac parte din Federatie dar daca vreodata ii voi ajuta sa fie recunoscuti de catre CIPS o voi face numai impreuna cu domnul Papiu la care iam promis acest lucru si care este un domn respectabil si a votat Motiunea de cenzura

8.000 de ron pentru a vizita parcarea unui hotel din Cancun?

Nu-i cam mult?
Se nasc doua intrebari:
- daca nu a fost invitat Rudeanu, cine dat viza de oportunitate pentru deplasare? Ca, in cazul asociatiilor "de utilitate publica" (cam) e cazul...
- daca nu si-a facut decontul, cu s-au justificat banii avansati? A fost oare "la negru"?
Federalilor, aici sunt banii dvs!

-
APSHD
- veteran

Fara suparare toti membri ai Fedratiei sunt vinovati ca au fost de acord cu cheltuirea unei asemenea sume : pe avion , cazare la hotel de 4 stele , mase la restaurant si multe altele .Daca era vorba de banii munciti de ei sunt sigur ca nu aprobau asemenea deplasare , dar fiind vorba numai de o parte infima din banii publici incasati de la MTS nu ia interesat cum ii cheltuie.

-
Tavi
- veteran

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
semlecangheorghe
- veteran

APSHD scrie:Fara suparare toti membri ai Fedratiei sunt vinovati ca au fost de acord cu cheltuirea unei asemenea sume : pe avion , cazare la hotel de 4 stele , mase la restaurant si multe altele .Daca era vorba de banii munciti de ei sunt sigur ca nu aprobau asemenea deplasare , dar fiind vorba numai de o parte infima din banii publici incasati de la MTS nu ia interesat cum ii cheltuie.

Pun pariu ca omologii din ajvps calatoresc cu bicicleta si se cazeaza la rude cand umbla prin delegatii de genul..dar, puschea pe limba-mi..aici vorbim numai despre federatie..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
ticairlandezu
- veteran

Iar acoperire au la cheltuiala...sa nu uitam ca doar au trimis o "invitatie"

...ca sa fie "invitati"
Si au primit-o.