dar
”De mă voi scula, pre mulți am să popesc și eu!”

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Popescu Stefan scrie:
CONVOCATOR
SEPTEMBER 18, 2016 BY POPESCU.STEFAN LEAVE A COMMENT
În urma prezentării în Adunarea generală extraordinară din data de 17 septembrie 2016, Adunarea generală a decis:
Se convoacă Adunarea generală extraordinară a federației pentru dezbaterea și votarea moțiuni pe data de 8 octombrie 2016 ora 11, la sediul Ministerului Tineretului și Sportului din București, str. Vasile Conta nr. 16.
În acest sens, membrii Biroului federal vor depune până pe data de 2 octombrie 2016 la sediul federației un raport detaliat cu activitatea fiecăruia pe perioada de mandat și punctul de vedere asupra Moțiunii. Raportul Biroului federal va fi prezentat Adunării generale extraordinare.
Biroul federal, în baza acestor rapoarte va formula un răspuns detaliat și motivat cu privire la Moțiune.
Pentru a fi admisă, Motiunea trebuie să întrunească jumătate + 1 din numărul membrilor asociați cu drept de vot prezenți la Adunarea generală extraordinară. În cazul admiterii, Biroul federal va fi dizolvat și se va alege un nou Birou federal. În acest sens și în eventualitatea în care Moțiunea va fi admisă, membri afiliați vor depune propuneri de candidați pentru funcțiile din birou, în conformitate cu prevederile din Statut, în vederea validării acestora și pentru a nu mai fi nevoie de convocarea unei alte Adunări generale de alegeri. Propunerile se vor depune la sediul federației din Alba Iulia str. Octavian Goga nr. 7, jud. Alba până pe data de 30 septembrie 2016.
Președinte
Ștefan Popescu”
Se vede că federația este un organism democratic și în același timp responsabil. Și fiecare își asumă vorbele și faptele sale. În mod evident, la afirmațiile făcute în Moțiune și care nu sunt probate cu documente relevante, Biroul federal va formula un răspuns motivat. Însă decidentul va fi votul membrilor afiliați. Așa este democratic și statutar. În cazul în care Motiunea va fi respinsă, este evident că semnatarii vor răspunde de afirmațiile lor, conform prevederilor statutare.