Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cred ca mai repede vom afla cine l-a omorat pe KennedyTavi scrie:E certa iesirea din scena sau e pe surse?
Ceva detalii ?
Am alte priorități acum. Cum ar fi de exemplu bugetarea federației. Sunt convins că pe cine îl duce mintea, a priceput care este direcția pe care trebuie să meargă pescuitul sportiv.
..............................................................................................................................................................................................
Și în plus, ăsta este stilul meu. Nu-mi place să pierd timpul cu nimicuri. Obiectivul este mult mai important și timpul este demult depășit.
E o postare mai veche sau a inviat mortul?Mister Fisherman scrie:Am alte priorități acum. Cum ar fi de exemplu bugetarea federației. Sunt convins că pe cine îl duce mintea, a priceput care este direcția pe care trebuie să meargă pescuitul sportiv.
..............................................................................................................................................................................................
Și în plus, ăsta este stilul meu. Nu-mi place să pierd timpul cu nimicuri. Obiectivul este mult mai important și timpul este demult depășit.![]()
![]()
Muahahahahahahahahahahahahaha
![]()
![]()