Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de vali stratonov » 28 Feb 2016, 12:25

Le Mertois scrie:Vad ca pe lângă rangerii Laviniei Ghedan,o sa mai avem si inspectori federali,usor,usor,o sa renuntam la politie,jandarmerie,etc..
Domnule coleg , astea sunt visele umede ale celui ce se autointituleaza "ctitorul pescuitului sportiv "din RO...
La fel cum viseaza ca banii de azi incasati de ANPA sa intre de miine in visteria FRPS....eu unul nu prea cred ca voi prinde in viata acest lucru... :lol1: :lol1:
Sincer e un haos general in acest domeniu , de aceea mi-e sincer frica ca unele anomalii sau chiar "anusuri contra naturii" sa se implementeze. :wallbash:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Feb 2016, 12:25

razvan m. scrie:Vezi ca inelarul e pentru altceva. La ceea ce vrei tu se foloseste mijlociul. :lol:
La tamplari nu se pune..ei arata ce o mai ramas.. :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 28 Feb 2016, 14:33

Așa că dacă vă veți întâlni pe apele publice cu inspectorii FRPS să știți că ei nu fac decât să-și respecte atribuțiile și să aplice legea. Pentru că legea este obligatorie pentru toți. Iar pescarii de ocazie trebuie să știe că nu au numai drepturi, ci au și obligații. Asta este responsabilitatea despre care vorbeam. Pentru că situația actuală nu mai poate continua. Pescuitul în ape tulburi a încetat odată cu limpezirea apelor privind dreptul de reprezentare a pescuitului din România. Și tot prin Decizii irevocabile ale Inaltei Curți de Casație și Justiție. Care, place sau nu, este obligatoriu a fi aplicate.
Mitomane , mult handel iti place sa mananci ! Sa vina in control inspectorii cooperativei ...dar sa vine cu tupeu ...sa vezi ce "interviuri" vor da dupa aia ...

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 29 Feb 2016, 15:49

Mister Fisherman scrie:
Așa că dacă vă veți întâlni pe apele publice cu inspectorii FRPS să știți că ei nu fac decât să-și respecte atribuțiile și să aplice legea. Pentru că legea este obligatorie pentru toți. Iar pescarii de ocazie trebuie să știe că nu au numai drepturi, ci au și obligații. Asta este responsabilitatea despre care vorbeam. Pentru că situația actuală nu mai poate continua. Pescuitul în ape tulburi a încetat odată cu limpezirea apelor privind dreptul de reprezentare a pescuitului din România. Și tot prin Decizii irevocabile ale Inaltei Curți de Casație și Justiție. Care, place sau nu, este obligatoriu a fi aplicate.
Mitomane , mult handel iti place sa mananci ! Sa vina in control inspectorii cooperativei ...dar sa vine cu tupeu ...sa vezi ce "interviuri" vor da dupa aia ...

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

Ca tot ai copiat citatul, facusem iesri niste comentarii pe pagina FRPSC dar vad ca nu au trecut de "moderator" !
Cred ca Popescutzu nu o sa mai lase pe cineva sa comenteze, mai ales ca ultimele comentarii l-au cam intors pe dos !
Da ia sa vezi ce uruprare de calitati oficiale or sa-si ia inspectorii FRPSC de o sa le stea in gat controlul !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Feb 2016, 21:53

semlecangheorghe scrie:
boistean scrie:iaca de unde (ne) vine salvarea vizavi de marirea cuantumului taxelor de pescuit: http://www.infopescar.tv/revista/blogul ... maxim.html
un nou articol de dezinformare si... promovare a distinsului personaj de la Alba Iulia, ca urmare a caruia am luat pozitie aici

Sunt curios daca imi lasa post reply-ul..deocamdata asteapta moderare.. :D
florentin
29/02/2016 at 02:59
imi rezerv dreptul de a nu va permite sa continuati sa va exprimati indoielile si antipatia personala fata de o anumita persoana aici, la subiectul taxei de pescuit. Daca doriti, o puteti face pe forum, in topicul dedicat federatiei. Va rog doar sa respectati regulile acestui site: fara link-uri si fara expresii jignitoare.

Domnul Iuga nu permite sa pui pe site link-ul catre CUPA FNPSR BARACUDA,acolo unde se poate vedea cum maretul presedinte ,''licarul de speranta'' al pescarimii romane plateste premiile la concurs dupa mai bine de juma' de an si atunci cu procurorul la usa..

Si daca pomenesti de ''complexul sportiv de la Orastie'' ''de ''ferma de rame'' ,de falimentarea APS Alba, de falimentarea FNPSR-ULUI, se cheama ca folosesti'' expresii jignitoare''..

Halal ziarist..daca spui adevarul iti baga pumnul pe gura..
:lol1: Culmea e ca nici nu apucasem sa pomenesc de faptul ca ''licarul de speranta'' al pescarilor primeste in federatie toti trisorii ordinari plecati cu coada intre picioare din LRS dupa ce au fost prinsi fraudand,si cica aceasta federatie este ..'sportiva''..io stiam ca sportul trebuie sa aiba o diza de fairplay..Pai cum e popecu ,asa e si federatia, si ''ziaristii'' care ii canta osanale..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 02 Mar 2016, 07:29

Pitpalacul de subsol scrie: O liniște dezolantă tronează pe pagina oficială a Ligii Române de Spinning și pe forumul asociat acestei pagini. Și Blogul aferent are semne de deces prematur.
Unde sunt competițiile anunțate pompos în urmă cu ceva timp? Dar echipele reprezentative? În afară de un clip publicitar pentru echipament de iarnă, care seamănă cu niște salopete de doi lei, liniște totală. Or fi devenit ilegaliști? Posibil.
Iata ca s-a facut public si programul competitional al Campionatului National de Spinning de pe Mal al LRS, de care il fu.tea grija pe prezidentul actelor mucegaite:

ETAPA 1 - CUPA RAPALA 2016
Perioada: 14-15 mai -
Organizator:
Specie tinta pastrav

ETAPA 2 - CUPA HERAKLES TROUT 2016
Perioada: 18 - 19 iunie -
Organizator:
Specie tinta pastrav

ETAPA 3 - CUPA xxx 2016
Perioada: 9-10 iulie -
Organizator:
Specie tinta pastrav

ETAPA 4 - CUPA OWNER POWERED BY MIMTEAM
Perioada: 13 - 14 august -
Organizator:
Specie tinta pastrav

ETAPA 5 - CUPA RAPTURE/POWERFISHING
Perioada: 1 - 2 octombrie -
Organizator:
Specie tinta pastrav

http://www.lrs.ro/cns_mal.php

Acuma ca ingrijorarile ti s-au dovedit a fi neintemeiate si sunt anuntate public cele 10 etape ale campionatelor de spinning din barca si de pe mal ale LRS, te poti concentra in sfarsit pe organizarea jalnicelor tale competitii oficiale ! :lol1:

Sau, de ce nu, pe castigarea bataliei privind banii de permise ! :oops: :oops: :oops:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 02 Mar 2016, 07:46

10 etapeeeee? Si eu care credeam ca particip si eu la una mica si ies campion!!!

O sa ma plang MTS. Ca ei accepta numai o finala de ......kko, ca cicolata neagra, 85% cacaoooooo!!!

PS Ce dracosi si astia de la LRS, sa stai tu 10 etape si sa nu sti cine iese campion, ca la frps nu se stie nici dupa o etapa. :| :| :| :| :| :|

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 02 Mar 2016, 07:50

Apropos, am si permis de pescuit de la o asociatie legal constituita(cum zice la leje).
Am incercat prima data la federatie, dar mi-au spus unii sa nu ma incurc, ca ei nu sunt legal constituiti.
Zice ca sediul este cu contract fals, cu soacra. Oare asa o fii. Ia sa verificam un pic!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 02 Mar 2016, 09:05

jhonny scrie:10 etapeeeee? Si eu care credeam ca particip si eu la una mica si ies campion!!!

O sa ma plang MTS. Ca ei accepta numai o finala de ......kko, ca cicolata neagra, 85% cacaoooooo!!!

PS Ce dracosi si astia de la LRS, sa stai tu 10 etape si sa nu sti cine iese campion, ca la frps nu se stie nici dupa o etapa. :| :| :| :| :| :|
Si mai este o mare problema: in competitiile oficiale tot ce este peste 100 grame nu se puncteaza !

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 02 Mar 2016, 10:59

Pana anul asta am vandut permise de pescuit , acum ma afiliez la cooperativa pentru ca mi-a promis mitomanul ca ma umple de ... "bani" :lol:
Dau 1000 de lei pe an la cooperativa si astept sa-i inmulteasca mitomanul . Sa vedeti voi trai pe vatrai dupa asta !

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Scrie răspuns