Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de anem » 25 Feb 2016, 22:03

a sters tot scandalul de pe site dandu-si seama ca l-a cam luat gura pe dinainte si chestiile alea ar fi lucrat in defavoarea lui. la cate baliverne a debitat pe site-ul "federal" daca citea vreun procuror il internau direct din sala de judecata.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

catalinAR
junior
junior

Mesaj de catalinAR » 25 Feb 2016, 22:24

Cred ca singura solutie.......ramane asomarea mamelucului :mrgreen: . Devine atat de predictibil si erectil ca o liceana entuziamata intr-un ferrari....in momentul in care i se zice chiar cu o vadita dubla conotatie :lol: ....ca vrea DOAR banii pescarilor. Pe toti . Doar pentru 'EL'.
Nea' Fane, o'ntrebare? ca la matale pe wall...te-ai zidit de data asta singur....si nu am acces sa 'ti-o pun' :lol1: ...deci:

https://www.youtube.com/watch?v=nBaAJADZNT4

:respekt:

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 25 Feb 2016, 22:37

paranoia dusa la paroxism scrie: Deciziile sănătoase în toată istoria nu au fost luate de gloate, ci de oameni ci viziune. Și este trist că sunt în totdeauna in minoritate..
Se pare ca asta-i soarta geniiilor vizionare, sa nu fie intelese de pulime :lol1:
Fanele, fanele, iar ai fumat ceva de calitate.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 25 Feb 2016, 23:09

Intrebare : D-le Popescu, eu va intreb verde-n fata: doriti ca si pescarii amatori sa fie legitimati de Dvs. pt a putea pescuii in apele publice? da? ori Ba?

Raspuns :Da. este necesar să existe pescari instruiți, care să nu se amestece cu ghiolbanii. Ține de sănătatea acestei nații

Si dialogul
Federatia Romana De Pescuit Sportiv Militez pentru asta de 6 ani. Si sper ca de anul acesta să se găsească permise la magazinele de articole de pescuit sportiv.

Cristian Balanoff adicatelea, permis de pescuit pt amatori fara licentierea federatiei?

Federatia Romana De Pescuit Sportiv
În condițiile legii.

Cristian Balanoff ma repet: permis fara licentiere de pescar sportiv de la federatie?

Federatia Romana De Pescuit Sportiv Trebuie să întelegeti un lucru. Legile pot fi bune sau rele. Dar indiferent cum sunt, trebuie aplicate. Asta tot incerc să vă explic. Pentru că vă place sau nu, acest haos a dus la situația nenorocită cu care te întâlnești acum pe apele publice. Vă place să pescuiti lângă unul care dă cu parașuta și are cardul ANPA? Aștept un moment de sinceritate!

Cristian Balanoff eludati meandrele concretului D-le Popescu, eu va intreb verde-n fata: doriti ca si pescarii amatori sa fie legitimati de Dvs. pt a putea pescuii in apele publice? da? ori Ba?

Cristian Balanoff daca imi raspundeti la asta.....ori imi scot palaria in fata Dvs, ori promit sa nu va mai inoportunez ever!

Federatia Romana De Pescuit Sportiv Da. este necesar să existe pescari instruiți, care să nu se amestece cu ghiolbanii. Ține de sănătatea acestei nații

Cristian Balanoff q.e.d.!!!!

Federatia Romana De Pescuit Sportiv Luni, chiar am discutat cu președinta Federatiei Române de sport scolar si universitar ca să fie inclus ca probă sportivă în cluburile scolare si universitare

Federatia Romana De Pescuit Sportiv Nu am și eu dreptul la o opinie?

Federatia Romana De Pescuit Sportiv De ce aveți impresia că dețineți adevărul absolut?

Federatia Romana De Pescuit Sportiv Și vă mai dau un sfat. Deciziile sănătoase în toată istoria nu au fost luate de gloate, ci de oameni ci viziune. Și este trist că sunt în totdeauna in minoritate.
Federatia Romana De Pescuit Sportiv's photo.

Cristian Balanoff D-le Popescu, ma faceti sa rad, stiti unde si cum a sfarsit Swift? daca stiati nu mai citati din el.......omu' credea in povestea sa cu guliver in tara piticilor.......vad ca si Dvs la fel!

Federatia Romana De Pescuit Sportiv Mai sunt și idealiști pe lumea asta. Unii chiar reușesc!

Cristian Balanoff Nu-mi doresc o polemica cu Dvs. Ma declar multumit ca mi-ati raspuns la intrebarea retorica a tuturor pescarilor ghiolbani(amatori) din tara asta( care apropos sunt sute de mii).

Federatia Romana De Pescuit Sportiv Am situația exactă cu tot ce există în pescuitul sportiv național.

Cristian Balanoff Tre sa recunosc ca n-am avut placerea de a va cunoaste personal, va banui insa, ca si multi altii ca mine , ca va doriti de la ghiolbani nu reeducarea ci doar banutii. Poate ma insel?! Poate sunteti Dvs. acel nebun frumos care v-a schimba mentalitatiile......vom vedea daca banuielile mele sunt doar simple reminiscente comunistoide sau am avut dreptate. Oricum, eu va doresc succes!
1 hr

Federatia Romana De Pescuit Sportiv Multumesc. Fac doar o singură precizare. Pescarii sportivi plătesc o anumită taxă, nu pentru a îngroșa portofelele unor căpușe care s-au aciuit sub anumite asociații. Banii respectivi sunt ai pescuitului sportiv. Și asta se incearcă acum a se escamota, aruncând cu zoaie în mine pentru a compromite ideea de federație. O să aveți ocazia să constatați că se poate și altfel. Și asta in scurt timp. Timpul o va dovedi.
PS Sigur aveți prieteni care m-au cunoscut. Nu sunt nici pe departe căpcăunul care se încearcă a fi zugrăvit. Și vă veți convinge de acest lucru. Judecați-mă după fapte, nu după cum mă caracterizează X sau Y.

Cristian Balanoff Aveti prezumtia de nevinovatie si sper sa apuc ziua in care va voi cere scuze personal pt ca am indraznit sa va banui de insusirea unor foloase necuvenite, asa cum fac toti pe carca ghiolbanilor mai sus amintiti, agvps, asociatii, anpa etc.

Federatia Romana De Pescuit Sportiv Vreau să vă spun că până acum, eu am dat bani pentru pescuitul sportiv, nu am beneficiat de banii pescarilor sportivi. Poate nu știți, dar acum cumulat asociațiile iau de la practicanții de pescuit sportiv aproximativ 10 milioane lei/an. Cam 2,5 milioane euro/an. Puteți să spuneți unde se duc acești bani? Vă dau un indiciu; un președinte AJVPS (Dolj) avea salariu de 264 milioane lei vechi/lună. Era in regulă? Cum ar fi ca acesti bani să se reîntoarcă pentru scopul in care au fost încasați? Cred încă în Lege. Iar OG 26/2000 privind asociațiile prevede: „asociația este subiectul de drept în care 3 sau mai multe persoane pun în comun și fără drept de restituire contribuția lor materială, etc., pentru un obiectiv de interes general sau al lor nepatrimonial”. Interesant, nu? Pentru conformitate art. 4 din OG 26/2000. Dacă nu este identic, am scuza că am citat din memorie!
Schizoidul vrea sa legitimeze (inregimenteze) toti pescarii la cooperativa , impotriva vointei lor :lol: :lol: :lol: Deja asta este schizofrenie fara sanse de recuperare :lol: :lol: :lol:
Chiar nu anunta nimeni o ambulanta ?

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 25 Feb 2016, 23:21

Ca fapt divers, in timp ce nea fane incearca sa ne convinga ca suma de 30 de lei platita anual la ANPA reprezinta fie taxa pentru serviciul de eliberare a permisului de pescuit, fie taxa de acces la resursa piscicola - inca nu s-a hotarat nici el exact despre ce este vorba, important e in viziunea lui faptul ca respectiva taxa nu are legatura cu activitatatea de pescuit, care este apanajul exclusiv al federatiei - statul isi vede linistit de treaba:

"HOTĂRÂRE
pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 1016/2008 privind cuantumul
taxelor de licenţiere şi autorizare în pescuit şi acvacultură...
Art.4. - (1) Cuantumul taxelor de autorizare este de:...
h) 150 lei pentru eliberarea anuală a permisului de pescuit recreativ/sportiv;
i) 100 lei pentru eliberarea anuală a permisului de pescuit recreativ/sportiv pentru elevi şi
studenţi;
j) 100 lei pentru eliberarea anuală a permisului de pescuit recreativ/sportiv pentru pensionari;
(2) Eliberarea anuală a permisului de pescuit recreativ/sportiv pentru persoanele cu handicap
grav, cu handicap mediu şi uşor şi veterani de război este gratuită."

http://www.anpa.ro/wp-content/uploads/f ... finala.pdf

Deci 150 de lei, in loc de 30 pana acum. Si 100 de lei pentru pensionari.
Acuma nu inteleg exact, hotararea apare la categoria acte normative, nu la proiecte. Dar nu se mentioneaza numarul hotararii, deci n-am idee daca vorbim doar de un proiect sau e ceva ce deja a fost aprobat.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 26 Feb 2016, 08:00

"PS Sigur aveți prieteni care m-au cunoscut. Nu sunt nici pe departe căpcăunul care se încearcă a fi zugrăvit. Și vă veți convinge de acest lucru. Judecați-mă după fapte, nu după cum mă caracterizează X sau Y."

Da ma puie, te-am cunoscut eu si altii, mai ales de la tine de acolo(care te cunosc de la revolutie incoace) si nu ai facut decat NENOROCIRI.
Examenul la-ai dat cu APS Alba, vrei sa retau cu exemple concrete si martori. Nu cred ca vei recunoaste. Dar una singura nu poti sa contesti ex:
nu ai finalizat documentatia cu balta de la Noslac si Aiud, dar ai luat din caseria asociatiei o groaza de bani, din proprie initiativa si cu tupeul tau de nesatul.
PS. Caracterul tau infect se vede prin comportarea ta in spatiul virtual, unde este FARA BANI, daramite in spatiul real si unde apar BANIIIIIII!
Eu iti prezic de acum sa fii cumpatat sa nu fie prejudiciul MARE, ca prejudiciu va fii, dupa cum te cunosc, as vrea sa nu am dreptate dar ma indoiesc.
Hai pa, iar nu mai scriu vreo 5 luni nimic, ca na, m-am racorit, un pic, numai.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 26 Feb 2016, 08:22

Raspuns Fane : Raspuns :Da. este necesar să existe pescari instruiți, care să nu se amestece cu ghiolbanii. Ține de sănătatea acestei nații

Pai, sa inteleg ca recunoaste existenta pe langa pescarii sportive a celorlalti "ghiolbanii", atunci sa ma lase sa pescuiesc in liniste asa ghiolbaneste !

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 26 Feb 2016, 08:33

Sunt si presedinti de federatie GHIOLBANI, urat mirositori!!!
PS: Aici nu poti sterge, eu numai ti-am raspuns la felul cum te porti, nimic mai mult si nu este jignire ci numai realitatea.....dureroasa. S-a pricopsit MTS cu tine, v-a fi vai de mama lor. Tocala s-a-dus. :| :| :| :| :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 26 Feb 2016, 09:17

Hai Jhonny ,marca banul pentru licenta si nu mai comenta atat . Ca vrei sau nu vrei , sobolanul de subsol vrea sa-ti faca un "bine" si sa te faca "sportiv" , sa te "emancipeze" pe banii tai . Sa fii si tu in randul lumii

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 26 Feb 2016, 09:45

Fane a pus topic nou pe site-ul Federatiei, ii e frica ca daca se face taxa 150 ron si pensionarii dau si ei 100, ramane fara sportivi !!!

Scrie răspuns