Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de razvan m. » 05 Ian 2016, 13:55

semlecangheorghe scrie: Nu o vad nicaieri pe Xena..sau ea nu era in ''conducere''..??
Din cate imi amintesc, ea era prezidenta in una din multele comisii, suptcomisii sau colegii de aici: http://frpsc.ro/category/comisii-si-colegii/
Dar vad ca nu mai e.
Pesemne despartirea s-a lasat cu trantit de usi ! :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 05 Ian 2016, 14:06

Ce sa caute infama cooperativa neinvitata la Congresul CIPS- FIPS cand escrocul a scris cu mana lui ca :
Ce vreau sa va precizez este ca niciodata o federatie sportiva nu va fi afiliata la CIPS ( nici AGVPSR nu este federatie sportiva). La CIPS se afiliaza federatii de pescari sportivi. Ori federatiile se constituie conform art. 35 din OG 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii.
Mitomane , niciodata inseamna ca niciodata nu va fi afiliata infama cooperativa la CIPS-FIPS sau pentru cultura ta generala

NICIODÁTĂ adv. În nici un moment, în nici o împrejurare, cu nici un (alt) prilej; nicicând, niciodinioară.
NICIODÁTĂ adv. 1) Nici într-un timp; nicicând. 2) În nici o împrejurare; în nici un caz.

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 05 Ian 2016, 15:43

Mai jos aveti programul competitiilor europene si mondiale organizate de CIPS FISP

http://www.cips-fips.com/cips/ch2016.pdf

Intrebare:
Mitomane , la care din competitiile organizate de CIPS FIPS in 2016 vor participa si loturile nationale "selectionate' de catre infama cooperativa ?

Ai cerut bani de la MTS pentru asta ?

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 05 Ian 2016, 15:48

Rog insistent membrii Biroului Federal sa comunice nevoile de cazare si masa pentru cele trei zile, la FEDERATIE. :|
Soacra va roaga sa veniti in incaltari lejere pentru a va putea descalta la use!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PS. Prezenta este obligatorie.("sa veniti toti ca iara rad astia de noi" :wallbash: :wallbash: )

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 05 Ian 2016, 17:01

Guvernul ia în calcul majorarea primelor pentru sportivii care obţin medalii

http://www.mediafax.ro/sport/suciu-guve ... i-14953217
Putem considera aceste premieri drept o bază pentru viitoarele premieri de la Campionatele Europene, Mondiale sau Jocurile Olimpice. Mi se pare normal însă să fie stabilit clar un cuantum şi să dispară posibilitatea acelor dublări.
Intrebare :

Infama cooperativa are sportivi care sa aspire la obtinerea unor medalii la Campionatele Europene si Mondiale pentru a putea beneficia si ei de primele oferite de guvern ? :wink:

PS
Sa ne spuna si la care Campionate Europene si Mondiale va participa infama cooperativa cu sportivi ?

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 05 Ian 2016, 18:29

Trebuie sa reiau inca o data citatul prezidential pentru a putea intelege cum a evoluat gandirea popesciana in doar cativa anisori.
Sa vedem cu le cardea prezidentul actelor mucegaite, pe vremea cand nu avea federatie sportiva, ci federatie de pescari sportivi si cand nu il muncea grija pescuitului ca sport, ci il durea de mediul inconjurator, exploatarea durabila a resursei acvatice vii si alte... baliverne (a se citi „tot banii de permise”):
Stefan Popescu- presedinte APS Alba si presedinte FNPSR scrie: Nu intentionam sa intru pe acest forum considerandu-l un forum pentru membri asociatiei Prieteni Pescari, dar intrucat ati facut referire la persoana mea si nu a FNPSR, ma vad nevoit sa fac cateva precizari, cu promisiunea sa nu mai intervin decat daca sunt solicitat. Ati facut vorbire despre Liga de spinning. Vreau sa va fac cateva precizari, pe care le-am facut si pe alte forumuri cu referire la Federatia Romana de pescuit sportiv despre care am spus ca s-a nascut moarta si am avut din pacate dreptate. Aceasta liga, care in acest moment are acelas statut ca si federatia romana de pescuit sportiv este o forma de asociere de prsoane juridice in speta cluburi sportive. Or vreau sa va amintesc faptul ca pescuitul nu este recunoscut ca sport si pentru a fi recunoscut trebuie sa functioneze (cluburile) cel putin trei ani si apoi se poate vorbi de Liga. Liga dobandeste personalitate juridica numai in baza unei sentinte judecatoresti, nu prin simpla declatie de intentie a unor oameni bine intentionati probabil, dar care nu au suficienta pregatire juridica in ceea ce priveste infiintarea persoanelor juridice.
Ce vreau sa va precizez este ca niciodata o federatie sportiva nu va fi afiliata la CIPS ( nici AGVPSR nu este federatie sportiva). La CIPS se afiliaza federatii de pescari sportivi. Ori federatiile se constituie conform art. 35 din OG 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii.
Punctul dumneavoastra de vedere cum ca LPS este mai serioasa decat FNPSR este unul incorect, intrucat nu ati avut ocazia sa cunoasteti ce reprezinta de fapt aceasta federatie decat din auzite si de multe ori nu ati auzit cele mai bune lucruri, fapt ce nu va dreptul sa ne judecati din auzite ci doar din ceea ce facem sau ne propunem sa facem. Stiu ca am facut deranj mare in pescuitul sportiv realizand infiinatrea acestei federatii cu sediul la Alba iulia si nu in Bucuresti si deranjand niste interese financiare mari pe piata pescuitului sportiv (vezi afacerile senzor si altele) care ne place sau nu a devenit o afacere manoasa. Noi ne propunem (si va garantez ca vom reusi) sa promovam cu adevarat pescuitul sportiv si pentru cei care acum cu talent dar fara putere finaciara nu se pot afirma.
Faptul ca afirmi ca Liga este recunoscuta de AGVPS este un afront pe care il aduci pescuitului sportiv asociindul cu o excrocherie care cat de curand va iesi la iveala.
Primiti salutarile mele cordiale
Stefan Popescu- presedinte APS Alba si presedinte FNPSR

„Federatia Romana de pescuit sportiv despre care am spus ca s-a nascut moarta si am avut din pacate dreptate.
:arrow:
Acum Federatia Romana de Pescuit Sportiv nu mai e moarta, e singura vie si viabla, singura legala. Toate celelalte forme de organizare trebuie desfiintate ca sa ii faca ei loc, ca sa ramana cu MONOPOLUL.

„Vreau sa va amintesc faptul ca pescuitul nu este recunoscut ca sport si pentru a fi recunoscut trebuie sa functioneze (cluburile) cel putin trei ani” :arrow:
Pescuitul este sport inca de pe vremea regelui. Este sport pentru ca in mai multe acte normative lege zice ”pescuit sportiv” si nu mai are nevoie sa fie recunoscut. Solutia era in fata noastra a tuturor, insa nu vedeam padurea din cauza copacilor. A nevoie de un inteligent care sa vina sa lumineze pescarii...

„Ce vreau sa va precizez este ca niciodata o federatie sportiva nu va fi afiliata la CIPS ( nici AGVPSR nu este federatie sportiva). La CIPS se afiliaza federatii de pescari sportivi. Ori federatiile se constituie conform art. 35 din OG 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii” :arrow:
Dimpotriva, acum doar federatiile sportive sa pot afilia, nu alte federatii de pescari sportivi, nu asociatii de pescari etc
E drept ca o vreme a incercat vrajeala ca la CIPS nu se afiliaza nici federatii sportive, ci statele si ca Romania e membru acolo, nu AGVPS. Vad ca a abandonat si aberatia asta...

„Punctul dumneavoastra de vedere cum ca LRS este mai serioasa decat FNPSR este unul incorect, intrucat nu ati avut ocazia sa cunoasteti ce reprezinta de fapt aceasta federatie decat din auzite si de multe ori nu ati auzit cele mai bune lucruri, fapt ce nu va dreptul sa ne judecati din auzite ci doar din ceea ce facem sau ne propunem sa facem.” :arrow:
Cat de serioasa a fost FNPSRsi cat de multe a facut ea se vede astazi, cand LRS-ul merge inainte si FNPSR-ul e ingropat de mult.
Iar LRS-ul nu merge oricum inainte, ci cam cu tot atatea cluburi cate are noua federatie de carton - FRPS, atata ca cele ale LRS chiar sunt functionale, pe cand cele federale sunt doar simple hartii dintr-un dosar mai mare.
Iar competitiile organizate de LRS intr-un an sunt mai multe decat toate competitiile federatiei de carton, pe care aceasta a reusit cu greu sa le injghebe de la nastere si pana in prezent.

Asadar asta e gandirea popesciana, se adapteaza dupa cum bate vantul, pentru realizarea celor doua obsesiipatologice ale personajului: patrimoniul AGVPSR si banii de permise.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Ian 2016, 21:05

Or vreau sa va amintesc faptul ca pescuitul nu este recunoscut ca sport si pentru a fi recunoscut trebuie sa functioneze (cluburile) cel putin trei ani si apoi se poate vorbi de Liga.
Sa nu-mi zici popescule ca simulacrele alea de concursuri 3in 1 au consacrat ''federatia'' ca structura sportiva ...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Ian 2016, 21:05

razvan m. scrie:
semlecangheorghe scrie: Nu o vad nicaieri pe Xena..sau ea nu era in ''conducere''..??
Din cate imi amintesc, ea era prezidenta in una din multele comisii, suptcomisii sau colegii de aici: http://frpsc.ro/category/comisii-si-colegii/
Dar vad ca nu mai e.
Pesemne despartirea s-a lasat cu trantit de usi ! :lol: :lol: :lol:
FUSESISEDUSE.. :lol:

.

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 06 Ian 2016, 02:01

=)) nu pot sa cred... dupa aproape doi ani de cand nu am intrat pe aici, saga continua :D :D :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Ian 2016, 08:43

O da...unul dintre sustinatorii federatiei popesciene.. :D
Shoco-line mai esti fan federatie@popescu...??Daca tot ai dat pe aici spune-ne te-au schimbat ori ba, cei doi ani de ''absenta'..??
Ultima oară modificat 06 Ian 2016, 08:44 de către semlecangheorghe, modificat 1 dată în total.

.

Scrie răspuns