Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Mister Fisherman » 19 Dec 2015, 18:26

Nici un efort nu-i prea mare , atunci cand este vorba despre DESFIINTAREA infamei cooperative !

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Dec 2015, 09:31

Pina una alta CS Cetate Alba Iulia a desemnat sportivul anului..

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Gala Sportului albaiulean.Un frumos eveniment organizat de Consiliul Judetean Alba si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Alba.Din punctul meu de vedere, un eveniment umbrit de modul cel putin dubios in care a fost desemnat sportivul anului 2015 din cadrul Clubului Cetate Alba Iulia.Sunt curios ce criterii au stat la baza acestei alegeri si ce persoana din cadrul conducerii clubului a facut propunerile???

...probleme in paradisul federal?? :roll: ..unele comennt-uri au fost sterse..cineva a fost deranjat de afirmatia de mai sus probabil.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Dec 2015, 09:34

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Dec 2015, 09:39

Asta doar acum am vazut-o :lol: :lol: campeoni doar la stationar si la crap..restul??Feder, rapitori??Cum adica ..concurs de rapitori si nici un campeon??Insamna ca toti or iesit pe locul 'ntai..sau ultimul..cum vrei sa o iei, adicatelea niciunul nu o prins nimic..pai se poate dom' presedinte doar le-ati dat un motor la 8 barci,la dotarea asta fara rezultate e inadmisibil.. :lol: poate data viitoare..daca le dati pe linga motor si baterie.. :lol1:

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 20 Dec 2015, 12:18

Stai ca n-ai prins decat ce a mai ramas din discutie dupa ce s-a dat cu mopul.
Zice-se ca a fost asa :arrow:
.... scrie: Ghiusan Ghiti
Gala Sportului albaiulean.Un frumos eveniment organizat de Consiliul Judetean Alba si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Alba.Din punctul meu de vedere, un eveniment umbrit de modul cel putin dubios in care a fost desemnat sportivul anului 2015 din cadrul Clubului Cetate Alba Iulia.Sunt curios ce criterii au stat la baza acestei alegeri si ce persoana din cadrul conducerii clubului a facut propunerile???

Popescu Stefan
În clubul sportiv Alba Iulia sunt și alți sportivi mai buni ca tine., Tu ești bun că așa te consideri, dar cel mai bun sportiv nu-l stabilești tu.

Ghiusan Ghiti
Nicio problema, nu asta ma deranjeaza.Sunt destul de bun cat sa ma pot suporta.Cine stabileste cel mai bun sportiv al clubului?Presedintele federatiei sau conducerea clubului?

Asta ca sa stie toata lumea cine e stapanul si cine sluga. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 20 Dec 2015, 13:05

Probleme????? :shock: :shock: :o :o

Popescu Stefan
În clubul sportiv Alba Iulia sunt și alți sportivi mai buni ca tine., Tu ești bun că așa te consideri, dar cel mai bun sportiv nu-l stabilești tu.
:lol:

Ghiusan Ghiti
Nicio problema, nu asta ma deranjeaza.Sunt destul de bun cat sa ma pot suporta.Cine stabileste cel mai bun sportiv al clubului?Presedintele federatiei sau conducerea clubului?
:o :o :o

:D :D :D Muhahahahahahahahahhaha :D :D :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Dec 2015, 13:22

razvan m. scrie:Stai ca n-ai prins decat ce a mai ramas din discutie dupa ce s-a dat cu mopul.
Zice-se ca a fost asa :arrow:
.... scrie: Ghiusan Ghiti

Popescu Stefan

Ghiusan Ghiti

Asta ca sa stie toata lumea cine e stapanul si cine sluga. :lol:

Pai da ma gandeam ca a fost o situatie de genul..
Cel mai tare este ca am avut o discutie pe facebook cu d. Ghiusan dupa ''finala '' de pe Sarulesti la crap, si intre altele i-am punctat ca in ''infamul'' sistem ajvps lotul(si implicit campionii) rezulta in urma unui clasament stabilit in urma unui campionat , in timp ce in '''minunatul'' sistem federal numirile vin ''de sus''... :lol: :lol: Nah, acum s-a convins.. :lol:

Totusi eu vreau sa stiu neaparat cine este campeon en titre la spining...voi nu??

.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 20 Dec 2015, 14:56

semlecangheorghe scrie:Totusi eu vreau sa stiu neaparat cine este campeon en titre la spining...voi nu??
La spinning n-au existat "campeoni" :lol: La "cn" de spinning din acest an a fost prea mare foamea de bani si escrocul n-a mai avut timp sa "omologheze "pista de competitie. In consecinta , rezultatele din acest an de la "cn" spinning nu sunt recunoscute de MTS :lol: . Va dati seama in ce hal si-a batut joc escrocul de "sportivi" ? :lol: :lol: :lol:
Iar restul sunt 'campeoni " facuti in urma unor mascarade organizate de escroc , pe baze sportive 'omologate" dar fara sa existe norme de omologare si fara fie indeplinite prevederile regulamentului cooperatist (fara ambulanta in cazul Sarulesti) . doar ca sa vada cei de la MTS ca are activitate "competitionala" si sa justifice o parte banii primiti .
Acesta cooperativa nu este decat o garura neagra in bugetul MTS

Cand eu va spun ca

Nici un efort nu-i prea mare , atunci cand este vorba despre DESFIINTAREA infamei cooperative !

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 20 Dec 2015, 15:17

Bai puie, dac nici GHITI nu e pescar campion, atunci cine ma prostanacule???
Arata un trofeu cu campioana TA!
Nu te lasa olteanul tau de la conducere, nu?? Ca doar el te-a invitat la sala. Oricum nu da doi bani pe tine, nu ???? :lol1: :lol1:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 21 Dec 2015, 07:43

Obscurele competitii oficiale ale federatiei asistate social s-au desfasurat si anul acesta in clandestinitate. Departe de ochii lumii, pe coclauri indepartate, fara presa, fara sponsori, fara tamtam. Nu s-a prea auzit mare lucru de ele. Nici cu privire la cluburile care s-au inghesuit sa participe, nici cu privire la „sportivii” care au ales sau au fost alesi sa se dueleze pe balta... S-a mers mult pe burta, semn ca sunt lucruri de ascuns pe acolo...
Dar incet, incet incepe sa se auda ce si cum, fiindca lumea asta a pasionatilor de competitii e mai mica decat visa prezidentul autoritatii publice din casa soacrei.

Iata cum a stat treaba la finala de stationar, singura oficiala, singura autorizata, singura facuta ca la carte dupa regulamentele federatiei internationale, de pe celebra pista de la Salonti :arrow:

Imagine
Imagine

Ce de lume buna ! Ce selectie riguroasa ! Ce companie selecta, numai celebritati ! Ce competitie acerba !

Ce mai atata, Champions League !

:lol1: :lol1: :lol1:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns