Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nutzu_z
senior
senior

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de nutzu_z » 17 Sep 2015, 21:55

semlecangheorghe scrie:Nu imi gasesc cuvinetele de emotie..
Maine , marea finala(finala la ce?) la pescuit pesti rapitori din barca..
Inedita metoda de selectie a valorilor consta in schimbarea ''pistei'' cu doar cateva zile inainte de data anuntata..
Emotiile sunt maxime deoarece la meteo se anunta canicula.E drept ca prin vest, dar faptul ar putea duce la anularea ''finalei'',existand anumite precedente in acest sens..
Da emotie pe asta nu am inteles-o in ruptu' capului..""Clasamentul final se stabilește prin cumularea rezultatelor celor doua manșe prin insumarea locurilor ocupate in urma masuratorii , echipa cistigatoare fiind desemnata echipa cu cele mai putine puncte “penalizare”.Adica se presupune din start ca vor exista puncte de penalizare?? :roll:
Tot da emotie nu gasesc nicaieri o lista a participantilor.. :|

...aia cu punctele de penalizare e luata din regulamentul fips ed. In mod normal asa se numesc, punctele primite in urma cantaririi sau masuratorii, puncte de penalizare. Cel care e penalizat cu cat mai putine este si cel care castiga.

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 17 Sep 2015, 21:58

Oricum, locatia e de coma. Alea sunt ceva pepiniere care din ce stiu eu nu tineau rapitori decat ce se inmultea accidental. Sunt de la 20 si ceva de km de lacurile alea dar nu am auzit ca ar tine rapitor in numar suficient pt un concurs.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 17 Sep 2015, 22:35

E clar ca alegerea locatiei s-a facut dupa criteriul „asta-i p...la, cu asta f...tem”. :lol:
Dar de ce nu s-a mai tinut la Manjesti, pe balta de suflet a federatiei ??? :?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Sep 2015, 06:46

nutzu_z scrie:
semlecangheorghe scrie:Nu imi gasesc cuvinetele de emotie..
Maine , marea finala(finala la ce?) la pescuit pesti rapitori din barca..
Inedita metoda de selectie a valorilor consta in schimbarea ''pistei'' cu doar cateva zile inainte de data anuntata..
Emotiile sunt maxime deoarece la meteo se anunta canicula.E drept ca prin vest, dar faptul ar putea duce la anularea ''finalei'',existand anumite precedente in acest sens..
Da emotie pe asta nu am inteles-o in ruptu' capului..""Clasamentul final se stabilește prin cumularea rezultatelor celor doua manșe prin insumarea locurilor ocupate in urma masuratorii , echipa cistigatoare fiind desemnata echipa cu cele mai putine puncte “penalizare”.Adica se presupune din start ca vor exista puncte de penalizare?? :roll:
Tot da emotie nu gasesc nicaieri o lista a participantilor.. :|

...aia cu punctele de penalizare e luata din regulamentul fips ed. In mod normal asa se numesc, punctele primite in urma cantaririi sau masuratorii, puncte de penalizare. Cel care e penalizat cu cat mai putine este si cel care castiga.

:lol: ..Stiu, da' faceam misto ce termeni de pescari de competitie foloseste prezidentul..zici ca el o facut regulamentul fips .. :lol1:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Sep 2015, 06:51

http://frpsc.ro/aderarea-cluburilor-spo ... t-sportiv/

Pentru doritorii de afiliere.Ca sa nu rateze anul 2016.N-am zis ca e competitional..poate fi un an ca oricare altul.. :D esenta e la sfarsit..
j) dovada achitării taxei de aderare în valoare de 1.000 lei;
k) dovada achitării cotizației de membru pe anul în curs în valoare de 1.000 lei
Plata se va face in contul:

RO71RZBR0000060013353493 deschis la RAIFFISEN BANK - ALBA IULIA
Da foame o mancat o vocala..nah, foamea e lucru greu de suportat :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 18 Sep 2015, 16:19

boistean scrie:
razvan m. scrie:A auzit careva dintre voi ceva despre aceasta noua pista de la cacastoare, scoasa prin hocus-pocus din jobenul federal ??? :shock:
Daca cu tei zile inainte de marea finala s-a decis relocarea, trebuie ca o fi ceva de capul ei. Altfel cine s-ar fi deranjat pentru nimic... :?
Ai dreptate...asta e balta

Asta-i locatia:
Imagine

Nu stiu ce peste tine sau daca tine, din moment ce chiar "federalul" zice: "Balta nu a fost deschisă la pescuit sportiv, finala fiind prima competiție oficială care se desfășoară pe această locație."
Daca ar fi fost ceva deosebit, cu siguranta s-ar fi aflat/auzit printre iubitorii si practicantii spinningului din zona. Asa... :roll:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 19 Sep 2015, 15:58

Vad ca nu transpira nimic pe retelele de socializare d ela paranghelia federala de la Nada Florilor, Falitceni. :lol:
Trebuie ca evenimentul e de un succes bubuitor. Un exemplu de „asa da”, cum ne-a obisnuit deja Boureanu de la Alba ! :lol: :lol: :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 19 Sep 2015, 16:56

Sa privim putin in trecut si sa ne reamintim cum vedea prezidentul federatiei de carton ca ar trebui organizate competitiile oficiale, pe vreme cand nu se apucase de treaba si nu organizase inca nimic :arrow:
Musiu Popesco scrie: Fără nici o problemă.
1. La manifestările sportive prezența echipajelor medicale este obligatorie și se obține la cererea organizatorului, în cazul nostru al federației și suportată ca atare;
2. Competițiile sportive se vor desfășura în locuri accesibile, nu pe coclauri. Pistele de competiții vor fi omologate de Comisia de specialitate a federatiei și vor fi înscrise în Registrul național al bazelor sportive.
Musiu Popesco scrie:zavera,
...
In al cincelea rand, mediatizarea are de suferit datorita inaccesibilitatii publicului la manifestatiile sportive. Acum toate competitiile se desfasoara pe coclauri, spre deosebire de vecinii nostri, ungurii, care au locatiile de pescuit pe langa mari aglomeratii urbane si dotate cu posibilitati de cazare, masa si agrement. Aceasta politica ar trebui luata de urgenta in calcul, intrucat exista aceste posibilitati.
Musiu Popesco scrie: ...
Pentru competitiile internationale von colabora cu autoritatile locale. Avem deja negocieri avansate cu Primaria Giurgiu si Primaria Galati pentru 2 competitii internationale de stationar, masculin si femin. Este vorba de falezele celor doua orase ca locatii de desfasurare a competitiilor. Suntem de asemenea in stare avansata de incheiere a unui parteneriat cu Administratia Nationala Apele Romane pentru a face competitiv pentru competitii Lacul Morii din Bucuresti. Daca pana acum pescuitul sportiv nu a beneficiat de vizibilitate, este ca toate concursurile s-au desfasurat pe coclauri, cu exceptia CM de crap, unde meritul este al proprietarului de locatie, nu al organizatorului.
Pe scurt, strategia este sa desfasuram competitii in marile aglomerari urbane unde si sponsorul sa se bucure de vizibilitate pe masura banilor investii.
...
Musiu Popesco scrie: ...
O să ai ocazia să le vezi anul acesta. Federația face competiții la vedere, nu pe coclauri cum se fac acum să ne le vadă nimeni.
Ce frumos predica deunazi popa ! Insa ce face in realitate popa vedem chiar astazi, cand finala ( :lol: ) inexistentului campionat national de pescuit sportiv - proba barca se desfasoara intr-o tacere totala din partea mass media.
O fi devina ultracentrala locatie de la Nada Florilor, Falticeni, jud. Suceava ! :lol: :lol: :lol:
Dar ceea ce este cel mai important e ca sponsorul se bucura de vizibilitate pe masura banilor investiti ! :lol: :lol: :lol:

PS Iar alegerea ultacentralei locatii de astazi nu este o intamplare, ci e una consecventa daca privim spre optiunile federale anterioare: Raduta Lake, Sarulesti, jud. Calarasi sau Lacurile piscicole Salonti din Comuna Șpring, sat Drașov, județul Alba ! :lol: :lol: :lol:

Curat murdar, coane Fanica ! :oops:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 19 Sep 2015, 19:11

Oare Sportivii au fost scosi din "productie" :roll: ...sau nu au nevoie ca doar pescuiesc pe banii publici :(

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 19 Sep 2015, 19:31

Mitomanul a fost atat de preocupat cu organizarea "impecabila ' a finalei CN de pescuit din barca de la Nada Florilor, Falticeni, jud. Suceava incat ... a uitat sa "omologheze " pista de competitie :lol:

http://frpsc.ro/category/baze-sportive/

Dar , sa nu uitatm ca
Și eu câștig destul de bine să-mi permit susținerea financiară a federației, care sper că nu crezi că am facut-o cu banii pescarilor.

Si
Si inca o chestie; imaginea mea nu este facuta de niste neica nimeni. Cred ca daca iei in calcul faptul ca am zdruncinat un sistem anchilozat si care murea odata cu cei care l-au construit ar trebui sa cantareasca infinit mai mult decat niste istericale debitate de frustrati.

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Scrie răspuns