Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Sep 2015, 15:50

oby 1 scrie:
jonah scrie:Fane du-te si te culca .Ai luat cu copy -paste programul ,probabil de pe la Cupa Moldovei . Doar doua inadvertente la prima vedere : niciodata nu se va pescui cu termic pe Manjesti si nici salaul nu va puncta in vreun concurs .Somn usor !! Esti varza !!
Între timp nea Victor i-a dat tradiționalul sut in ***...asa ca susa s-a mutat pe o stioalna pe la suceava care in afara ca are niste gropi abisale de 60-80 (c)m a fost si pe uscat asta iarna

Partea buna este ca pe o incinta cu asemenea adincimi, nelipsita masina e pompieri va avea de unde alimenta fara grija in caz de incendiu pe pista de concurs sau doamne fereste , in tribuna..Carcotasilor, io cred ca presidentul este un vizionar in toata putere cuvantului ....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 15 Sep 2015, 15:56

NOTĂ: Locația are 120 ha și aprox. 1 km lungime. Populația de pești, preponderent pești răpitori. Balta nu a fost deschisă la pescuit sportiv, finala fiind prima competiție oficială care se desfășoară pe această locație.

Cazarea și masa sportivilor va fi la Hotelul Turist din Fălticeni și vor fi suportate de federație.

Cata "generozitate " pe capu' mitomanului , a renuntat la ferma din cauza numarului redus la locurile de cazare si a mutat mascarada pe o "baza sportiva omologata" :lol:

Dar "certificatul de omologare" , unde e "certificatul de omologare" ?

In orice caz , conform "normelor" stabilite de impostor ,infama coopoerativa poate omologa si elibera "certificatul de omologare" pe loc ... la cererea publicului spectator

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 16 Sep 2015, 13:05

A auzit careva dintre voi ceva despre aceasta noua pista de la cacastoare, scoasa prin hocus-pocus din jobenul federal ??? :shock:
Daca cu tei zile inainte de marea finala s-a decis relocarea, trebuie ca o fi ceva de capul ei. Altfel cine s-ar fi deranjat pentru nimic... :?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Sep 2015, 13:39

I-auzi ce zice Obi-wan..
Între timp nea Victor i-a dat tradiționalul sut in ***...asa ca susa s-a mutat pe o stioalna pe la suceava care in afara ca are niste gropi abisale de 60-80 (c)m a fost si pe uscat asta iarna
Mno, este cunoscut faptul ca salaii sar de 40cm ,dupa prima luna de viata ,si totusi sunt in urma stiucilor si bibanilor care dupa numai doua saptamani de viata ajung la minimum 50 cm..

Sau cel putin ''in lumea lui'' Popescu, asa stau lucrurile..dar vorba cantecului e important ..''sa crezi in lumea ta''..

.

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 16 Sep 2015, 15:46

razvan m. scrie:A auzit careva dintre voi ceva despre aceasta noua pista de la cacastoare, scoasa prin hocus-pocus din jobenul federal ??? :shock:
Daca cu tei zile inainte de marea finala s-a decis relocarea, trebuie ca o fi ceva de capul ei. Altfel cine s-ar fi deranjat pentru nimic... :?
Asta-i locatia:
Imagine

Nu stiu ce peste tine sau daca tine, din moment ce chiar "federalul" zice: "Balta nu a fost deschisă la pescuit sportiv, finala fiind prima competiție oficială care se desfășoară pe această locație."
Daca ar fi fost ceva deosebit, cu siguranta s-ar fi aflat/auzit printre iubitorii si practicantii spinningului din zona. Asa... :roll:

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 16 Sep 2015, 15:57

Eu am inteles ca ar fi cea din amonte, de asta încă nu m-am interesat

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 16 Sep 2015, 16:52

Acumularea Falticeni I (de pe google maps) = Nada Florilor. Asa a zis unul dintre arbitrii competitiei (cel din... zona) pe un forum :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Sep 2015, 15:21

Nu imi gasesc cuvinetele de emotie..
Maine , marea finala(finala la ce?) la pescuit pesti rapitori din barca..
Inedita metoda de selectie a valorilor consta in schimbarea ''pistei'' cu doar cateva zile inainte de data anuntata..
Emotiile sunt maxime deoarece la meteo se anunta canicula.E drept ca prin vest, dar faptul ar putea duce la anularea ''finalei'',existand anumite precedente in acest sens..
Da emotie pe asta nu am inteles-o in ruptu' capului..""Clasamentul final se stabilește prin cumularea rezultatelor celor doua manșe prin insumarea locurilor ocupate in urma masuratorii , echipa cistigatoare fiind desemnata echipa cu cele mai putine puncte “penalizare”.Adica se presupune din start ca vor exista puncte de penalizare?? :roll:
Tot da emotie nu gasesc nicaieri o lista a participantilor.. :|

.

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 17 Sep 2015, 17:49

mi-am programat de ceva vreme o iesire la munte pt week-end. daca stiam din timp ca marea finala se va tine la Falticeni, mergeam sa-l vad live pe marele si inegalabilul pres ident. si poate ma scotea si campion national.
pff... ce sansa am ratat :wallbash:
:D :D :D

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 17 Sep 2015, 18:05

Si din echipele care au fost anuntate si scrise aici sunt vreo doua care nu participa. :roll: :roll:

Daca nu-i apa pescuitul va fi de pe ...motoreta, nu???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns