Macar joaca-ti ultima sansa cu tupeu ... mergi pe varianta : Totul sau nimic sau Ori la bal ori la balamuc

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Probabil numarul foarte mare de participanti nu a facut posibila pana la aceasta data finalizarea clasamentelor si postarea acestora pe site-ul de profilmitomanul scrie:STRUCTURA CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT SPORTIV AL ROMÂNIEI
PROBA STATIONAR(seniori,femei,vetrani,dizabilitati,U14-18-23)
-finala nationala 15-16-17 mai 2015
PROBA STATIONAR PE CLUBURI
-finala nationala15-16-17 mai 2015
Cel mai important lucru, care n-ar trebui uitat, este ca unii dintre cei care l-au parasit intre timp pe mult iubitul conducator au fost sustinatori inflacarati si aplaudaci ai actiunilor acestuia impotriva pescarilor de competitie.Adelin scrie: Sa nu le plângem de mila celor ce au părăsit corabia...sa nu uitam ca singuri au urcat in ea visand la promisiuni popesciene obtinute repede si cu efort minim. Acum ca au văzu ca de la musiu nu primesti nimic si ca totul e pe vrăjeală e normal sa isi vada de drum...dar cu cenusa in cap, nu cu mangaieri pe creștet, pt ca asa e normal!
Pai gasca de pensionari au mancat si sau cazat, pe banii mitomanului, cel putin asa imi zicea la telefon un amic, Berari, care de cate ori trecea prin Alba, in drum spre competitiile federale, m-a suna sa-mi spuna ca merge din nou sa se distreze pe "banii fraierului"lazarini scrie:...BTW, sa nu fie in stare sa mobilizeze nici macar gasca de 10 pensionari obositi?
Rau te-au mai lasat puterile, nea fane!
...nu-nteleg...nu-nteleg...cine?!razvan m. scrie:Cel mai important lucru, care n-ar trebui uitat, este ca unii dintre cei care l-au parasit intre timp pe mult iubitul conducator au fost sustinatori inflacarati si aplaudaci ai actiunilor acestuia impotriva pescarilor de competitie.Adelin scrie: Sa nu le plângem de mila celor ce au părăsit corabia...sa nu uitam ca singuri au urcat in ea visand la promisiuni popesciene obtinute repede si cu efort minim. Acum ca au văzu ca de la musiu nu primesti nimic si ca totul e pe vrăjeală e normal sa isi vada de drum...dar cu cenusa in cap, nu cu mangaieri pe creștet, pt ca asa e normal!
S-au dat o vreme la fund si apoi s-au intors de unde au plecat. Dar nu oricum, ci cu fruntea sus !, asa cum ii sta bine unuia care in cele din urma a tradat pentru „cauza cea dreapta”.
Bineinteles, daca maine se va ivi ocazia unei noi tradari...
...''presedinte democrat''..Catalina Kiss Desi d nul Popescu spune ca este un presedinte democrat..nu este..atata timp cât il deranjeaza faptul ca eu sunt membra AGVPS dintotdeauna...
Îmi place · Răspunde · 17 mai la 19:17
.....ca sa vezi..domnu' presedinte e ferm convins ca, ''singura structura unde se poate face performanta''..este de fapt ''o miuta pusa la coltzul blocului'''...Catalina Kiss Eu sunt concurenta si vreau sa concurez si in continuare,nu ma intereseaza razboiul dintre AGVPS si FRPS..nu i pb mea..performanta am facut intr adevar la AGVPS deoarece era singura structura in cadrul careia se putea face performanta..
Îmi place · Răspunde · 6 · 17 mai la 19:23
Ma intreb retoric, oare Rambonica noastra pe cand isi da demisia??Catalina Kiss In FRPS nu mai detin nici o functie,deoarece mi am dat demisia din Biroul Federal...
Îmi place · Răspunde · 17 mai la 19:09
Mitoamane , chiar vrei sa tragi obloanale la cooperativa mai repede decat prevede legea ?In alta ordine de idei, FRPS a trimis o notificare prin care anunta ca , citez :
"Frps este singura autorizata sa organizeze Campionatele Nationale ale Romaniei, sa selectioneze echipele nationale si sa asigure participarea acestora la Campionatele Mondiale. In acest context am notificat CIPS ca partciparea oricarei echipe reprezentative in numele Romaniei pune sub sanctiunea legii penal sportivii care vor constitui aceste echipe. In acest caz, va rugam sa atentionati persoanele care vor consimti sa faca parte din asa zisele loturi nationale ca li se vor face plangeri penale la Parchet. De acelasi tratament va avea parte si Agvps care isi asuma trimiterea acestor echipe. "