Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
steff
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de steff » 17 Mai 2015, 15:07

Aberatii si amenintari popesciene
Veronica Ispas scrie:Azi am avut surpriza sa primesc urmatorul mesaj de la domnul popescu:

"Doamna Ispas,
V-a? ruga s? v? tempera?i tonul în ceea ce prive?te persoana mea ?i a FRPS. V? aduc la cuno?tin?? c? sunt în posesia scrisorii mincinoase pe care a?i trimis-o în 2013 la CIPS împreun? cu Orhei, LRS ?i Marius Neam?. Dac? nu v-am f?cut plângere penal? pentru m?g?riile pe care le-a?i scris acolo la adresa mea ?i a federa?iei, este pentru c? m-am gândit la familia dumneavoastr?. În?elege?i c? lupta?i pentru o cauz? pierdut? ?i prin atitudinea dumneavoastr? nu face?i altceva decât r?u pescarilor sportivi.
PS Sper c? a?i primit e-mailul FRPS ?i ve?i ?ine cont de cele scrise acolo."

Raspunsul meu:
"Domnule Popesc,
Eu nu mint si imi vad de treaba mea! va rog sa faceti si dumneavoastra la fel! Nu ma puteti obliga sa fac parte din ceva ce nu vreau! Nu suntem in Comunism sa ma obligati sa fiu membru de partid! Ce nu intelegeti ! federatia dumneavoastra sa isi plateasca " premiile " pescarilor si sa faca ceva credibil pentru competitii!!!!!!!!!!!! Dupa aceea puteti vb si sa va erijati in salvatorul si reprezentantul pescuitului in Romania! Eu cred ca vreti , dar trebuie sa si puteti!
O zi buna !"

Raspunsul dansului:
"Nu cred c? a?i în?eles nimic. Nu v-a obligat nimeni s? intra?i în federa?ie. Sper c? o s? în?elege?i c? dumneavoastr?, la fel ca to?i ceilal?i pe care îi am?gi?i s? concureze pentru ni?te impostori, sunte?i pescari sportivi doar în mintea dumneavoastr?.?i v-a? recomanda s? nu mai folosi?i termeni cum ar fi: Campionat Na?ional, lot reprezentativ ?i alte no?iuni care nu au treab? cu sportul, decât dup? ce clubul dumneavoa
str? nu este inregistrat în Registrul sportiv. ?ti?i ce este ?la?"

Raspunsul meu:
"Spre deosebire de dumneavoastra eu am facu sport de performanta in viiata asta! de aceea imi place competitia si corectitudinea. Poate ar trebui sa incepeti si dumneavoastra sa practicati un sport, bine inteles in afara de cel practicat prin tribunale - alergatul prin salile de judecata!!!! Nu vreau sa va supar pt ca eu nu jignesc oameni, de aceea va doresc o zi buna. La revedere !"
Veronica Ispas scrie:Si pentru ca trebuie sa vedeti toata conversatia.....continuam:

El: "Apropo, v-am urm?rit interviul pe televiziunea local?. Sper c? întrebarea reporterului privind calitatea dumneavoastr? de Campion? na?ional? nu a avut leg?tur? cu titlul pe care l-a?i furat de la C?t?lina Kiss."

Eu: "Nu mai avem ce discuta! La revedere!"

El : "Evident, adev?rul doare!"

Eu: "Care adevar domnule draga...????????? Faptul ca nu ne poti obliga sa intram in asociatia ta?????? Nu ma intereseaza titlurilr si onorurile ca pe dumneata ...ma intereseaza ca PESCARII DIN ROMANIA ma respecta pe mine si pe Zsolt!!!!!!!!! cand vei avea respectul lor ...mai discutam , pana atunci ..."

El: Cine v-a obligat? Nu realiza?i c? pescuitul sportiv din România nu se reduce nici la Ispas veronica, nici la Benzar ?i nici la Popescu: Sunte?i într-o eroare de interpretare. Cum ve?i explica pescarilor sportivi pe care zice?i c?-i reprezenta?i c? propria lor ?ar? nu le recunoa?te rezultatele ?i c? i-a?i mintit vreme de 25 de ani?"

Iar eu nu-i mai pot raspunde.............................imi este lehamite!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 18 Mai 2015, 07:14

Stie cineva daca a avut loc sambata mult amanata adunare generala a federatiei asistate social ?
M-am uitat la ei pe sait dar nu gasesc alteva decat notificari, ultimatumuri, amenintari... nimic despre pescuit sau vreun nou calendar competitional oficial (ca din cel anuntat la inceputul anului deja s-a ratat jumatate). :oops:
Se tine vreo „proba” anul acesta cu banii primiti de la minister sau vor fi economisiti pentru a se plati cheltuielile de judecata ??? :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 18 Mai 2015, 09:34

Au inceput si niste unii sa inteleaga cum sta treaba cu piguliciul mitoman.

Sursa
Catalina Kiss scrie: Eu n am ie?it niciodata din Agvps..am fost membra intotdeauna...se vad vizele din fiecare an..

In FRPS nu mai detin nici o functie,deoarece mi am dat demisia din Biroul Federal...
In caz ca nu se cunosteau aceste lucruri...le am facut publice pt toata lumea..

Desi d nul Popescu spune ca este un presedinte democrat..nu este..atata timp cât il deranjeaza faptul ca eu sunt membra AGVPS dintotdeauna...

Eu consider ca tr?im intr o tara libera unde nu trebuie sa ne fie îngr?dite drepturile..

Eu sunt concurenta si vreau sa concurez si in continuare,nu ma intereseaza razboiul dintre AGVPS si FRPS..nu i pb mea..performanta am facut intr adevar la AGVPS deoarece era singura structura in cadrul careia se putea face performanta..

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 18 Mai 2015, 09:54

A inceput lumea sa parasesca infama cooperativa pentru ca si-a dat seama care este de fapt "valoarea' celui care s-a erijat ,de bunavoie si nesilit de nimenin, in "unicul reprezentant" al pescuitului recreativ/sportiv

Ghertzoiul credea ca-i poate prosti pe toti cu harnelea lui de mitoman incurabil

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 18 Mai 2015, 10:21

Mister Fisherman scrie:A inceput lumea sa parasesca infama cooperativa pentru ca si-a dat seama care este de fapt "valoarea' celui care s-a erijat ,de bunavoie si nesilit de nimenin, in "unicul reprezentant" al pescuitului recreativ/sportiv...
EROARE!!!!
Nici vorba de parasit, vine imediat federalul si ne explica ca de fapt el a exclus-o pe Catalina Kiss din cooperativa, ca nu corespundea inaltelor exigente federale, bla bla bla :mrgreen:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Mai 2015, 10:22

Sa nu le plângem de mila celor ce au p?r?sit corabia...sa nu uitam ca singuri au urcat in ea visand la promisiuni popesciene obtinute repede si cu efort minim. Acum ca au v?zu ca de la musiu nu primesti nimic si ca totul e pe vr?jeal? e normal sa isi vada de drum...dar cu cenusa in cap, nu cu mangaieri pe cre?tet, pt ca asa e normal!

...musiu', vezi ca intri in criza de po?oci si ceasul tau biologic te lasa pana la urma neîmplinit. Cic? neimplinirile astea nu te las? sa te odihnesti pe lumea ailalt?...tu chiar vrei sa ne bântui?!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 18 Mai 2015, 11:13

Nici acum nu ai inteles ca tot ce organizeaza LRS a devenit de acum ilegal? Pe ce lume traiti? Oare in LRS nimeni nu stie sa citeasca o lege? V-am postat textele respective pe toate canalele de informare publica. Decat sa pierdeti timpul pe forumuri, mai bine intrebati-va conducatorii ce se fac daca ce spunem noi de atata timp este adevarat si cum vad rezolvata problema. Ce pot sa te asigur este ca FRPS nu intentioneaza sa-si externalizeze dreptul conferit de lege de a organiza competitiile oficiale atat nationale cat si internationale pe care legea le prevede in organizarea si administrarea sa. Si nici sa negocieze cu structuri neautorizate si nerecunoscute de ANS. Quo vadis?

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 18 Mai 2015, 11:43

razvan m. scrie:Stie cineva daca a avut loc sambata mult amanata adunare generala a federatiei asistate social ?
M-am uitat la ei pe sait dar nu gasesc alteva decat notificari, ultimatumuri, amenintari... nimic despre pescuit sau vreun nou calendar competitional oficial (ca din cel anuntat la inceputul anului deja s-a ratat jumatate). :oops:
Se tine vreo „proba” anul acesta cu banii primiti de la minister sau vor fi economisiti pentru a se plati cheltuielile de judecata ??? :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ca raspuns la intrebarea lui Razvan (dovada ca fantoma federala bantuie pe forum si citeste tot), azi pe FB-ul cooperativei apare urmatoarea postare:
În data de 16 mai 2015, Adunarea General? a Federa?iei Române de Pescuit Sportiv a aprobat Regulamentul de organizare ?i practicare a pescuitului sportiv din România. Regulamentul reprezint? documentul ce reglementeaz? pescuitul sportiv din România ?i este obligatoriu.
http://frpsc.ro/regulament-de-organizar ... itului-spo…/

Iar linkul atasat te trimite la un regulament postat in 2011, din preambulul caruia rezulta ca el mai fusese odata aprobat de adunarea generala:
REGULAMENT DE ORGANIZARE ?I PRACTICARE
A PESCUITULUI SPORTIV DIN ROMÂNIA
În conformitate cu prevederile art. 37 alin. 1 lit b) din legea nr. 69/2000 privind educa?ia fizic? ?i sportul ?i a prevederilor art. 7 din Statutul Federa?iei Române de Pescuit Sportiv, Adunarea General? aprob? urm?torul Regulament privind organizarea ?i practicarea pescuitului sportiv din România

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nea fane, cred ca nici matale nu mai intelegi ce vroiai de fapt sa postezi acolo... asta daca ai inteles vreodata ceva

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 18 Mai 2015, 11:59

Mitomane , asta-i regulamentul obligatoriu ? :lol:
REGULAMENT DE ORGANIZARE ?I PRACTICARE
A PESCUITULUI SPORTIV DIN ROMÂNIA

În conformitate cu prevederile art. 37 alin. 1 lit b) din legea nr. 69/2000 privind educa?ia fizic? ?i sportul ?i a prevederilor art. 7 din Statutul Federa?iei Române de Pescuit Sportiv, Adunarea General? aprob? urm?torul Regulament privind organizarea ?i practicarea pescuitului sportiv din România

CAP. I PRACTICAREA PESCUITULUI SPORTIV CA ACTIVITATE DE AGREMENT ?I RECREERE
Art. 1 Practicarea pescuitului sportiv ca activitate de agrement ?i recreere este un drept al persoanei recunoscut ?i garantat de stat. Accesul la resursele acvatice vii se face în condi?iile prev?zute de prevederile art. 136 alin. 4 din Constitu?ia României, a Legii nr. 69/2000 privind educa?ia fizic? ?i sportul ?i a OUG 23/2008, aprobat? cu modific?ri ?i complet?ri de Legea nr. 317/2009, cu modific?rile ?i complet?rile ulterioare.

a) Condi?ii de licen?iere

1. Calitatea de pescar sportiv se dovede?te prin licen?a de pescar sportiv eliberat? de Federa?ia Român? de Pescuit Sportiv în baza unui examen de licen?iere sus?inut de c?tre solicitant pe baz? de teste gril?, disponibile on line sau prin structurile sportive afiliate FRPS (Cluburi sportive sau Asocia?ii jude?ene ?i a Municipiului Bucure?ti. Licen?a este general valabil? ?i se vizeaz? annual. Costurile de eliberare ?i vizare a licen?elor precum ?i sanc?iunile prev?zute pentru inc?lcarea statutului ?i regulamentelor federa?iei se aprob? prin Hot?rârea Adun?rii Generale. Cuantumul acestora precum ?i modalit??ile de plat? vor fi înscrise în licen??.
2. Cet??enii str?ini care doresc s? practice pescuitul sportiv pe teritoriul României, în calitate de turi?ti, pot beneficia de ob?inerea unei licen?e de pescuit sportiv în baza dovezii calit??ii de pescar sportiv în ?ara de origine a solicitantului.

Cred ca te ceri...usor , usor spre un stabiliment psihiatric :lol: :lol: :lol:

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 18 Mai 2015, 13:04

mitomanul scrie:În data de 16 mai 2015, Adunarea General? a Federa?iei Române de Pescuit Sportiv a aprobat Regulamentul de organizare ?i practicare a pescuitului sportiv din România. Regulamentul reprezint? documentul ce reglementeaz? pescuitul sportiv din România ?i este obligatoriu.
Ordinea de zi a adunarii generale?
- aprobarea Raportului de activitate pe anul 2015 ?i desc?rcarea de gestiune;
- aprobarea bugetului de venituri ?i cheltuieli;
- aprobarea afilierii de noi membri
- diverse.

Conteaza ca s-au votat probleme care nu se regaseau pe ordinea de zi? Nici vorba, mai ales daca vorbim de una care a mai fost votata odata, prin 2011 :mrgreen:
Recunosc sincer insa, mie cel mai mult imi starneste curiozitatea rezultatele votului de la pct.4 al ordinii de zi: aprobarea afilierii de noi membri :headbash:
Asta in situtia in care a avut loc, intradevar, o adunare generala. Tare ma tem insa ca s-a enervat mama soacra si, in calitate de proprietara, le-a ascuns astora cheia de la subsolul casei de pe Goga.
Si uita asa, la cererea cluburilor participante, adunarea generala s-a amanat din nou, pt o data ce urmeaza a fi comunicata ulterior

Scrie răspuns