Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
steff
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de steff » 17 Mai 2015, 15:07

Aberatii si amenintari popesciene
Veronica Ispas scrie:Azi am avut surpriza sa primesc urmatorul mesaj de la domnul popescu:

"Doamna Ispas,
V-aș ruga să vă temperați tonul în ceea ce privește persoana mea și a FRPS. Vă aduc la cunoștință că sunt în posesia scrisorii mincinoase pe care ați trimis-o în 2013 la CIPS împreună cu Orhei, LRS și Marius Neamț. Dacă nu v-am făcut plângere penală pentru măgăriile pe care le-ați scris acolo la adresa mea și a federației, este pentru că m-am gândit la familia dumneavoastră. Înțelegeți că luptați pentru o cauză pierdută și prin atitudinea dumneavoastră nu faceți altceva decât rău pescarilor sportivi.
PS Sper că ați primit e-mailul FRPS și veți ține cont de cele scrise acolo."

Raspunsul meu:
"Domnule Popesc,
Eu nu mint si imi vad de treaba mea! va rog sa faceti si dumneavoastra la fel! Nu ma puteti obliga sa fac parte din ceva ce nu vreau! Nu suntem in Comunism sa ma obligati sa fiu membru de partid! Ce nu intelegeti ! federatia dumneavoastra sa isi plateasca " premiile " pescarilor si sa faca ceva credibil pentru competitii!!!!!!!!!!!! Dupa aceea puteti vb si sa va erijati in salvatorul si reprezentantul pescuitului in Romania! Eu cred ca vreti , dar trebuie sa si puteti!
O zi buna !"

Raspunsul dansului:
"Nu cred că ați înțeles nimic. Nu v-a obligat nimeni să intrați în federație. Sper că o să înțelegeți că dumneavoastră, la fel ca toți ceilalți pe care îi amăgiți să concureze pentru niște impostori, sunteți pescari sportivi doar în mintea dumneavoastră.Și v-aș recomanda să nu mai folosiți termeni cum ar fi: Campionat Național, lot reprezentativ și alte noțiuni care nu au treabă cu sportul, decât după ce clubul dumneavoa
stră nu este inregistrat în Registrul sportiv. Știți ce este ăla?"

Raspunsul meu:
"Spre deosebire de dumneavoastra eu am facu sport de performanta in viiata asta! de aceea imi place competitia si corectitudinea. Poate ar trebui sa incepeti si dumneavoastra sa practicati un sport, bine inteles in afara de cel practicat prin tribunale - alergatul prin salile de judecata!!!! Nu vreau sa va supar pt ca eu nu jignesc oameni, de aceea va doresc o zi buna. La revedere !"
Veronica Ispas scrie:Si pentru ca trebuie sa vedeti toata conversatia.....continuam:

El: "Apropo, v-am urmărit interviul pe televiziunea locală. Sper că întrebarea reporterului privind calitatea dumneavoastră de Campionă națională nu a avut legătură cu titlul pe care l-ați furat de la Cătălina Kiss."

Eu: "Nu mai avem ce discuta! La revedere!"

El : "Evident, adevărul doare!"

Eu: "Care adevar domnule draga...????????? Faptul ca nu ne poti obliga sa intram in asociatia ta?????? Nu ma intereseaza titlurilr si onorurile ca pe dumneata ...ma intereseaza ca PESCARII DIN ROMANIA ma respecta pe mine si pe Zsolt!!!!!!!!! cand vei avea respectul lor ...mai discutam , pana atunci ..."

El: Cine v-a obligat? Nu realizați că pescuitul sportiv din România nu se reduce nici la Ispas veronica, nici la Benzar și nici la Popescu: Sunteți într-o eroare de interpretare. Cum veți explica pescarilor sportivi pe care ziceți că-i reprezentați că propria lor țară nu le recunoaște rezultatele și că i-ați mintit vreme de 25 de ani?"

Iar eu nu-i mai pot raspunde.............................imi este lehamite!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 18 Mai 2015, 07:14

Stie cineva daca a avut loc sambata mult amanata adunare generala a federatiei asistate social ?
M-am uitat la ei pe sait dar nu gasesc alteva decat notificari, ultimatumuri, amenintari... nimic despre pescuit sau vreun nou calendar competitional oficial (ca din cel anuntat la inceputul anului deja s-a ratat jumatate). :oops:
Se tine vreo „proba” anul acesta cu banii primiti de la minister sau vor fi economisiti pentru a se plati cheltuielile de judecata ??? :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 18 Mai 2015, 09:34

Au inceput si niste unii sa inteleaga cum sta treaba cu piguliciul mitoman.

Sursa
Catalina Kiss scrie: Eu n am ieșit niciodata din Agvps..am fost membra intotdeauna...se vad vizele din fiecare an..

In FRPS nu mai detin nici o functie,deoarece mi am dat demisia din Biroul Federal...
In caz ca nu se cunosteau aceste lucruri...le am facut publice pt toata lumea..

Desi d nul Popescu spune ca este un presedinte democrat..nu este..atata timp cât il deranjeaza faptul ca eu sunt membra AGVPS dintotdeauna...

Eu consider ca trăim intr o tara libera unde nu trebuie sa ne fie îngrădite drepturile..

Eu sunt concurenta si vreau sa concurez si in continuare,nu ma intereseaza razboiul dintre AGVPS si FRPS..nu i pb mea..performanta am facut intr adevar la AGVPS deoarece era singura structura in cadrul careia se putea face performanta..

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 18 Mai 2015, 09:54

A inceput lumea sa parasesca infama cooperativa pentru ca si-a dat seama care este de fapt "valoarea' celui care s-a erijat ,de bunavoie si nesilit de nimenin, in "unicul reprezentant" al pescuitului recreativ/sportiv

Ghertzoiul credea ca-i poate prosti pe toti cu harnelea lui de mitoman incurabil

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 18 Mai 2015, 10:21

Mister Fisherman scrie:A inceput lumea sa parasesca infama cooperativa pentru ca si-a dat seama care este de fapt "valoarea' celui care s-a erijat ,de bunavoie si nesilit de nimenin, in "unicul reprezentant" al pescuitului recreativ/sportiv...
EROARE!!!!
Nici vorba de parasit, vine imediat federalul si ne explica ca de fapt el a exclus-o pe Catalina Kiss din cooperativa, ca nu corespundea inaltelor exigente federale, bla bla bla :mrgreen:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Mai 2015, 10:22

Sa nu le plângem de mila celor ce au părăsit corabia...sa nu uitam ca singuri au urcat in ea visand la promisiuni popesciene obtinute repede si cu efort minim. Acum ca au văzu ca de la musiu nu primesti nimic si ca totul e pe vrăjeală e normal sa isi vada de drum...dar cu cenusa in cap, nu cu mangaieri pe creștet, pt ca asa e normal!

...musiu', vezi ca intri in criza de poțoci si ceasul tau biologic te lasa pana la urma neîmplinit. Cică neimplinirile astea nu te lasă sa te odihnesti pe lumea ailaltă...tu chiar vrei sa ne bântui?!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 18 Mai 2015, 11:13

Nici acum nu ai inteles ca tot ce organizeaza LRS a devenit de acum ilegal? Pe ce lume traiti? Oare in LRS nimeni nu stie sa citeasca o lege? V-am postat textele respective pe toate canalele de informare publica. Decat sa pierdeti timpul pe forumuri, mai bine intrebati-va conducatorii ce se fac daca ce spunem noi de atata timp este adevarat si cum vad rezolvata problema. Ce pot sa te asigur este ca FRPS nu intentioneaza sa-si externalizeze dreptul conferit de lege de a organiza competitiile oficiale atat nationale cat si internationale pe care legea le prevede in organizarea si administrarea sa. Si nici sa negocieze cu structuri neautorizate si nerecunoscute de ANS. Quo vadis?

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 18 Mai 2015, 11:43

razvan m. scrie:Stie cineva daca a avut loc sambata mult amanata adunare generala a federatiei asistate social ?
M-am uitat la ei pe sait dar nu gasesc alteva decat notificari, ultimatumuri, amenintari... nimic despre pescuit sau vreun nou calendar competitional oficial (ca din cel anuntat la inceputul anului deja s-a ratat jumatate). :oops:
Se tine vreo „proba” anul acesta cu banii primiti de la minister sau vor fi economisiti pentru a se plati cheltuielile de judecata ??? :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ca raspuns la intrebarea lui Razvan (dovada ca fantoma federala bantuie pe forum si citeste tot), azi pe FB-ul cooperativei apare urmatoarea postare:
În data de 16 mai 2015, Adunarea Generală a Federaţiei Române de Pescuit Sportiv a aprobat Regulamentul de organizare şi practicare a pescuitului sportiv din România. Regulamentul reprezintă documentul ce reglementează pescuitul sportiv din România şi este obligatoriu.
http://frpsc.ro/regulament-de-organizar ... itului-spo…/

Iar linkul atasat te trimite la un regulament postat in 2011, din preambulul caruia rezulta ca el mai fusese odata aprobat de adunarea generala:
REGULAMENT DE ORGANIZARE ȘI PRACTICARE
A PESCUITULUI SPORTIV DIN ROMÂNIA
În conformitate cu prevederile art. 37 alin. 1 lit b) din legea nr. 69/2000 privind educația fizică și sportul și a prevederilor art. 7 din Statutul Federației Române de Pescuit Sportiv, Adunarea Generală aprobă următorul Regulament privind organizarea și practicarea pescuitului sportiv din România

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nea fane, cred ca nici matale nu mai intelegi ce vroiai de fapt sa postezi acolo... asta daca ai inteles vreodata ceva

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 18 Mai 2015, 11:59

Mitomane , asta-i regulamentul obligatoriu ? :lol:
REGULAMENT DE ORGANIZARE ȘI PRACTICARE
A PESCUITULUI SPORTIV DIN ROMÂNIA

În conformitate cu prevederile art. 37 alin. 1 lit b) din legea nr. 69/2000 privind educația fizică și sportul și a prevederilor art. 7 din Statutul Federației Române de Pescuit Sportiv, Adunarea Generală aprobă următorul Regulament privind organizarea și practicarea pescuitului sportiv din România

CAP. I PRACTICAREA PESCUITULUI SPORTIV CA ACTIVITATE DE AGREMENT ȘI RECREERE
Art. 1 Practicarea pescuitului sportiv ca activitate de agrement și recreere este un drept al persoanei recunoscut și garantat de stat. Accesul la resursele acvatice vii se face în condițiile prevăzute de prevederile art. 136 alin. 4 din Constituția României, a Legii nr. 69/2000 privind educația fizică și sportul și a OUG 23/2008, aprobată cu modificări și completări de Legea nr. 317/2009, cu modificările și completările ulterioare.

a) Condiții de licențiere

1. Calitatea de pescar sportiv se dovedește prin licența de pescar sportiv eliberată de Federația Română de Pescuit Sportiv în baza unui examen de licențiere susținut de către solicitant pe bază de teste grilă, disponibile on line sau prin structurile sportive afiliate FRPS (Cluburi sportive sau Asociații județene și a Municipiului București. Licența este general valabilă și se vizează annual. Costurile de eliberare și vizare a licențelor precum și sancțiunile prevăzute pentru incălcarea statutului și regulamentelor federației se aprobă prin Hotărârea Adunării Generale. Cuantumul acestora precum și modalitățile de plată vor fi înscrise în licență.
2. Cetățenii străini care doresc să practice pescuitul sportiv pe teritoriul României, în calitate de turiști, pot beneficia de obținerea unei licențe de pescuit sportiv în baza dovezii calității de pescar sportiv în țara de origine a solicitantului.

Cred ca te ceri...usor , usor spre un stabiliment psihiatric :lol: :lol: :lol:

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 18 Mai 2015, 13:04

mitomanul scrie:În data de 16 mai 2015, Adunarea Generală a Federaţiei Române de Pescuit Sportiv a aprobat Regulamentul de organizare şi practicare a pescuitului sportiv din România. Regulamentul reprezintă documentul ce reglementează pescuitul sportiv din România şi este obligatoriu.
Ordinea de zi a adunarii generale?
- aprobarea Raportului de activitate pe anul 2015 și descărcarea de gestiune;
- aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli;
- aprobarea afilierii de noi membri
- diverse.

Conteaza ca s-au votat probleme care nu se regaseau pe ordinea de zi? Nici vorba, mai ales daca vorbim de una care a mai fost votata odata, prin 2011 :mrgreen:
Recunosc sincer insa, mie cel mai mult imi starneste curiozitatea rezultatele votului de la pct.4 al ordinii de zi: aprobarea afilierii de noi membri :headbash:
Asta in situtia in care a avut loc, intradevar, o adunare generala. Tare ma tem insa ca s-a enervat mama soacra si, in calitate de proprietara, le-a ascuns astora cheia de la subsolul casei de pe Goga.
Si uita asa, la cererea cluburilor participante, adunarea generala s-a amanat din nou, pt o data ce urmeaza a fi comunicata ulterior

Scrie răspuns