discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
WBF
- senior

Stai calm, Gigi.
Piguliciul crede ca e pe cai mari.
O sa realizeze ca poneiul lui nu e chiar asa mare.
Povestim dupa ce-i iau diversi jucaria de sub nas. Ca observ ca asta urmeaza.
Faptul ca a reusit pana la urma sa faca o federatie nu e un lucru rau.
Singura problema a federatiei este doar piguliciul. Chestie rezolvabila. La pariu..

-
jhonny
- veteran

Am mai spus aici, NU va bazati pe VOT, ca in statut precis scrie ca la AG, au drept de vot numai MEMBRII FONDATORI,
ceilalti sunt numai afiliati si sustinatori. Verificati in statut!!! Il cunosc bine pe nenorocit.
-
lazarini
- veteran

jhonny scrie:Am mai spus aici, NU va bazati pe VOT, ca in statut precis scrie ca la AG, au drept de vot numai MEMBRII FONDATORI,
ceilalti sunt numai afiliati si sustinatori. Verificati in statut!!! Il cunosc bine pe nenorocit.
Mai mult ca sigur, asa cum a facut AGVPS si AJVPS-urile din subordine, si nea Fane si-a luat masuri pentru a-si securiza pozitia in cadrul federatiei. Ca doar nu-i tembel sa piarda jucaria din mana, tocmai acum cand pare atat de aproape de victorie.
Pozitia lui Andrei Vladeanu insa lasa un gust amar. Sau poate sunt lucruri care ne scapa.
-
semlecangheorghe
- veteran

Cluburile fondatoare sint controlate de Popescu..
Acum 2 ani ,a lansat ''invitatia''aderarii la Federatie intr-o maniera care a generat un refuz masiv din partea cluburilor.
Lansata si trimbitata prin ziaristul getodac(pe linia de spining),dintr-o pozitie voit ascendenta,cu aere de ultimatum,era si firesc sa fie respinsa..
Numai bine ca sa poata Popescu spune..''Eu v-am invitat""Machiavelli e fix pix pe linga Popescu..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
steff
- veteran

jhonny scrie:Am mai spus aici, NU va bazati pe VOT, ca in statut precis scrie ca la AG, au drept de vot numai MEMBRII FONDATORI, ceilalti sunt numai afiliati si sustinatori. Verificati in statut!!! Il cunosc bine pe nenorocit.
lazarini scrie:Mai mult ca sigur, asa cum a facut AGVPS si AJVPS-urile din subordine, si nea Fane si-a luat masuri pentru a-si securiza pozitia in cadrul federatiei. Ca doar nu-i tembel sa piarda jucaria din mana, tocmai acum cand pare atat de aproape de victorie.
Pozitia lui Andrei Vladeanu insa lasa un gust amar. Sau poate sunt lucruri care ne scapa.
Ati uitat ceva...
piguliciul de Alba™ nu-i tembel dar e lacom si nu se va multumi doar cu gaura din cascaval.
-
Adelin
- Moderator

Sigur ca da, stim, il gasesti langa alte ziare si reviste, cat mai la indemana pt a putea servi la stergerea dosului.
Uite dovada,
"Numita V. Rodovica, domiciliata pe raza comunei Cetate, a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 300 lei, pentru
detinerea unei toalete functionale in curtea imobilului "
Aici gasesti:
http://www.google.ro/imgres?imgurl=http ... CCoQrQMwAA
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
semlecangheorghe
- veteran

Presupun ca daca intrebi asta,nu mai e disponibil pe sit-ul federal.Cine stie,o fi dat la modificat..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
steff
- veteran

Uite-l, nu e modificat...