Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Se pare ca exista o "urma" de cooperativa pe la CM . la crap este rezolvata treaba
http://www.crapmania.ro/forum/campionat ... 24382.html
Cine se angajeaza antrenor la cooperativa... din pescarii de competitie de la rapitor ?
Si pentru restul care pescuiesc recreativ : v-ati facut vizita medicala obligatorie si sunteti inscrisi in asociatiile sau cluburile afiliate cooperativei ?

http://www.crapmania.ro/forum/campionat ... 24382.html
Cine se angajeaza antrenor la cooperativa... din pescarii de competitie de la rapitor ?
Si pentru restul care pescuiesc recreativ : v-ati facut vizita medicala obligatorie si sunteti inscrisi in asociatiile sau cluburile afiliate cooperativei ?

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
- semlecangheorghe
- veteran

Parca vad modele topless la C.M. facind reclama la chestii de crapari..
Sa vezi cind o sa trebuiasca Fane al nost' sa-i plateasca 'salariul' de antrenor

.
.
In ....sfarsit...pe AV l-a PACALIT, nu ma asteptam.
Sa vedem cine .......URMEAZA.
Eu nu ma duceam sa stiu ca nu mai pescuiam in viata mea..nici recreativ, dar cu el la masa!!!!!

Sa vedem cine .......URMEAZA.
Eu nu ma duceam sa stiu ca nu mai pescuiam in viata mea..nici recreativ, dar cu el la masa!!!!!

Nu stiu cine o sa iasa "pacalit" pana la urma...jhonny scrie:In ....sfarsit...pe AV l-a PACALIT, nu ma asteptam...

- semlecangheorghe
- veteran
Popescu a speculat frustrarea lui A.V.,in urma faptului ca A.J.V.P.S., a organizat C.M.2012,cu firma aia ,Rig,s-au cum ii zice,si nu cu aliatul traditional,clubul lui Vladeanu..Acuma, omul se razbuna..ca deh,e ca-n politica..azi intr-o barca ,miine intr-o ..''arca''
Io nu-l condamn,e omeneste,numai sa nu ia tzapa vietii,avind in vedere precedentele popesciene..
Nea Fane,felicitari..Machiavelli e mic copchil,zau asa,cre' sa rasucecste in mormint cind vede ce intrigi orchestrezi..
P.S.Ma intreb ,la spinning,care vrea sa fie antrenor-selectioner bla,bla,bla...federal??Sa inceapa pariurile..

Io nu-l condamn,e omeneste,numai sa nu ia tzapa vietii,avind in vedere precedentele popesciene..
Nea Fane,felicitari..Machiavelli e mic copchil,zau asa,cre' sa rasucecste in mormint cind vede ce intrigi orchestrezi..

P.S.Ma intreb ,la spinning,care vrea sa fie antrenor-selectioner bla,bla,bla...federal??Sa inceapa pariurile..
.
.
Pun pariu ca ffff le da teapa pe rand la TOTI!!!
Asa este caracterul lui , nu se poate schimba.

Asa este caracterul lui , nu se poate schimba.

Pun pariu ca il cunoastem foarte bine pe cel ce va bea din halba de bere a piguliciului si care va avea misiunea sa intoarca oile in staulul federatiei.
Am niste banuieli, dar nu zic nimic pana nu-l vad ca ridica halba si o da peste cap.
Am niste banuieli, dar nu zic nimic pana nu-l vad ca ridica halba si o da peste cap.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran

Ultima replica ii apartine lui A.V...Poi da,avantaja agvps....da'cind mnealui organiza c.n.-uri de crap sub umbrelutza ajvps,nu era nici un bai..Acu'ca vinatorii ,in inconstienta lor aristocratica au delegat pe altii,facindusi-l dusman pe vechiul aliat,..acu' e bai...cezar.ch scrie:
Îmi permit să vă dau un sfat: nu renuntati la dosarul ala de la ICCJ cu termen pe 27.11.2013. Cel putin pana la plecarea lotului de pescari in Portugalia.
multumesc pt sfat, domnule Cezar.
la dosar am renuntat, deoarece avantaja agvp
La polul opus mi se pare cea mai ''verticala ''atitudine cea a lui Vali Vesa..
Vali Vesa scrie:
Confirm convorbirea telefonica de azi cu AV. Raspunsul meu o sa il vedeti mai jos.
Dar sa o luam de la cap.
Clubul Ovidius isi desfasoara activitatea din anul 2007. De-a lungul timpului a participat in fiecare an la calificarile pentru mondiale. Si-a fomat un nucleu de pescari de competitie care, pe langa aspectul de competitie, mai sunt si prieteni. In jurul nucleului am testat in fiecare an alti pescari. Unii au ramas in lot, altii nu. Dar imi place sa cred ca am ramas prieteni. Eu vreau ca acest club sa fie ca o familie si pana acum am reusit, zic eu.
In anul 2009 Marius Barbu si Marius Din au fost campioni nationali.
In anul 2012 lotul Ovidius s-a clasat pe locul 3 la CN.
Anul asta am castigat Campionatul de pescuit sportiv la crap AGVPS.
Cum poate sa creada cinava ca putem sa renuntam la munca noastra de ani de zile? Cum poate cineva sa creada ca familia asta o sa se destrame la prima strigare venita de la federatie si ca pescarii o sa dea fuga sa se legitimeze la clubul cetate?
Nu, nu suntem oportunisti si ramanem uniti acolo unde ne este locul.
S-auzim numai de bine
Demn de mentionat,ca in toata discutia de pe crapmania,majoritatea participantilor la discutie,in frunte cu Andrei Vladeanu,nu stiau ca federatia popesciana are probleme serioase cu titulatura,alianta cu Tarus fiind anulata in instanta,nu stiau de raspunsul cips,visavis de agvps(care a fost publicat pe actualul forum),nu stiau de raspunsul ambiguu al m.t.s.,care lasa sa se subinteleaga ca nu pot influenta decizia cips,referitor la c.m.
In schimb pe acest forum,aceste lucruri au fost dezbatute,si dincolo de caterinca si alte cele,Popescu nu poate manipula cum o face printre cei care nu sint informati..si a primit eject-uri in cascada..
Asta ca idee,pentru cei care au sustinut ideea banarii lui Popescu,si faptul ca topicurile cu federatia sint inutile..ba erau si sint foarte utile,asta pentru cine intelege ca dincolo de caterinca ,totusi sint lucruri serioase care ne pot influenta hobby-ul..
Vali Vesa ,respect,campionii pleaca in Irlanda in urma bataliilor de pe apa,nu facuti din pix,din spatele unui birou cu aer conditionat,de catre personaje cu orgolii ranite si caractere labile..

.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Mai nou,nea Fane al nost' sa transformat in...Hitler..

'''''Cine nu-i cu mine ,e impotriva mea..'''''F.R.de Pescuit scrie:
Felicitările le veți primi de la Parchet. Pentru mine sunteți niște campioni impostori și infractori. O să regretați că nu ați urmat sfaturile celor care au încercat să vă deschidă ochii. Și să vă scoateți din minte că veți merge la campionatul Mondial din Portugalia!

.
.