Musiu', lasa ca nu e rusine sa nu mai ai erectie, la varsta lu' matale e perfect normal.
Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Asta saracu, cand vrea sa fu.ta, nu reuseste decat sa si-o traga singur ...de ce?! Simplu pt ca o are mai mult in el decat afara!
))))
Musiu', lasa ca nu e rusine sa nu mai ai erectie, la varsta lu' matale e perfect normal.
)))))
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Mirare ar fi daca ar mai putea !

Ca si proverbul ”cine vrea poate” e valabil doar pana la o anumita varsta.
Ca si proverbul ”cine vrea poate” e valabil doar pana la o anumita varsta.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
La el e valabila reciproca : "Daca poti ,vreau!"

-
Mister Fisherman
- veteran

Cine zice ca mitomanul nu"poate" ?

Si a "putut" pana facut bataturi la limbaCine înc? mai crede c? federa?ia nu va fi afiliat? la CIPS, înseamn? c? nu ?tir pe ce lume tr?ie?te.
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Acuma zice ca nu el a zis ce a zis. Dar cine altul le-ar fi putut zice asa cum au fost zise ?!

apsalba scrie: Nu i-am prostit. Am spus c? voi încerca s? trimit echipa na?ional?, în condi?iile în care MTS elibereaz? autoriza?ia ?i cu acordul CIPS. Nu s-a putut, va fi la anul, când federa?ia va fi afiliat? ?i AGVPSR desfiin?at?!
apsalba scrie: Eu zic c? federa?ie va fi afiliat?. Voi nu ?i nu.
V? dau câteva indicii.
1. Ai zis c? federa?ie nu va primi CIS-ul. La primit
2. Ai zis c? nu va primi autoriza?ia de afiliere. A primit-o!
3. Ai zis c? federa?ia nu va organiza CM 2014. FIPS a dat un termen pentru l?murirea situa?iei pe plan intern. Cine va decide? federa?ia a f?cut prima miscare, pe care am comunicat-o la CIPS.
?i mai am un as, de care nu ?tie nimeni, deocamdat?!
Hai, pune?i miza!
De zis a zis, dar daca nu s-a putut....apsalba scrie:Federa?ia va fi afiliat? CIPS la Congresul din 5 aprilie 2014. Fie c? vor sau nu cârcota?ii de pe forumuri. Acolo se discut? pe documente, iar la documentele pe care le-am trimis CIPS nu-mi mai fac griji!

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
-
Mister Fisherman
- veteran

Eu zic ca trebuie deschis un topic nou in care sa adunam toate minciunile cooperatiste , sa vada toata lumea cine este cu adevarat "Autoritatea privind organizarea, administrarea ?i controlul activit??ilor ?i competi?iilor pe ramura de sport – pescuit sportiv " ,dvs ce parere aveti ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
- semlecangheorghe
- veteran

apsalba scrie:
Federa?ia va fi afiliat? CIPS la Congresul din 5 aprilie 2014. Fie c? vor sau nu cârcota?ii de pe forumuri. Acolo se discut? pe documente, iar la documentele pe care le-am trimis CIPS nu-mi mai fac griji!
Sustinatorii lui stiau ca ''n-au ajuns documentele la CIPS"..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
Mister Fisherman
- veteran

Congresul A.G.V.P.S. din România 2014
http://agvps.ro/docs/BROSURA%20CONGRES% ... 202014.pdfAGVPS a g?sit, în aceast? perioad?, în numele ?i pentrumembrii pescarii sportivi de competi?ie, calea legal? de continuare a
organiz?rii ?i desf??ur?rii campionatelor anuale de pescuit sportiv, cu caracter 100% privat, precum ?i de sus?inere a celor mai bune echipe pentru a reprezenta AGVPS din România la competi?iile externe în profil; a?a dup? cum au optat ?i doresc majoritatea pescarilor sportivi de competi?ie,împotriva voin?ei Federa?iei Române de Pescuit Sportiv, de înregimentare for?at? a pescarilor de competi?ie în structura sa constituit? cu înc?lcarea legi ?i cu statut absolut nedemocratic; de aceea AGVPS este nevoit? s? continue procesele cu FRPS, prin care acesta încearc? dizolvarea AGVPS,iar AGVPS dizolvarea FRPS, în condi?iile în care FRPS sa constituit ?i a ob?inut documentele necesare constituirii, func?ion?rii ?i înscrierii în CIPS,în locul AGVPS, cu înc?lcarea legii; de?i nu ne face pl?cere s? ne judec?m cu FRPS, am fost obliga?i moral s? o facem, exclusiv în interesul pescarilor sportivi de competi?ie ai asocia?iilor afiliate, din cauza lipsei unui dialog civilizat, de eventual compromis, cu pre?edintele FRPS; compromis pe care am fi fost dispu?i s?-l lu?m condi?ionat în considerare, în interesul progresului acestor competi?ii sportive, al pescarilor sportivi de competi?ie ?i al prestigiului României pân? la urm?
da ... totul este doar in interesul pescarilorMister Fisherman scrie:Congresul A.G.V.P.S. din România
http://agvps.ro/docs/BROSURA%20CONGRES% ... 202014.pdfAGVPS a g?sit, în aceast? perioad?, în numele ?i pentrumembrii pescarii sportivi de competi?ie, calea legal? de continuare a
organiz?rii ?i desf??ur?rii campionatelor anuale de pescuit sportiv, cu caracter 100% privat, precum ?i de sus?inere a celor mai bune echipe pentru a reprezenta AGVPS din România la competi?iile externe în profil; a?a dup? cum au optat ?i doresc majoritatea pescarilor sportivi de competi?ie,împotriva voin?ei Federa?iei Române de Pescuit Sportiv, de înregimentare for?at? a pescarilor de competi?ie în structura sa constituit? cu înc?lcarea legi ?i cu statut absolut nedemocratic; de aceea AGVPS este nevoit? s? continue procesele cu FRPS, prin care acesta încearc? dizolvarea AGVPS,iar AGVPS dizolvarea FRPS, în condi?iile în care FRPS sa constituit ?i a ob?inut documentele necesare constituirii, func?ion?rii ?i înscrierii în CIPS,în locul AGVPS, cu înc?lcarea legii; de?i nu ne face pl?cere s? ne judec?m cu FRPS, am fost obliga?i moral s? o facem, exclusiv în interesul pescarilor sportivi de competi?ie ai asocia?iilor afiliate, din cauza lipsei unui dialog civilizat, de eventual compromis, cu pre?edintele FRPS; compromis pe care am fi fost dispu?i s?-l lu?m condi?ionat în considerare, în interesul progresului acestor competi?ii sportive, al pescarilor sportivi de competi?ie ?i al prestigiului României pân? la urm?
si de gramatica nu mai pomenesc ... cred ca cel care a redactat chestia aia habar n-are sa tine un pix in mana ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
Mister Fisherman
- veteran

Nu o zic eu, o zic cei abilita?i de lege. Uite ce zic reprezentan?ii sportului din jude?ul Constan?a:
http://www.dsjconstanta.ro/menu/program ... al_27.html
PS Azi am primit ?i raportul de control efectuat de DJTS Constan?a. Este interesant. Cic? acolo a fost un OPEN. A?a l-o fi înregistrat Orhei. Oricum, este o pies? bun? la dosarul AGVPSR.
[/quote]Vezi c? în raportul DJTS a zis ceva ?i despre arbitrii. A?a c? grij? mare!
PS Cred c? înapoi merg al?ii. Parc? AGVPSR este ultima r?m??i?? comunist?. Sau nu?
![]()
![]()
![]()
![]()
A mai gasit mitomanul un motiv sa se lege de arbitri si competitiile organizate de AGVPS
Mitomane , ce treaba are MTS cu competitiile private organizate ,pe o locatie privata , de AGVPS ?