Musiu', lasa ca nu e rusine sa nu mai ai erectie, la varsta lu' matale e perfect normal.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Si a "putut" pana facut bataturi la limbaCine încă mai crede că federația nu va fi afiliată la CIPS, înseamnă că nu știr pe ce lume trăiește.
apsalba scrie: Nu i-am prostit. Am spus că voi încerca să trimit echipa națională, în condițiile în care MTS eliberează autorizația și cu acordul CIPS. Nu s-a putut, va fi la anul, când federația va fi afiliată și AGVPSR desființată!
apsalba scrie: Eu zic că federație va fi afiliată. Voi nu și nu.
Vă dau câteva indicii.
1. Ai zis că federație nu va primi CIS-ul. La primit
2. Ai zis că nu va primi autorizația de afiliere. A primit-o!
3. Ai zis că federația nu va organiza CM 2014. FIPS a dat un termen pentru lămurirea situației pe plan intern. Cine va decide? federația a făcut prima miscare, pe care am comunicat-o la CIPS.
Și mai am un as, de care nu știe nimeni, deocamdată!
Hai, puneți miza!
De zis a zis, dar daca nu s-a putut....apsalba scrie:Federația va fi afiliată CIPS la Congresul din 5 aprilie 2014. Fie că vor sau nu cârcotații de pe forumuri. Acolo se discută pe documente, iar la documentele pe care le-am trimis CIPS nu-mi mai fac griji!
apsalba scrie:
Federația va fi afiliată CIPS la Congresul din 5 aprilie 2014. Fie că vor sau nu cârcotații de pe forumuri. Acolo se discută pe documente, iar la documentele pe care le-am trimis CIPS nu-mi mai fac griji!
http://agvps.ro/docs/BROSURA%20CONGRES% ... 202014.pdfAGVPS a găsit, în această perioadă, în numele şi pentrumembrii pescarii sportivi de competiţie, calea legală de continuare a
organizării şi desfăşurării campionatelor anuale de pescuit sportiv, cu caracter 100% privat, precum şi de susţinere a celor mai bune echipe pentru a reprezenta AGVPS din România la competiţiile externe în profil; aşa după cum au optat şi doresc majoritatea pescarilor sportivi de competiţie,împotriva voinţei Federaţiei Române de Pescuit Sportiv, de înregimentare forţată a pescarilor de competiţie în structura sa constituită cu încălcarea legi şi cu statut absolut nedemocratic; de aceea AGVPS este nevoită să continue procesele cu FRPS, prin care acesta încearcă dizolvarea AGVPS,iar AGVPS dizolvarea FRPS, în condiţiile în care FRPS sa constituit şi a obţinut documentele necesare constituirii, funcţionării şi înscrierii în CIPS,în locul AGVPS, cu încălcarea legii; deşi nu ne face plăcere să ne judecăm cu FRPS, am fost obligaţi moral să o facem, exclusiv în interesul pescarilor sportivi de competiţie ai asociaţiilor afiliate, din cauza lipsei unui dialog civilizat, de eventual compromis, cu preşedintele FRPS; compromis pe care am fi fost dispuşi să-l luăm condiţionat în considerare, în interesul progresului acestor competiţii sportive, al pescarilor sportivi de competiţie şi al prestigiului României până la urmă
da ... totul este doar in interesul pescarilorMister Fisherman scrie:Congresul A.G.V.P.S. din România
http://agvps.ro/docs/BROSURA%20CONGRES% ... 202014.pdfAGVPS a găsit, în această perioadă, în numele şi pentrumembrii pescarii sportivi de competiţie, calea legală de continuare a
organizării şi desfăşurării campionatelor anuale de pescuit sportiv, cu caracter 100% privat, precum şi de susţinere a celor mai bune echipe pentru a reprezenta AGVPS din România la competiţiile externe în profil; aşa după cum au optat şi doresc majoritatea pescarilor sportivi de competiţie,împotriva voinţei Federaţiei Române de Pescuit Sportiv, de înregimentare forţată a pescarilor de competiţie în structura sa constituită cu încălcarea legi şi cu statut absolut nedemocratic; de aceea AGVPS este nevoită să continue procesele cu FRPS, prin care acesta încearcă dizolvarea AGVPS,iar AGVPS dizolvarea FRPS, în condiţiile în care FRPS sa constituit şi a obţinut documentele necesare constituirii, funcţionării şi înscrierii în CIPS,în locul AGVPS, cu încălcarea legii; deşi nu ne face plăcere să ne judecăm cu FRPS, am fost obligaţi moral să o facem, exclusiv în interesul pescarilor sportivi de competiţie ai asociaţiilor afiliate, din cauza lipsei unui dialog civilizat, de eventual compromis, cu preşedintele FRPS; compromis pe care am fi fost dispuşi să-l luăm condiţionat în considerare, în interesul progresului acestor competiţii sportive, al pescarilor sportivi de competiţie şi al prestigiului României până la urmă
Nu o zic eu, o zic cei abilitați de lege. Uite ce zic reprezentanții sportului din județul Constanța:
http://www.dsjconstanta.ro/menu/program ... al_27.html
PS Azi am primit și raportul de control efectuat de DJTS Constanța. Este interesant. Cică acolo a fost un OPEN. Așa l-o fi înregistrat Orhei. Oricum, este o piesă bună la dosarul AGVPSR.
[/quote]Vezi că în raportul DJTS a zis ceva și despre arbitrii. Așa că grijă mare!
PS Cred că înapoi merg alții. Parcă AGVPSR este ultima rămășiță comunistă. Sau nu?
![]()
![]()
![]()
![]()