Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Adelin » 01 Iul 2014, 23:11

Asta saracu, cand vrea sa fu.ta, nu reuseste decat sa si-o traga singur ...de ce?! Simplu pt ca o are mai mult in el decat afara! :-)))))
Musiu', lasa ca nu e rusine sa nu mai ai erectie, la varsta lu' matale e perfect normal. :-))))))
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 01 Iul 2014, 23:20

Mirare ar fi daca ar mai putea ! :lol: :lol:
Ca si proverbul ”cine vrea poate” e valabil doar pana la o anumita varsta.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 02 Iul 2014, 07:06

La el e valabila reciproca : "Daca poti ,vreau!" :D :D :D :D

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 02 Iul 2014, 08:53

Cine zice ca mitomanul nu"poate" ? :lol: :lol: :lol:
Cine încă mai crede că federația nu va fi afiliată la CIPS, înseamnă că nu știr pe ce lume trăiește.
Si a "putut" pana facut bataturi la limba :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 02 Iul 2014, 09:45

Acuma zice ca nu el a zis ce a zis. Dar cine altul le-ar fi putut zice asa cum au fost zise ?! :oops:
apsalba scrie: Nu i-am prostit. Am spus că voi încerca să trimit echipa națională, în condițiile în care MTS eliberează autorizația și cu acordul CIPS. Nu s-a putut, va fi la anul, când federația va fi afiliată și AGVPSR desființată!
apsalba scrie: Eu zic că federație va fi afiliată. Voi nu și nu.
Vă dau câteva indicii.
1. Ai zis că federație nu va primi CIS-ul. La primit
2. Ai zis că nu va primi autorizația de afiliere. A primit-o!
3. Ai zis că federația nu va organiza CM 2014. FIPS a dat un termen pentru lămurirea situației pe plan intern. Cine va decide? federația a făcut prima miscare, pe care am comunicat-o la CIPS.

Și mai am un as, de care nu știe nimeni, deocamdată!

Hai, puneți miza!
apsalba scrie:Federația va fi afiliată CIPS la Congresul din 5 aprilie 2014. Fie că vor sau nu cârcotații de pe forumuri. Acolo se discută pe documente, iar la documentele pe care le-am trimis CIPS nu-mi mai fac griji!
De zis a zis, dar daca nu s-a putut.... :lol1:

Imagine
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 02 Iul 2014, 10:58

Eu zic ca trebuie deschis un topic nou in care sa adunam toate minciunile cooperatiste , sa vada toata lumea cine este cu adevarat "Autoritatea privind organizarea, administrarea și controlul activităților și competițiilor pe ramura de sport – pescuit sportiv " ,dvs ce parere aveti ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Iul 2014, 11:45

apsalba scrie:
Federația va fi afiliată CIPS la Congresul din 5 aprilie 2014. Fie că vor sau nu cârcotații de pe forumuri. Acolo se discută pe documente, iar la documentele pe care le-am trimis CIPS nu-mi mai fac griji!

Sustinatorii lui stiau ca ''n-au ajuns documentele la CIPS".. :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 02 Iul 2014, 12:26

Congresul A.G.V.P.S. din România 2014

AGVPS a găsit, în această perioadă, în numele şi pentrumembrii pescarii sportivi de competiţie, calea legală de continuare a
organizării şi desfăşurării campionatelor anuale de pescuit sportiv, cu caracter 100% privat, precum şi de susţinere a celor mai bune echipe pentru a reprezenta AGVPS din România la competiţiile externe în profil; aşa după cum au optat şi doresc majoritatea pescarilor sportivi de competiţie,împotriva voinţei Federaţiei Române de Pescuit Sportiv, de înregimentare forţată a pescarilor de competiţie în structura sa constituită cu încălcarea legi şi cu statut absolut nedemocratic; de aceea AGVPS este nevoită să continue procesele cu FRPS, prin care acesta încearcă dizolvarea AGVPS,iar AGVPS dizolvarea FRPS, în condiţiile în care FRPS sa constituit şi a obţinut documentele necesare constituirii, funcţionării şi înscrierii în CIPS,în locul AGVPS, cu încălcarea legii; deşi nu ne face plăcere să ne judecăm cu FRPS, am fost obligaţi moral să o facem, exclusiv în interesul pescarilor sportivi de competiţie ai asociaţiilor afiliate, din cauza lipsei unui dialog civilizat, de eventual compromis, cu preşedintele FRPS; compromis pe care am fi fost dispuşi să-l luăm condiţionat în considerare, în interesul progresului acestor competiţii sportive, al pescarilor sportivi de competiţie şi al prestigiului României până la urmă
http://agvps.ro/docs/BROSURA%20CONGRES% ... 202014.pdf

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 02 Iul 2014, 12:29

Mister Fisherman scrie:Congresul A.G.V.P.S. din România

AGVPS a găsit, în această perioadă, în numele şi pentrumembrii pescarii sportivi de competiţie, calea legală de continuare a
organizării şi desfăşurării campionatelor anuale de pescuit sportiv, cu caracter 100% privat, precum şi de susţinere a celor mai bune echipe pentru a reprezenta AGVPS din România la competiţiile externe în profil; aşa după cum au optat şi doresc majoritatea pescarilor sportivi de competiţie,împotriva voinţei Federaţiei Române de Pescuit Sportiv, de înregimentare forţată a pescarilor de competiţie în structura sa constituită cu încălcarea legi şi cu statut absolut nedemocratic; de aceea AGVPS este nevoită să continue procesele cu FRPS, prin care acesta încearcă dizolvarea AGVPS,iar AGVPS dizolvarea FRPS, în condiţiile în care FRPS sa constituit şi a obţinut documentele necesare constituirii, funcţionării şi înscrierii în CIPS,în locul AGVPS, cu încălcarea legii; deşi nu ne face plăcere să ne judecăm cu FRPS, am fost obligaţi moral să o facem, exclusiv în interesul pescarilor sportivi de competiţie ai asociaţiilor afiliate, din cauza lipsei unui dialog civilizat, de eventual compromis, cu preşedintele FRPS; compromis pe care am fi fost dispuşi să-l luăm condiţionat în considerare, în interesul progresului acestor competiţii sportive, al pescarilor sportivi de competiţie şi al prestigiului României până la urmă
http://agvps.ro/docs/BROSURA%20CONGRES% ... 202014.pdf
da ... totul este doar in interesul pescarilor :wallbash:

si de gramatica nu mai pomenesc ... cred ca cel care a redactat chestia aia habar n-are sa tine un pix in mana ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 02 Iul 2014, 13:09

Nu o zic eu, o zic cei abilitați de lege. Uite ce zic reprezentanții sportului din județul Constanța:
http://www.dsjconstanta.ro/menu/program ... al_27.html

PS Azi am primit și raportul de control efectuat de DJTS Constanța. Este interesant. Cică acolo a fost un OPEN. Așa l-o fi înregistrat Orhei. Oricum, este o piesă bună la dosarul AGVPSR.

Vezi că în raportul DJTS a zis ceva și despre arbitrii. Așa că grijă mare!
PS Cred că înapoi merg alții. Parcă AGVPSR este ultima rămășiță comunistă. Sau nu?
:lol: :lol: :lol: :lol:
[/quote]

A mai gasit mitomanul un motiv sa se lege de arbitri si competitiile organizate de AGVPS :lol:

Mitomane , ce treaba are MTS cu competitiile private organizate ,pe o locatie privata , de AGVPS ? :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns