Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Atat rau a putut face, atat a facut !Laurentiu Andronic scrie: Daca nu-si baga popescu coada baietii nostri ar fi jucat pe teren propriu , CM-ul ar fi fost organizat la Corbu si Romania ar fi avut o mare sansa la inca un aur mondialAsta trebuie notata ca singura lui realizare penru sprijinirea pescuitului de competitie din Romania
![]()
El are...''batz''Adelin scrie:Ce vorbesti mai Gigi, musiu' are si undita...habar n-ai!![]()
![]()
Este imposibil să te ocupi de pescuit si de pescari până când grajdul în care se află acum nu este curățat. Performanța sportivă trebuie dublată de inteligență și cu asemenea grăjdari nu se poate construi. Asta încerc eu să fac acum. Curățenie, pentru a avea un sport curat.
Ce se mai aude cu corpul de control al autoritatii publice din beciul de pe Goga 7 ?apsalba scrie: Iar inspectorii corpului de control al federației, aprobat prin Hotărârea AG, au această calitate. Acum se semnează contractele de colaborare cu federația.
PS Zmeii ăștia de tastatură o să constate că FRPS este o autoritate publică. Evident, dacă se consideră lezați, pot contesta procesele verbale de sancționare în instanță.
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 50#p195391apsalba scrie: De asemenea FNPSR va infiinta un corp de paza si control la nivel national de aprox. 800 de persoane care vor fi imputernicite prin OM sa constate infractiunile si contraventiile piscicole. Am inscris federatia in evidentele MADR si M.Mediu si vom demara primele proiecte comune in acest an. S-ar putea ca apele de munte, cu exceptia lacurilor de acumulare, sa fie inchise la pescuit pe o anumita perioada pentru refacerea resurselor acvatice, dublat de ample actiuni de repopulare la nivel national. Este un exemplu din multe alte proiecte. Primul care se va materializa in acest an va fi delimitarea zonelor de pescuit prin panouri indicatoare si se va realiza in acest an. Este un prim pas pentru a limita pescuitul haotic si necontrolat.
Asteptam sa se alinieze la aceste proiecte si cei care stiu ce este de facut, dar o fac doar pe acest forum. Fiti bineveniti.![]()
ce repede se uita bunele intentii si deziderate !!!apsalba scrie:Cred in voluntariat, nu neaparat in salarii pentru o actiune de interes general.
Ai dreptate. Nu ai cu cine și pentru ce!
Adio, fiilor. Când veți mai crește, știți unde să mă căutați!