Incet, incet s-a lamurit si domia sa ca Federatia de la Alba nu este decat un alt AGVPS, al carui scop suprem este de lua locul celui vechi si de a pune mana pe banii din permise. A inteles si domnia sa, in sfarsit, ca federatia doar mimeaza interesul pentru competitiile de pescuit sportiv.
Dupa o discutie destul de lunga, in care ne-am spus amandoi opiniile legate de ceea ce este si ce ar trebui sa fie federatia de pescuit sportiv, precum si despre motivele pentru care proiectul federal s-a dovedit a fi un esec, ne-am dat seama ca am ajuns amandoi la aceleasi concluzii (dansul dinauntru, iar eu de afara). De asemenea, mi-a aratat o ultima adresa a sa catre conducerea federatiei popesciene, prin care a manifestat refuzul Clubului sau de a mai participa de acum inainte la orice competitie federala organizata urechistic si hei-rupistic, asa cum a fost asa-zisa „finala” de feeder de anul acesta.

Tot mai multi sunt cei care se trezesc. Din pacate, multi a trebuit sa se se convinga pe propria piele, compromitandu-si credibilitatea prin asocierea cu un personaj care a facut foarte mult rau pescuitului sportiv...