Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Musiu,' parle vu francais?! 
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
(?)parle?te, asta este sigur. Dac? are ce...pentru c? deocamdat? este ?inut departe de pr?jitur?.Adelin scrie:Musiu,' parle vu francais?!
-
Mister Fisherman
- veteran

Se pare ca nu ai inteles nimic din ce am spus mai sus. Federatia este organizatoarea Competitiilor nationale de pescuit sportiv. Lista cu membri cluburilor a fost atasata la documentatia pe care am trimis-o spre avizare. Echipele ce vor participa la CN vor fi inscrise de cluburi dupa publicarea Calendarului competitional pe anul in curs. Retine ca din echipa vor face parte sportivi legitimati, nu neaparat membri cluburilor, care si ei se pot legitima ca pescari sportivi. Cluburile nu au decat sa-si legitimeze sportivi de performanta si sa inscrie echipe in campionate. Cred ca esti de acord cu mine ca oferta este bogata, pescari amatori de performanta fiind destui. Ti-as lansa o intrebare; Cati dintre pescarii sportivi de performanta se vor mai simti legati de cluburile la care acum sunt membri (atentie, fara a detine o legitimatie sportiva, ci doar una de membru) care nu le ofera cadrul legal de a performa?
Tin sa precizez ca atributul legitimarii sportivilor il detine federatia, care tine evidenta acestora, fisele medicale cartoteca cu legitimarile si evidenta transferurilor. Ai mai auzit de astea pana acum?![]()
![]()
Cand spuneam eu ca federatia este ceva ce nu poate fi digerat de multi, stiam pe ce ma bazez. Poate acum intelegi de ce nu a fost posibila constituirea ei pana in prezent?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Pe linga tentativele (nereusite) sa shparleasca ceva malai , de obicei (ca obiceiul e a doua natura ) o shparleshte peste bot ... Un adevarat cultivator de botanisti ! Gunoiul dreakului !
-
Mister Fisherman
- veteran

Vreti sa aflati de ce " toate competi?iile aflate în calendar pân? la aceast? dat? se suspend?" ?
Aveti mai jos raspunsul
Toate competitiile cooperatiste au fost suspendate din cauza ca inca n-a sosit inca transportul, negociat de mitoman , cu cele 240 de barci care vor fi puse "absolut gratuit" la dispozitia sportivilor din cooperativa
Si nici n-au fost inca autorizati antrenorii si instructorii cooperatisti
Muhahahahahahaha

Aveti mai jos raspunsul
Ati intelkes acum ?Aici este problema în care avem p?reri diferite în ceea ce prive?te dezvoltarea pescuitului de performan??. Dac? pân? acum pescuitul de performan?? s-a bazat pe eforturile (demne de toat? lauda) ale unor oameni pasiona?i de acest sport, pe mai departe nu se mai poate continua în acela?i mod. Pentru a crea ?anse egale pentru to?i sportivii atra?i de acest sport eu mizez pe cluburi puternice, care s?-?i permit? s? asigure condi?ii de preg?tire, echipamente ?i materiale sportive, condi?ii de transport ?i cazare pentru echipe, etc.
A?a am gândit ?i sistemul competi?ional. Pe echipe. Este mult mai u?or pentru un club s?-?i transporte sportivii, spre exemplu, cu un mijloc de transport de capacitate medie (microbuz) decât s? se deplaseze fiecare sportiv cu mijloace proprii. Pentru probele pe care le preferi (de exemplu) am gândit dotarea pistelor cu mijloace de acces pe ap? (b?rci) din partea federa?iei. Negociez un sistem de achizi?ie în leasing cu un produc?tor care este dispus s? ne pun? la dispozi?ie 240 de b?rci, contra încas?rilor din închirieri pentru pescuit sportiv de agrement pân? la limita amortiz?rii lor, dup? care revin gratuit federa?iei. B?rcile sunt de excep?ie, cu posibilitate de ata?are motor ?i alte dot?ri. E o solu?ie care reduce imens cheltuielile cluburilor ?i u?ureaz? deplasarea loturilor.
De asemenea probele sportive vor fi exclusiv cele prev?zute în calendarele CIPS/FIPS.
Cât prive?te tehnicienii pe care federa?ia se va baza, vor fi exclusiv persoane care se vor autoriza în aceste posturi (antrenori, instructori, etc.).
A?a v?d eu perfoman?a sportiv?. Pentru cine a f?cut sport de performan?? cred c? nu-i sunt str?ine metodele de preg?tire ale sportivilor de perfoman??, atât practic cât ?i teoretic. Aceste metode de preg?tire nu sunt la îndemâna oricui, ci a unor oameni care fac asta ca profesie. Sunt convins c? 99% dintre pre?edin?ii de club nu ?tiu c? existen?a unui antrenor la club este o obliga?ie prev?zut? de lege.
De aceea în pescuitul sportiv trebuie schimbate în primul rând mentalit??ile ?i conceptul de competi?ie ?i apoi cred c? va veni perfoman?a sportiv?. Din p?cate, oameni care ar trebui s? gândeasc? pentru propriile lor cluburi, prefer? s? m? înjure pe mine pe forumuri, de?i nu fac decât s? le deschid ochii asupra modului în care ar trebui s?-?i managerieze cluburile. În ceea ce m? prive?te, nu m? voi abate nici o centim? în a pune în aplicare strategia federa?iei privind dezvoltarea pescuitului sportiv din România. Pentru cei care acum m? înjur?, pot s?-i asigur c? nimeni nu va plânge dup? ei dac? se retrag din activitatea competi?ional?, pentru a destabiliza (cred ei) activitatea federa?iei. Într-un timp mult mai scurt decât î?i închipuie vor fi da?i uit?rii f?r? ca cineva s?-i regrete.
Cam asta este în mare p?rerea mea. Dup? multe ore de analiz? a m?surilor ?i obiectivelor pe care federa?ia s? le promoveze pentru a scoate din actuala mocirl? pescuitul sportiv de competi?ie. Narcisi?tii nu au decât s? se uite în balt? ?i s? vad? cât sunt de frumo?i ?i de neînlocuit.
Toate competitiile cooperatiste au fost suspendate din cauza ca inca n-a sosit inca transportul, negociat de mitoman , cu cele 240 de barci care vor fi puse "absolut gratuit" la dispozitia sportivilor din cooperativa
Si nici n-au fost inca autorizati antrenorii si instructorii cooperatisti
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
victor kozec
- junior

problema e ca doamna popeasca nu a gasit un caiet cu 240 file pentru confectionarea celor 240 de barci.in rest,...asta e zdruncinat rau de tot
popeascoooo pentru Paranoia ta exista un singur tratament.eutanasie,maidanezule
popeascoooo pentru Paranoia ta exista un singur tratament.eutanasie,maidanezule
-
victor kozec
- junior

o dedicatie pentru zdreanta federala
http://www.youtube.com/watch?v=lE0-Xj9UuFs
http://www.youtube.com/watch?v=lE0-Xj9UuFs
Proiectul era frumos si promitea

Veni o vreme cand tot mai multi incepusera sa creada in el

Dar arhitectul constructor se dovedi un diletant neavenit, caci il puse in opera taman pe dos, dinspre acoperis inspre fundatie

Si curand prozelitii dezamagiti, serpi pe care i-a incalzit la san, i-au intors spatele lasandu-l nimanui

Iar in cea din urma calatorie a sa

Pe cel din urma drum spre

Merse singur...

Veni o vreme cand tot mai multi incepusera sa creada in el

Dar arhitectul constructor se dovedi un diletant neavenit, caci il puse in opera taman pe dos, dinspre acoperis inspre fundatie

Si curand prozelitii dezamagiti, serpi pe care i-a incalzit la san, i-au intors spatele lasandu-l nimanui

Iar in cea din urma calatorie a sa

Pe cel din urma drum spre

Merse singur...
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Nu m-am indoit niciodata ca musiu' nu trage pe nas, insa aceasta postare monumentala imi intareste si mai mult convingerea...Mister Fisherman scrie:Vreti sa aflati de ce " toate competi?iile aflate în calendar pân? la aceast? dat? se suspend?" ?![]()
![]()
![]()
Aveti mai jos raspunsul
Ati intelkes acum ?Aici este problema în care avem p?reri diferite în ceea ce prive?te dezvoltarea pescuitului de performan??. Dac? pân? acum pescuitul de performan?? s-a bazat pe eforturile (demne de toat? lauda) ale unor oameni pasiona?i de acest sport, pe mai departe nu se mai poate continua în acela?i mod. Pentru a crea ?anse egale pentru to?i sportivii atra?i de acest sport eu mizez pe cluburi puternice, care s?-?i permit? s? asigure condi?ii de preg?tire, echipamente ?i materiale sportive, condi?ii de transport ?i cazare pentru echipe, etc.
A?a am gândit ?i sistemul competi?ional. Pe echipe. Este mult mai u?or pentru un club s?-?i transporte sportivii, spre exemplu, cu un mijloc de transport de capacitate medie (microbuz) decât s? se deplaseze fiecare sportiv cu mijloace proprii. Pentru probele pe care le preferi (de exemplu) am gândit dotarea pistelor cu mijloace de acces pe ap? (b?rci) din partea federa?iei. Negociez un sistem de achizi?ie în leasing cu un produc?tor care este dispus s? ne pun? la dispozi?ie 240 de b?rci, contra încas?rilor din închirieri pentru pescuit sportiv de agrement pân? la limita amortiz?rii lor, dup? care revin gratuit federa?iei. B?rcile sunt de excep?ie, cu posibilitate de ata?are motor ?i alte dot?ri. E o solu?ie care reduce imens cheltuielile cluburilor ?i u?ureaz? deplasarea loturilor.
De asemenea probele sportive vor fi exclusiv cele prev?zute în calendarele CIPS/FIPS.
Cât prive?te tehnicienii pe care federa?ia se va baza, vor fi exclusiv persoane care se vor autoriza în aceste posturi (antrenori, instructori, etc.).
A?a v?d eu perfoman?a sportiv?. Pentru cine a f?cut sport de performan?? cred c? nu-i sunt str?ine metodele de preg?tire ale sportivilor de perfoman??, atât practic cât ?i teoretic. Aceste metode de preg?tire nu sunt la îndemâna oricui, ci a unor oameni care fac asta ca profesie. Sunt convins c? 99% dintre pre?edin?ii de club nu ?tiu c? existen?a unui antrenor la club este o obliga?ie prev?zut? de lege.
De aceea în pescuitul sportiv trebuie schimbate în primul rând mentalit??ile ?i conceptul de competi?ie ?i apoi cred c? va veni perfoman?a sportiv?. Din p?cate, oameni care ar trebui s? gândeasc? pentru propriile lor cluburi, prefer? s? m? înjure pe mine pe forumuri, de?i nu fac decât s? le deschid ochii asupra modului în care ar trebui s?-?i managerieze cluburile. În ceea ce m? prive?te, nu m? voi abate nici o centim? în a pune în aplicare strategia federa?iei privind dezvoltarea pescuitului sportiv din România. Pentru cei care acum m? înjur?, pot s?-i asigur c? nimeni nu va plânge dup? ei dac? se retrag din activitatea competi?ional?, pentru a destabiliza (cred ei) activitatea federa?iei. Într-un timp mult mai scurt decât î?i închipuie vor fi da?i uit?rii f?r? ca cineva s?-i regrete.
Cam asta este în mare p?rerea mea. Dup? multe ore de analiz? a m?surilor ?i obiectivelor pe care federa?ia s? le promoveze pentru a scoate din actuala mocirl? pescuitul sportiv de competi?ie. Narcisi?tii nu au decât s? se uite în balt? ?i s? vad? cât sunt de frumo?i ?i de neînlocuit.
Toate competitiile cooperatiste au fost suspendate din cauza ca inca n-a sosit inca transportul, negociat de mitoman , cu cele 240 de barci care vor fi puse "absolut gratuit" la dispozitia sportivilor din cooperativa![]()
![]()
![]()
Si nici n-au fost inca autorizati antrenorii si instructorii cooperatisti![]()
![]()
Muhahahahahahaha
![]()
![]()
Daca cineva din apropiati e aici si vede acest post, il rog sa intervina si impreuna cu familia sa incerce sa-l aduca pe Fane inapoi in lumea reala. Stiu ca multora le pare rusinoasa internarea la o clinica de dezintoxicare, insa cred ca e singura solutie pt sarman.
Sa iti pierzi carma la batranete e trist si e trist ca nimeni nu incearca macar sa il ajute.
WSB CLUB
WSB CLUB
WSB CLUB
WSB CLUB