Mie unul nu mi se pare nimic iesit din comun. Iditoti, tampiti, parveniti, frustrati dornici de afirmare se vor gasi intotdeauna, indiferent de vreme si vremuri. Pun pariu ca indiferent de cate ori se va mai face nea fane de ras si va demonstra ca totul nu este decat o vorbarie goala tot se vor gasi adepti care sa-l sustina si sa creada in el, fie din prostie pura, fie din interes meschin.StefanDinu scrie:Din punctul meu de vedere grav nu este ca un nebun a reușit sa întoarcă lumea pe dos.
Grav este ca au fost (și în secret mai sunt oameni) care au crezut în tâmpeniile predicate de el. Fie din interes fie din prostie!
Sa crezi ca spune Popescu (orice) este peste puterea mea de înțelegere! Este în aceeași categorie cu ideea "Comunismul a fost un lucru bun dar a fost prost pus în practica!"....
Mie cu adevarat grav mi se pare altceva: ca toata aceasta nebunie este girata, cel putin aparent, de catre autoritatea statului, in speta Ministerul Tineterului si Sportului. Noi aici facem mishto la greu, ca ne place

Mie asta mi se pare cu adevarat ingrijorator.