Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Eu zic sa facem pariuri pe una din cele trei variante:
- nu se tine niciuna din semifinale;
- se tine una singura;
- se tin amandoua.
Ce parere aveti ?
- se tine una singura;
- se tin amandoua.
Ce parere aveti ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- veteran
Dar pistele sunt omologate ?razvan m. scrie:Eu zic sa facem pariuri pe una din cele trei variante:
- se tine una singura;
- se tin amandoua.
Ce parere aveti ?
Ca asa , doar ca sa demonstreze mitomanul ca organizeaza ceva ... se poate paria pe ultimele doua . Dar astea le va face in ambitie , chiar daca nu paricipa la ele decat cativa , de prin te miri ce locuri ,stransi cu promisiuni cooperatiste

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Eu cred că se va ţine una (şi bunărazvan m. scrie:Eu zic sa facem pariuri pe una din cele trei variante:
- se tine una singura;
- se tin amandoua.
Ce parere aveti ?

-
- veteran
De data asta cred ca va umple podiumul de "castigatori" . Nu-i mai raman medalii in plus ca la finala de anu' trecutzavera scrie:Sunt convins că vor participa peste doi concurenţi (aproape trei)

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Simplu, asta e ca o capusa.razvan m. scrie:Eu zic sa facem pariuri pe una din cele trei variante:
- se tine una singura;
- se tin amandoua.
Ce parere aveti ?
Daca gaseste pe cineva dispus sa organizeze se va lipi cu tupeu de ei si va proclama plin de emfaza o noua realizare cooperatista (vezi baietii de la Monster xxx din Timisoara si concursul de feeder organizat de ei anul trecut, transformat peste noapte in mare finala nationala). Problema e ca baietii nu o vor mai musca din nou, mai ales ca Harsan a iesit din combinatie (sau cel putin eu asa am inteles).
In aceasta situatie eu pariez pe varianta 1.
Uite, imi vine in minte si o explicatie tip nea fane: datorita interesului major manifestat de participantii inscrisi in campionatul national de feeder, pentru recompensarea acestora conducerea cooperativei a hotarat renuuntarea la fazele preliminare si inscrierea tuturor in marea finala. Asta in semn de apreciere a activitatii acestora si a meritelor deosebite obtinute pe plan sportiv, evident.
Parerea mea este ca una dintre semifinale nu se va putea tine din cauza precipitatiilor abundente, insemnate cantitativ si a viiturilor importante. In acest caz, cea de a doua semifinala nu se va tine fiindca nu se poate tine prima, pentru a nu se strica echilibrul zonal si a nu se pierde suspansul.
Ar mai fi si varianta in care sa nu se tin ambele semifinalele din cauza apropierii de etapa de spinning !
Ar mai fi si varianta in care sa nu se tin ambele semifinalele din cauza apropierii de etapa de spinning !

-
- veteran
De ce nu intra mitomanul aici sa explice , cu articole din legea 69/2000 , daca se tin sau nu se tin semifinalele cooperatiste la feeder si daca pistele sunt omologate conform normelor stabilite de federatia internationala la care este afiliata infama cooperativa ???
Muhahahahahahahaha

Hai bre nea fane, iesi si matale de dupa perdea si zi una alta, ca uite cum fierbem aici.
Ce-i daca te-ai facut de kkt cu etapa de carnivorous? Nu-i nici prima data, si sigur nici ultima.
Hai mai bine si spune-ne de etapele de feeder, e limitat numarul de participanti? Crezi ca maine vor mai fi locuri, pentru cei care nu au reusit astazi sa se inscrie?
Ce-i daca te-ai facut de kkt cu etapa de carnivorous? Nu-i nici prima data, si sigur nici ultima.
Hai mai bine si spune-ne de etapele de feeder, e limitat numarul de participanti? Crezi ca maine vor mai fi locuri, pentru cei care nu au reusit astazi sa se inscrie?
-
- veteran
COMUNICAT DE PRESĂ
În perioada 9 - 11 mai 2014, va avea loc Finala Campionatului Național de Pescuit Sportiv - Proba Feeder 2014.
Evenimentul este organizat de Federația Română de Pescuit Sportiv. Competiția se va desfășura
pe ”Seroni Lake” Lugoj - Herendești conform programului de mai jos.
http://www.pescuitul.ro/ps/page.php/id/ ... t/1/ppg/1/

Asta chiar isi bate joc de toata lumea !!!