Conform calendarului competitional cooperatist , singura structura sportiva care conform legii 69/2000 art 37 "asigura reprezentarea Romaniei in competitiile sportive si in organismele internationale
la care sunt afiliate "
Infama cooperativa va alcatui si va trimite loturile de pescari sportivi ,la urmatoarele competitii intermationale organizate de FIPS CIPS ... a carui membru nu este
1)World Carnivorous Shore Championship 2 days Sat 5/17/14 -Sun 5/18/14 Asenovgrad,Bulgaria
2)World Clubs Championship 6 days Mon 6/2/14 -Sun 6/8/14 Radece, Slovenia
3)European Championship 6 days Mon 6/23/14-Sun 6/29/14 Bernissart, Belgia
4)World Feeder Nations Championship 6 days Mon 7/14/14-Sun 7/20/14 Cork, Ireland
5)Youth World Championship 6 days Mon 7/21/14-Sat 7/26/14 Assen, Olanda
6)Ladies World Championship 6 days Mon 8/18/14-Sun 8/24/14 Caruche,Portugalia
7)World Coarse Nations Championship 6 days Mon 9/8/14-Sun 9/14/14 Sveta Marjia,Croatia
8)World Carp Nations Championship 4 days Wed 10/15/14-Sat 10/18/14 Lacul Corbu
Cineva pe aici tot sustinea ca infama cooperativa nu are bani sa sustina financiar loturile de pescari sportivi , uite ca s-a inselat amarnic , asta pentru ca
Și eu câștig destul de bine să-mi permit susținerea financiară a federației, care sper că nu crezi că am facut-o cu banii pescarilor.
................................................................................................................................................................................................
Atragem atentia cluburilor sportive cu sectii de pescuit sportiv ca federatia va fi singura care va avea drept de organizare a competitiilor pe plan intern si drept de reprezentare internationala in conformitate cu prevederile legii sportului nr. 69/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
Orice alta competitie organizata fara acordul federatiei va fi ilegala, iar cei care o fac sunt pasibili de a suporta rigorile legii.

Muhahahahahahahahahaha

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.