Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de SF » 11 Mar 2014, 10:33

apsalba scrie:Fiilor, nu vă mai aburiți singuri. Dl. Stefan de la Stolnici este invitat la AG de sâmbătă.
Ai invitat tu multi , insa ti-au zis pas ! Daca refuza , da-l in judecata :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Mar 2014, 10:40

apsalba scrie:Fiilor, nu vă mai aburiți singuri. Dl. Stefan de la Stolnici este invitat la AG de sâmbătă.

La fel cum ai notificat fips-ul... :lol:
Invisible man,o sa scrie pe tine dupa 5 aprilie.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Mar 2014, 10:43

C.F.S.C.A.C.P.S. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Pastilutza,pastilutza...nu uita ca pastiliutza ia ajutat enorm getodacului...foloseste pastiluta Popescule,ca altfel o sa ajungi in camasa aia de ti-o incheie gealatii pa la spate.. :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 11 Mar 2014, 11:20

Mitomane , ai crezut ca poti prosti toti pescarii sa faci si tu de-o fiertura , cu prevederile legii sportului ? :lol: :lol: :lol:
Daca pana si sustinatorii tai au ajuns la concluzia ca esti un dobitoc , asta ar trebui sa te puna pe ganduri (asta in cazul in care ai cu ce gandi , ca nu prea se vede ) si sa te retragi singur la o clinica specializata :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 11 Mar 2014, 11:23

apsalba scrie:Așa cum ai făcut când ne-ai zugrăvit cu zoaiele tale.
Eu zic asa: plătește omului cât cere (sau negociaza cu omul ... pentru ca are o afacere ... și il doare la pedala de FRPS-ul tău și începutul ei de drum) și plătește-i în avans (ai o reputație de care nu mai poti sa fugi). Asa nu o sa fie nevoie de caracterizarea nimanui la discutiile cu administratorii de balta.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 11 Mar 2014, 11:30

StefanDinu scrie:Eu zic asa: plătește omului cât cere (sau negociaza cu omul ... pentru ca are o afacere ... și il doare la pedala de FRPS-ul tău și începutul ei de drum) și plătește-i în avans (ai o reputație de care nu mai poti sa fugi)
Total gresit , detinatorul bazinului piscicol trebuie sa platesca la infama cooperativa pentru omologare , ca acum nu se mai tin competitii decat pe piste omologate de cooperativa :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 11 Mar 2014, 12:58

Nu-l inviti si pe Obama ??? Cred ca e foarte interesat de AG-ul tau :D .

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Mar 2014, 13:21

L-am invitat pe nucus junior, dacă vrea să vină. Sunt dispus să-i ofer o soluție pentru a salva LRS, dar nu cred că poate pricepe acest lucru. La voi ura este mai puternică decât logica, din păcate. Și asta s-ar putea să vă coste. Iar costul va fi dispariția așa ziselor cluburi de spinning. Vă dau o informație pe circuitul scurt. Patronii de bălți cu care am vorbit, au înțeles ce avantaje au dacă își omologhează lacurile ca baze sportive. De la voi nu mă aștept să pricepeți. Si au înteles și ce avantaj au dacă pe lângă bălți înființează și câte un club sportiv. Așa că asocierile de prieteni nu prea mai au viață lungă. Somn ușor în continuare!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 11 Mar 2014, 13:29

Patronii de balti au inteles ce "avataje" de simpli cotizanti la infama cooperativa au ... mai ales daca isi infiinteaza si cluburi afiliate :lol: :lol: :lol:
Nu stii ce sa mai inventezi ca sa prostesti lumea :lol: :lol: :lol:

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 11 Mar 2014, 13:42

Din fericire noi te cunoastem ! Stim ce-ti poate pielea !

Scrie răspuns