Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Dinule, te invit și pe tine. S-ar putea să-ți dau și o solutie legală să salvați LRS. Numai dacă vreți. Depinde de federație existența voastră, dar tu ești prea „înfocat” că să pricepi.
Dar pe Barack Obama, Vladimir Putin, Angela Merkel, Juan Manuel Barroso etc nu-i invitati ?apsalba scrie:Fiilor, nu vă mai aburiți singuri. Dl. Stefan de la Stolnici este invitat la AG de sâmbătă.
Nici macar pe Matteoli ?
Slab, slab de tot !

Asa ai spus si de Doripesco anul trecut si stim bine ce si cum s-a intamplat.
Ce inseamna AG?... adunarea gandacilor?
Ce inseamna AG?... adunarea gandacilor?

- semlecangheorghe
- veteran
Nu pot ,caci propietarul paginii ma ''iubeste'' nespus de mult si o sa zica ca ...bla,bl,bla..din alea..razvan m. scrie:Da-ne linkul sa dam si noi „like” !

In fine...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Poți să-i dai un telefon. Așa cum ai făcut când ne-ai zugrăvit cu zoaiele tale.StefanDinu scrie:Deci gata! S-a rezolvat! Îmi făcusem griji ca domnul LINTA nu este invitat la AG a FRPS.
PS: știu ca este de la țară, dar corect este fie domnul LINTA (dacă vrei sa fii politicos) fie Ștefan (dacă vrei sa fi familiar) ... știu ca tu te întreții în general cu doamna Nutzy secretara ... dar hai! Arata-ne ca nu ai îmbătrânit degeaba!
- StefanDinu
- veteran
Si cand ma gandesc ca tu spuneai ca LRS-ul gafaie si ca FRPS este cea mai cea mai ... ma bufnește rasul. Acum nu doar ca ai federație-fantoma, cluburi-fantoma. sportivi-fantima. Ai început sa iti planifici concursuri-fantoma pe piste-fantoma.

- StefanDinu
- veteran
Reputatia ta deja ajunsese acolo cu mult inainte de a pune piciorul in curtea omului!apsalba scrie:Poți să-i dai un telefon. Așa cum ai făcut când ne-ai zugrăvit cu zoaiele tale.
Nici nu stii cati ne-au intrebat de-a lungul timpului daca suntem de la Federatia lui Popescu!
De acum încolo o să-ți pară rău că nu faci parte din FRPS, nu din federația lui Popescu.
- StefanDinu
- veteran
Am treaba ... nu imi pierd tipul cu sedintele de spiritism.apsalba scrie:Dinule, te invit și pe tine. S-ar putea să-ți dau și o solutie legală să salvați LRS. Numai dacă vreți. Depinde de federație existența voastră, dar tu ești prea „înfocat” că să pricepi.
Cat priveste FRPS si LRS retine un lucru: LRS este o organizatie de 10 ori mai mare si mai importanta decat cotetul tau. Noi nu depindem decat de noi insine. Simbiotule!
- StefanDinu
- veteran
Aveam un sentiment ciudat in dimineata asta ... sa fi fost asta? Nu cred ... m-am pishat si a trecut sentimentul.apsalba scrie:De acum încolo o să-ți pară rău că nu faci parte din FRPS, nu din federația lui Popescu.