Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 22 Feb 2014, 07:14

Cam mică lumea asta de care vorbești. La fel ca și creierul tău! Deși, ca să fiu sincer, ofuscații și frustrații eu nu-i consider oameni, ci niște greșeli ale naturii.

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 22 Feb 2014, 07:35

apsalba scrie:Cam mică lumea asta de care vorbești.
intr-adevar avortonule , este o lume mica , dar lumea asta mica te f..e in gura pe toate forumurile , am auzit ca si cei care te indruma au inceput sa -ti cam dea peste bot , nici macar mana aia de oameni pe care-i aburisesi nu mai sunt foarte convinsi de minciunile tale , esti scufundat in kkt-ul generat de caracterul tau pana la urechi , te chinui sa mai tragi cate o gura de aer dar inspiri din ce in ce mai multa materie fecaloasa
apsalba scrie: Deși, ca să fiu sincer, ofuscații și frustrații eu nu-i consider oameni, ci niște greșeli ale naturii.

bravo balamuc , o autocritica te mai echilibreaza cat de cat :lol1: :lol1: :lol1:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 22 Feb 2014, 12:10

apsalba scrie:Cam mică lumea asta de care vorbești. La fel ca și creierul tău! Deși, ca să fiu sincer, ofuscații și frustrații eu nu-i consider oameni, ci niște greșeli ale naturii.
Bai Nesemnificativule! Ce sa ma frustreze? LRS-ul? Cluburile reale din LRS? Sportivii reali din cluburile LRS? Competițiile reale LRS? Loturile reale care vor pleca la CM ?

Sa iti spun ce urmează în viata ta? Lotul de mal pleacă în Bulgaria! FIPSed iti sa **** cu bolta din San Marino! Toti brelocii și postacii castrați or sa se dezică de tine (dacă nu îți fac felul)! Toate Campionatele Naționale vor avea loc! Campionatele tale or sa ia tălpi în fiecare secunda! Băieții din spatele tău o sa se sature de tine și fie o să-și ia mana de pe tine, fie te sacrifica ca un pion ce esti de fapt! Pe absolut toate site-urile lumea o sa te ia la ranga asa ca spune la revedere tuturor sponsorizarilor! Procesele tale cu AGVPS-ul o sa tină mult și bine, dar de data asta vor avea un avocat bun și nu pensionari plafonați! Vine Jihadul Popescule si nu mai ai ce face! O sa te trimit la FNPSR, la săpat piste de concurs! Dar nu ca președinte! Ca munca în folosul comunității!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Feb 2014, 13:22

Parca-l vad carand pietris cu roaba :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Feb 2014, 13:36

Raportul tov. Dinu la ultimul Congres!

Am luat parte la ședința AGVPS, comisia de competiții, ședința care a avut loc în aceasta dimineața.
Câteva idei, nu neapărat in ordine cronologica:

A vorbit Șelaru ca AGVSPS va lupta cu FRPS dar mai important este sa comunicam MTS ca federația este nesemnificativa dpv al sportivilor.
I-am spus lui Șelaru ca din punctul meu de vedere AGVPS a fost prea pasiva și ca bate în retragere în fata lui Popescu.
Ca solicitarea către Parlament privind schimbarea legii sporturilor și solicitarea către MTS de autorizare a lotului pentru CMS din Bulgaria au fost niște erori grave si ca practic au recunoscut tutela MTS.
Șelarul mi-a răspuns ca mie îmi este ușor sa vorbesc asa pentru ca eu nu sunt dat în judecata pentru activități ilicite și asumare de calități oficiale.
I-am răspuns ca din păcate au intrat în jocul lui Popescu și au blocat activitatea competiționala externa și au început sa creadă toate balivernele lui. Același lucru l-au susținut toți, inclusiv Carstocea (lac Corbu).
Le-am sugerat sa își un avocat bun. Exista un motiv pentru care sunt juriști și avocați.

A fost prezent un reprezentant al lui Popescu (dacă era Popescu se lasă cu linșaj). Omul de buna credință dar cred ca nu știa cine e Popescu și unde l-a trimis. Oricum si-a luat-o omul ca Scufița Rosie. Adică peste tot. Ne-a înșirat câteva platitudini și texte scrise în palma apoi s-a declarat personal foarte surprins de înverșunarea pescarilor si in lipsa de colaborare ... bla, bla, bla, bla ... plictisitor!

I-am turat pe toți la maxim împotriva lui Popesc dar mai ales pe AGVPS-isti. Acum sunt sigur ca se apuca de treaba ca o cam tărăgănau. Acum sunt convins ca desafilierea AGVPS de la FIPSed nu are nici cea mai mica șansa.
Le-am povestit clar și concret de ce Popescu bate câmpii și ca orice ar face, dacă au avocat decent, nu are nici o șansă. In mare legea sporturilor este aplicabila FRPS, cluburilor membre FRPS si sportivilor respectivi, loturilor delegate la CM de către FRPS (dacă FRPS este membra federației internaționale), CM organizate de către FRPS pe teritoriul României.
Bentu mi-a promis ca săptămâna viitoare Șelaru îmi va semna înscrierile lotului de la ml pentru Bulgaria.
Șelaru mi-a spus ca LRS ar fi bine sa se decidă dacă suntem împreună sau nu. Am spus ca suntem alături de AGVPS dar în ceea ce privește aderarea discuția a avut loc și nu exista alte variante. Este buna relația asa cum este și ca LRS vrea sa susțină o parte a cotizației la FIPSed pe care AGVPS o plătește anual.

Referitor la campionatul național i-am comunicat ca LRS va face în continuare 2 campionat și ca asta vor purta titulatura de CAMPIONATE NAȚIONALE și după definitivare le trimitem și lor un e-mail.

Noi ar trebui sa face din partea LRS, a fiecărui club și a fiecărui căpitan & sportiv medaliat un memoriu în care sa explicam situația LRS - AGVPS - FRPS, susținem AGVPS ca membru la FIPSed și sa subliniem ne reprezentativitatea FRPS.

Cam atât îmi aduc aminte acum ... pe măsură ce îmi mai vin idei va informez.

Oare realizează cineva că omul ăsta e sărit de pe fix? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Moșule, nu ai înțeles ce ți-a transmis Șelaru? Pe tine te doare în bască, pentru că nu ai cap. Dar sportivilor, le-ai garantat că nu vor păți nimic? Pe tine nu te interesează. Ca sportiv esti ZERO.
Cat despre cluburile alea adevărate, cu excepția a vreo patru, sunt vai de mama lor.

PS Cred că ar trebui să-l puneți pe lanț. Are grave tulburări de comportament. Cât despre avocatul ăla deștept, cred că nu te-ai gândit la mihută! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 22 Feb 2014, 13:48

Ai inceput sa te panichezi pechinezule? Faci miscari a la Gerula ?!
Nu mai latra atat ca te eutanasiaza asta! Si nu te mai rupe pe tine in *** statitica mea ca aici vrbim de altceva! Pescar de spinning ce esti si nu sti care este diferenta intre un glider si un pullbait! Mai ti minte la Sacel cand imi spuneai ca ai scule de 100.000 euro!!! Atunci am realizat cat de mitoman erai!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 22 Feb 2014, 13:55

Sti ce este asta gandac de balegar? Ceva ce tu doar visezi!
Imagine

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 22 Feb 2014, 15:22

StefanDinu scrie: Mai ti minte la Sacel cand imi spuneai ca ai scule de 100.000 euro!!! Atunci am realizat cat de mitoman erai!

pai nu mintea !!! se referea la sculele de prin balastiere :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dar nici alea nu erau ale lui , ornitorincul a falimentat afacerea , atat de bun manager este :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 22 Feb 2014, 18:35

apsalba scrie:Raportul tov. Dinu la ultimul Congres!

Am luat parte la ședința AGVPS, comisia de competiții, ședința care a avut loc în aceasta dimineața.
.......
Bucura-te Popescule, ca momentan jigodia care ti-a dat pe goarna discutiile de pe forumul privat al LRS inca tradeaza pentru tine.
Dar nu uita, cel care tradeaza o data va trada si a doua oara. Iti va veni si tie randul sa fii tradat de jigodia respectiva, care nu merita decat un scuipat in obraz !

Oricum ar fi, faina trupa v-ati adunat acolo. Numai caractere, unul si unul ! :oops:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Feb 2014, 18:54

MIHUȚĂ,
Mai bine l-ai potoli pe zănatecul ăla. Sau nici nu tu pricepi că a luat-o prin buruieni?

Scrie răspuns