ia uite problema!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
A scapat pacientul din balamuc !infama cooperativa scrie:După cum bine știți, totul era legat de o scrisoare a federației. Scrisoarea a fost trimisă de către federație și s-a deblocat situația. Dar, pentru a nu mai fi dubii asupra persoanei care organizează CN și CM, azi am depus o cerere de ordonanță președențială pentru interzicerea organizării de competiții având ca scop selecționarea echipelor reprezentative și trimiterea acestora la competiții internaționale de către persoane juridice neautorizate ca structuri sportive. Se știu ele care sunt.
Ca să nu se zică nimeni că nu s-a știut! Aviz amatorilor!
infama cooperativa scrie:
După cum bine știți, totul era legat de o scrisoare a federației. Scrisoarea a fost trimisă de către federație și s-a deblocat situația. Dar, pentru a nu mai fi dubii asupra persoanei care organizează CN și CM, azi am depus o cerere de ordonanță președențială pentru interzicerea organizării de competiții având ca scop selecționarea echipelor reprezentative și trimiterea acestora la competiții internaționale de către persoane juridice neautorizate ca structuri sportive. Se știu ele care sunt.
Ca să nu se zică nimeni că nu s-a știut! Aviz amatorilor!