Eu nu am spus ca FNPSR s-a nascut moarta. Am spus ca FRPS s-a nascut asa. Citati va rog, exact..

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Eu nu am spus ca FNPSR s-a nascut moarta. Am spus ca FRPS s-a nascut asa. Citati va rog, exact..
Cum gloabe ca musiu' spune ca e pe cai mari...Cristi Y scrie:zavera scrie:Gândindu-ne la anul 2014, pe cine si pe ce credeţi că trebuie să parieze cei care îşi doresc competiţie?Pe un cal de soi, care a adus medalii la Campionatele Mondiale, sau pe o gloabă luetică şi răpciugoasă, a cărei supravieţuire este incertă până la începerea competiţiilor de anul viitor ?
frumos scris !!ești in peniță azi
![]()
Ce ti-ai mai dori si tu o braila de-asta... cu atatea nume sonore si cu un palmares de invidiat.apsalba scrie:O brăilă ca oricare alta. Care-i noutatea?
Si daca veneati si cu palinca voastra de acasa , vi-o punea cooperativa la dispozitie gratismitomanul scrie:Tocmai lucram (marim suprafata ) la o balta de 10 ha. Ai putea sa vi sa o testezi. Esta stiuca la greu. Cand treci prin Alba sti unde ma gasesti. Pun la dispozitie barca si palinca.
Competiții sportive oficiale, Abelin!Adelin scrie:Pai daca astea is braile, ale tale ce sunt musiu'?!...trageri la sorti, care e pe unu si care e pe doi, ca al treilea loc pe podium ramane gol.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()