Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
zavera
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de zavera » 19 Noi 2013, 13:01

Mister Fisherman scrie:Din cauza asta era nervos mitomanul si jignea pe toata lumea ? :lol: :lol: :lol: Dar n-a zis nimc , mergea pe blat ! :lol: :lol: :lol:
Acum cine mai organizeaza "competitiile legale si oficiale de pescuit" pe legea 69/2000 ?
Cina mai incaseaza contravaloarea permiselor de pescuit ? :lol: :lol: :lol:
Probabil, lucrurile se vor petrece ca şi până acum, atât pentru competiţii, cât şi pentru permise. Oricum, nici procesul ăsta nu schimbă prea mult lucrurile pe plan intern.
Poate pe plan extern, CIPS - ul să refuze dialogul cu un interlocutor (federaţia) aflat în fază de descompunere.
Cel puţin până la o sentinţă definitivă în acest dosar.
Iar pe plan intern, nu cred că se va apropia cineva de un organism aflat în putrefacţie.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 19 Noi 2013, 13:08

zavera scrie:...Poate pe plan extern, CIPS - ul să refuze dialogul cu un interlocutor (federaţia) aflat în fază de descompunere....
Uite unul care spune lucrurilor pe nume :lol1:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 19 Noi 2013, 13:46

apsalba scrie:
razvan m. scrie:Vad ca dupa ce federatia fantoma a dat in judecata pe toata lumea pentru dizolvare, a venit si radul ei. De data aceasta reclamant este AGVPSR, iar parat este FRPS. Procesul se afla pe rolul Tribunalului Alba, dosar nr.5278/107/2013 .

http://portal.just.ro/107/SitePages/Dos ... d_inst=107

Deci incepand cu data de 1 noiembrie (cand s-a inregistrat dosarul) Federatia Romana de Pescuit Spoprtiv a intrat in procedura de dizolvare, nu-i asa Popescule ?? Parca asa te exprimai atunci cand ai dat in judecata LRS....
Nu am fost citat.
O să vedem motivele! :lol: :lol: :lol: :lol:
Motivele!!!!!!!!!!!!!? :shock: . Motiveleeeee Fane, motiveleeeee :shock: 8) .
ps. le mai dam si noi :wink:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Noi 2013, 13:47

Te aștept!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Noi 2013, 13:48

lazarini scrie:
zavera scrie:...Poate pe plan extern, CIPS - ul să refuze dialogul cu un interlocutor (federaţia) aflat în fază de descompunere....
Uite unul care spune lucrurilor pe nume :lol1:
Același lucru este valabil și pentru AGVPSR. Dos. 13701/300/2012. Judecătoria sect. 2 București!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 19 Noi 2013, 13:49

Numai ca ,AGVPS nu trebuia sa respecte art 27 din HG 2001 :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 19 Noi 2013, 13:53

zavera scrie:Iar pe plan intern, nu cred că se va apropia cineva de un organism aflat în putrefacţie.
...aici te inseli. :? Iti spun io cine se apropie: vermii. :lol: :lol: :lol:
:lol1:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

georgelukas
junior
junior

Mesaj de georgelukas » 19 Noi 2013, 14:07

Deocamdata eu ce vad aici: http://portal.just.ro/107/SitePages/Dos ... din%C5%A3e
este doar o chemare in judecata, unde nici termenele nu au fost fixate. Nu vad cum va puteti antepronunta. Nu are nici un fel de valabilitate juridica pana nu avem o sentinta definitiva si irevocabila, ori sunt convins ca AGVPS-ul tot pe mana juristilor traditionali competenti va merge asa ca victoria e asigurata! :))

Incercati, fiecare parte, sa fiti coerenti si cat mai obiectivi. Altfel, rezultatul poate fi cel opus sperantelor voastre. Minciunile si dezinformarile nu sunt deloc atractive, din contra.

Am pus si eu cateva intrebari, sincer, incerc sa am o opinie independenta si cat se poate de rationala. Cand m-am referit la o abordare unitara a competitiilor de pescuit, nu am sugerat ca toate disciplinele sa aiba aceleasi regulamente. Insa statutul pescarului de competitie, indiferent de disciplina, precum si cadrul legal trebuie sa fie acelasi pentru toti.

Cu alte cuvinte, TOTI pescarii de competitie trebuie sa fie reprezentati intr-un forum superior, care trebuie sa serveasca intereselor PESCARILOR de COMPETITIE, ca un tot unitar. Sa faca lobby in Parlament, la guvern, in massmedia, la protectia mediului plus multe ale activitati in folosul pescarilor. Nu 10 Ligi, fiecare cu ciorba ei, fara coodonare si fara norme minime de respectat.

Ca TOTI pescarii de competitie sa aiba putere, trebuie sa existe un for reprezentativ al TUTUROR pescarilor de competitie. Deci, este normal ca pescarii de competitie sa figureze intr-un registru, intr-o baza de date oficiala si sa voteze reprezentati.
Toti pescarii de competitie trebuie sa aiba drepturi si obligatii.

Nu pot decide 2,3, 10 cluburi de pescuit pentru toti pescarii de competitie din ramura respectiva. O altfel de structura nu e interesata de membrii noi (ceea ce se si intampla) ci de conservarea unor privilegii. De aceea, un for superior, care este interesat in primul rand de marirea numarului de pescari de competitie, este necesar. Aceleasi criterii (numar participanti competitii, performanta etc.) se regasesc in toate disciplinele de pescuit sportiv, de aceea trebuie gandita o STRATEGIE comuna. Insist aici, ca in primul rand conteaza BAZA de pescari de competitie (cresterea constanta a numarului acestora), apoi performanta si calitatea. Pe termen lung, mentinerea unui sistem tip "la vremuri noi, tot noi" este contraproductiv.
De exemplu, daca de 10 ani de zile lotul national are 75-100% aceeasi componenta (sau primii 10 sunt aceeasi) atunci avem o mare problema iar sistemul e pe moarte.

Apoi, loturile nationale, trebuie sa aiba manageri (cel putin) angajati cu contracte, cu indici de performanta etc., platiti, cu drepturi si obligatii. LOTUL NATIONAL nu apartine nimanui, trebuie construit pe criterii profesioniste, TRANSPARENTE.

In concluzie, deocamdata, eu cred cu tarie ca trebuie sa existe o asociatie sau o federatie care sa reprezinte toti pescarii de competitie. ASA ESTE IN ORICE SPORT. Iar impartirea pescuitul sportiv in mai multe federatii/asociatii e CONTRAPRODUCTIVA si pare cel putin tembela pentru cineva din exterior, care nu cunoaste toate detaliile astea (spinning de pe mal, din barca, crap, feeder etc.). Trebuie sa invatam sa lucram in ECHIPA, nu disociat!

Ca atare, va convine, nu va convine, ori toti inapoi intr-o structura AGVPS, ori intr-o federatie! Maine fac si eu o Liga de Spinning, o afiliez la AGVPS (dau mai multi bani, sau sunt ruda cu ... sau sunt "la putere") si??? E ok toata aceasta nebuloasa? E stupida. Nu trebuie sa exista un cadrul legal, national de norme si strategii, aplicabile la intreaga paleta de pescuit sportiv???

Ca atare, cate vreme sunt in AGVPS, eu sustin AGVPS-ul ca si for tutelar si ii cer sa isi intre in drepturi, de aceea sunt si atat de radical in critici la adresa lui. Ca se poate face o Liga, de acord, insa aceasta LIGA trebuie sa aiba reprezentare, alaturi de celelalte LIGI, in AGVPS. Sa respecte norme si strategii, sa COTIZEZE, sa aiba drepturi si obligatii. Ori acum, relatia intre AGVPS si LIGI este una cel putin indoielnica, ipocrita!!! Ce naiba, este chiar atat de greu de inteles ca LIGILE si DIVIZIILE de PESCUIT (toate) trebuiesc unite intr-un for mai puternic??? Nu cred ca e mai greu de inteles, cred ca sunt interese.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 19 Noi 2013, 15:22

Pana spre finalul expunerii tale sunt aproximativ de acord, dar ai si niste propuneri obiective? Nu zic ca te si inseli pe ici pe colo. Resursa sportiva deocamdata asta este si asta trebuie gestionata insa intr-un mod sportiv si nu pervers. Ca ambele sunt aceleasi pacosti si asta e adevarat, dar viata sportiva trebuie sa mearga mai departe? Cum?! Momentan cu AGVPS-ul ca sa se poata participa la CIPS-uri. Ca mai trebuie sa ne distram si noi?! Il avem pe Fane al nostru. Vrei sa ne strici jucaria?
Cu respect,

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 19 Noi 2013, 16:03

Până la urmă, recitind titlul topicului, deci, revenind la subiect, putem încerca chiar o concluzie. Concursurile organizate de catre Fane Popescu-FRPS au fost:

- un (aşa-zis) Campionat Naţional de pescuit la feeder, pe Bega.
- un (aşa-zis) Campionat Naţional de pescuit staţionar, la Târgu Jiu

Nivelul de organizare, participarea şi reprezentativitatea s-au situat între comic şi penibil.

Şi, să nu uit, o încercare (avortată din cauza caniculei :lol: ) de Campionat Naţional la Crap, pe pista de la Doripesco.

O fi mult, o fi puţin ?
Cred că acesta este un subiect mai bun de discuţie, pentru că există elemente suficiente pentru analiză.

Scrie răspuns