Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Bine ca are tricolorul pe sapca...pardon tricou... sa stim si noi ca e roman ! Bravo lui !
apsalba scrie:Tot inainte! Intre timp, sportivii legitimati de federatie, incep sa confirme in intalnirile internationale.
Nu despre noi e vorba cu siguranta!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
zice pigulici pe alt forum
"PS Uite că m-am grăbit. Acum am deschis corespondența si am găsit răspunsul d.lui Matteoli. Zice că anul acesta figurează ca federatie AGVPSR si că după Congresul din 2014 se va lămuri situația. Eu insist și îi voi trimite punctul de vederea al Guvernului cu privire la AGVPSR. "
Ce mincinos, corespondenta deschisa dimineata la 8, si de unde?
Pai ieri ce ai facut? Un plic asa important il sesizai de la o prima vedere, nu acum dimineata.
Ce mincinos ordinar, dar si idiot......
"PS Uite că m-am grăbit. Acum am deschis corespondența si am găsit răspunsul d.lui Matteoli. Zice că anul acesta figurează ca federatie AGVPSR si că după Congresul din 2014 se va lămuri situația. Eu insist și îi voi trimite punctul de vederea al Guvernului cu privire la AGVPSR. "
Ce mincinos, corespondenta deschisa dimineata la 8, si de unde?
Pai ieri ce ai facut? Un plic asa important il sesizai de la o prima vedere, nu acum dimineata.
Ce mincinos ordinar, dar si idiot......

un mincinos cu tupeu
CA TAREEEEE !!!!!!!!
Dear President,
Following up your letters dated October the 2nd 2013 and October the 11th 2013, we inform you that for the year 2013, the Federation recognized by CIPS, thus by FIPSed as well, is the AGVPS, Asociatia Generala a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Romania - Calea Mosilor 128 - 020882 - Bucuresti - Sector 2 (Romania). This Federation regularly paid its membership fee for the current year. Thus, it is not possible for us to accept your bid of participation at the Feeder Fishing World Championship, programmed to be held in South Africa next November.
As far as the organization of the Carp Fishing World Championship 2014 is concerned, which is already officially devoted to the AGVPS, we could take a final resolution only after that the CIPS Congress, convened to be held on April the 5th 2014 in San Marino, decides which among the two associations, actually established in Romania, might continue to be entitled to be admitted to CIPS.
President of FIPSed
Ugo Matteoli
Il Presidente
Dear President,
Following up your letters dated October the 2nd 2013 and October the 11th 2013, we inform you that for the year 2013, the Federation recognized by CIPS, thus by FIPSed as well, is the AGVPS, Asociatia Generala a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Romania - Calea Mosilor 128 - 020882 - Bucuresti - Sector 2 (Romania). This Federation regularly paid its membership fee for the current year. Thus, it is not possible for us to accept your bid of participation at the Feeder Fishing World Championship, programmed to be held in South Africa next November.
As far as the organization of the Carp Fishing World Championship 2014 is concerned, which is already officially devoted to the AGVPS, we could take a final resolution only after that the CIPS Congress, convened to be held on April the 5th 2014 in San Marino, decides which among the two associations, actually established in Romania, might continue to be entitled to be admitted to CIPS.
President of FIPSed
Ugo Matteoli
Il Presidente

pigulici, te mai tine ficatu ma?

Unde mai trimiti tu capmeoni tai acum?

macar sa-i duca intr-o vizita sportiva la muzeul Antipa , sa se obisnuiasca cu natura moartasteff scrie:Unde mai trimiti tu capmeoni tai acum?

-
- veteran
Mitomane , sa vezi cand te vor lua la pooola aia carora le-ai promis ca-i duci la CM , abia astepta raspunsul negativ de la Congresul CIPS sa treaca la treaba
Asta in cazul ca nu iti dizolva altii cooperativa mai inainte

Asta in cazul ca nu iti dizolva altii cooperativa mai inainte

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Cu Africa de Sud este lamurita , frpsc - CANCI , pentru la anul negatia este diplomat exprimata :
As far as the organization of the Carp Fishing World Championship 2014 is concerned, which is already officially devoted to the AGVPS
adica in 2014 CM la crap este oficial alocat AGVPS
in noiembrie ajunge si memoriul pe masa lui Matteoli ca sa-i intareasca pozitia fata de federatia lui popescu
As far as the organization of the Carp Fishing World Championship 2014 is concerned, which is already officially devoted to the AGVPS
adica in 2014 CM la crap este oficial alocat AGVPS
in noiembrie ajunge si memoriul pe masa lui Matteoli ca sa-i intareasca pozitia fata de federatia lui popescu
-
- veteran
Daca la Congresul CIPS este refuzata, definitiv, afilierea infamei cooperative , atunci ce rost mai are ca acesta sa functioneze ,pe cine sa reprezinte si unde , nu cumva trebuie dizolvata ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.