Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Sep 2013, 08:02

Cert este ca, strict in ultimele 2 luni, si la Federatie avem parte de acelasi tratament. Uite „adevaratul Campionat National”, se desfasoara in prima parte a lunii August. Fa-ti bagajele, nu mai spun ca incepea luni, iar eu pana dumninica eram implicat intr-un alt concurs, si cu 3-4 zile inainte de inceperea concursului primesc un telefon si sunt anuntat ca nu se mai tine. Am dezbatut problema la vremea respectiva asa ca nu o sa ma repet. Ce deranjaza este ca atunci s-a spus ca se amana cu o luna si au trecut aproape doua si nu se stie nimic. Cel putin nu oficial. Comisia de Competitii a Federatiei, cea care era raspunzatoare este fie prea lenta, fie prea nepasatoare sau pur si simplu incompetenta (exemplu cel mai bun este faptul ca a admis sa se desfasoare calificari de 96 de ore cu echipe de 3 pescari atunci cand ei incearca sa adere la FIPS). Cert este ca, eu cel putin asa am vazut, cu toate ca are painea si cutitul de ceva vreme, Federatia nu a confirmat pana acum. Stiu ca o sa apara Presedintele acesteia si o sa spuna ca nu erau indeplinite „cele 26 de cerinte si 42 de articole statutare” necesare unui concurs, dar o sa-i reamintesc ca , asa cum dansul spune, Popescu nu este singur si nu ia decizii fara aprobare din partea consiliului, ca in spate are o echipa care rezolva aceste probleme. Oare?

Ce zici nea Fane???
Uite cum te percep acesti oameni...
Te-am intrebat ceva in public pe pvtv.....esti capabil sa raspunzi???
Mi se pare mie,sau te fluiera propria galerie???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Sep 2013, 08:11

Nu este propria galerie. Domnul respectiv nu este membru al niciunui club afiliat în federa?ie, ci era invitat la o competi?ie, care din motive obiective nu s-a mai desf??urat ?i a fost amânat?.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 27 Sep 2013, 08:33

Interesant. Spuneai ca la competitiile oficiale pot participa NUMAI sportivii legitimati de cluburile apartenente la federatie, trecute pe lista: http://frpsc.ro/?s=lista+sportivilor+cu ... articipare
Acuma vii si ne spui ca Rudeanu nu e sportiv legitimat de niciun club si ar fi participat ca invitat ?!
Adica cu de la presedinte putere nu se mai respecta regulamentele federatiei ? Devin ele optionale daca presedintele vrea ??!!!

Ia consulta mata prevederile art.88 din Legea nr.69/2000, a educatiei fizice si sportului:

Constituie contraven?ie urm?toarele fapte, dac? nu sunt s?vâr?ite în astfel de condi?ii încât, potrivit legii penale, s? fie considerate infrac?iuni:
a) înc?lcarea dispozi?iilor art. 13 alin. (3), prin admiterea de c?tre organizatori a particip?rii la competi?iile sportive oficiale înscrise în calendarele federa?iilor sportive na?ionale pe ramuri de sport;

Iar art.13 al.3 zice:
Pentru a participa la competi?iile sportive oficiale locale sau na?ionale un sportiv de performan?? trebuie s? fie legitimat la un club sportiv.

Ia vezi ce zice si la art.89:
(1) Contraven?iile prev?zute la art. 88, s?vâr?ite de persoanele fizice ?i persoanele juridice, se sanc?ioneaz? dup? cum urmeaz?:
a) cu amend? de la 6.000.000 lei la 30.000.000 lei, pentru persoane juridice, ?i cu amend? de la 3.000.000 lei la 15.000.000 lei, pentru persoane fizice, faptele prev?zute la art. 88 lit. a)-c);

Deci cum ii, Popescule ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 27 Sep 2013, 09:20

Auzi...campion national...vice campion national :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Dupa numai o singura etapa. :?: :?: :?:
Ce prosteala face FFFF, Mitica este mic copil :!: :!: :!: :!:

Daca vroia facea o braila la el acasa si o scotea CAMPEON NATIONALE pe.....soacra mare :!: :!: :!:

Pai MTS stie cum scoate aceasta federatie campioni nationali---astea sunt smecherii...pai noi, din zona noastra nu am participat.
Am crezut ca este asa acolo un concurs....de feeder pe Bega, cand colo campioni nationali. :elkgrin: :elkgrin: :elkgrin:

Nu-i nimic mergem la ....TAS, ...aaaaaa SAS...aaaaaFAS, vedem noi!!!!!! :| :| :|

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Sep 2013, 09:22

:lol1: :lol1: Nea Fane..cam calci in strachini..nush cum se face..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 27 Sep 2013, 09:24

Se pare ca Rambo s-a scufundat din nou.

Imagine

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Sep 2013, 11:07

Mul?umesc pentru aten?ia acordat?, mihu??! Nu crezi c? pierzi timpul de poman? pe aici? Sau î?i place s? te bagi în seam??

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 27 Sep 2013, 11:21

Deci esti sah-mat ! :lol: Mai pune mana pe lege, nu citi doar partile care iti plac ca s-ar putea sa bagi mana in buzunar dupa banuti ! :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Sep 2013, 11:34

Nicu tu nu crezi ce spui! Încearc? s? întrerupi conversa?ia cu mine. Deduc c? te plictise?ti. Te-a l?sat nevasta? Nu-mi face nici o pl?cere conversa?ia cu tine. Dac? ai ceva de spus, spune-o în cadru organizat. Nu am primit cerere de afiliere de la clubul t?u. Apropo, mai exist?? Vezi s?-?i faci rost de un antrenor! Avocat v?d c? are!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 27 Sep 2013, 11:40

jhonny scrie:Auzi...campion national...vice campion national :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Dupa numai o singura etapa. :?: :?: :?:
Ce prosteala face FFFF, Mitica este mic copil :!: :!: :!: :!:
Asta se intampla atunci cand ajungi de la scopul propus (vanzarea permiselor de pescuit )la ceva ce iti depaseste "potenta' intelectuala :lol: :lol: :lol:
Acum infama cooperativa nu mai "administreaza pescuitul sportiv, in toate formele lui de manifestare, fie ca va place voua sau nu " ? :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Scrie răspuns