Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Sep 2013, 08:02

Cert este ca, strict in ultimele 2 luni, si la Federatie avem parte de acelasi tratament. Uite „adevaratul Campionat National”, se desfasoara in prima parte a lunii August. Fa-ti bagajele, nu mai spun ca incepea luni, iar eu pana dumninica eram implicat intr-un alt concurs, si cu 3-4 zile inainte de inceperea concursului primesc un telefon si sunt anuntat ca nu se mai tine. Am dezbatut problema la vremea respectiva asa ca nu o sa ma repet. Ce deranjaza este ca atunci s-a spus ca se amana cu o luna si au trecut aproape doua si nu se stie nimic. Cel putin nu oficial. Comisia de Competitii a Federatiei, cea care era raspunzatoare este fie prea lenta, fie prea nepasatoare sau pur si simplu incompetenta (exemplu cel mai bun este faptul ca a admis sa se desfasoare calificari de 96 de ore cu echipe de 3 pescari atunci cand ei incearca sa adere la FIPS). Cert este ca, eu cel putin asa am vazut, cu toate ca are painea si cutitul de ceva vreme, Federatia nu a confirmat pana acum. Stiu ca o sa apara Presedintele acesteia si o sa spuna ca nu erau indeplinite „cele 26 de cerinte si 42 de articole statutare” necesare unui concurs, dar o sa-i reamintesc ca , asa cum dansul spune, Popescu nu este singur si nu ia decizii fara aprobare din partea consiliului, ca in spate are o echipa care rezolva aceste probleme. Oare?

Ce zici nea Fane???
Uite cum te percep acesti oameni...
Te-am intrebat ceva in public pe pvtv.....esti capabil sa raspunzi???
Mi se pare mie,sau te fluiera propria galerie???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Sep 2013, 08:11

Nu este propria galerie. Domnul respectiv nu este membru al niciunui club afiliat în federație, ci era invitat la o competiție, care din motive obiective nu s-a mai desfășurat și a fost amânată.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 27 Sep 2013, 08:33

Interesant. Spuneai ca la competitiile oficiale pot participa NUMAI sportivii legitimati de cluburile apartenente la federatie, trecute pe lista: http://frpsc.ro/?s=lista+sportivilor+cu ... articipare
Acuma vii si ne spui ca Rudeanu nu e sportiv legitimat de niciun club si ar fi participat ca invitat ?!
Adica cu de la presedinte putere nu se mai respecta regulamentele federatiei ? Devin ele optionale daca presedintele vrea ??!!!

Ia consulta mata prevederile art.88 din Legea nr.69/2000, a educatiei fizice si sportului:

Constituie contravenţie următoarele fapte, dacă nu sunt săvârşite în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni:
a) încălcarea dispoziţiilor art. 13 alin. (3), prin admiterea de către organizatori a participării la competiţiile sportive oficiale înscrise în calendarele federaţiilor sportive naţionale pe ramuri de sport;

Iar art.13 al.3 zice:
Pentru a participa la competiţiile sportive oficiale locale sau naţionale un sportiv de performanţă trebuie să fie legitimat la un club sportiv.

Ia vezi ce zice si la art.89:
(1) Contravenţiile prevăzute la art. 88, săvârşite de persoanele fizice şi persoanele juridice, se sancţionează după cum urmează:
a) cu amendă de la 6.000.000 lei la 30.000.000 lei, pentru persoane juridice, şi cu amendă de la 3.000.000 lei la 15.000.000 lei, pentru persoane fizice, faptele prevăzute la art. 88 lit. a)-c);

Deci cum ii, Popescule ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 27 Sep 2013, 09:20

Auzi...campion national...vice campion national :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Dupa numai o singura etapa. :?: :?: :?:
Ce prosteala face FFFF, Mitica este mic copil :!: :!: :!: :!:

Daca vroia facea o braila la el acasa si o scotea CAMPEON NATIONALE pe.....soacra mare :!: :!: :!:

Pai MTS stie cum scoate aceasta federatie campioni nationali---astea sunt smecherii...pai noi, din zona noastra nu am participat.
Am crezut ca este asa acolo un concurs....de feeder pe Bega, cand colo campioni nationali. :elkgrin: :elkgrin: :elkgrin:

Nu-i nimic mergem la ....TAS, ...aaaaaa SAS...aaaaaFAS, vedem noi!!!!!! :| :| :|

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Sep 2013, 09:22

:lol1: :lol1: Nea Fane..cam calci in strachini..nush cum se face..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 27 Sep 2013, 09:24

Se pare ca Rambo s-a scufundat din nou.

Imagine

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Sep 2013, 11:07

Mulțumesc pentru atenția acordată, mihuță! Nu crezi că pierzi timpul de pomană pe aici? Sau îți place să te bagi în seamă?

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 27 Sep 2013, 11:21

Deci esti sah-mat ! :lol: Mai pune mana pe lege, nu citi doar partile care iti plac ca s-ar putea sa bagi mana in buzunar dupa banuti ! :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Sep 2013, 11:34

Nicu tu nu crezi ce spui! Încearcă să întrerupi conversația cu mine. Deduc că te plictisești. Te-a lăsat nevasta? Nu-mi face nici o plăcere conversația cu tine. Dacă ai ceva de spus, spune-o în cadru organizat. Nu am primit cerere de afiliere de la clubul tău. Apropo, mai există? Vezi să-ți faci rost de un antrenor! Avocat văd că are!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 27 Sep 2013, 11:40

jhonny scrie:Auzi...campion national...vice campion national :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Dupa numai o singura etapa. :?: :?: :?:
Ce prosteala face FFFF, Mitica este mic copil :!: :!: :!: :!:
Asta se intampla atunci cand ajungi de la scopul propus (vanzarea permiselor de pescuit )la ceva ce iti depaseste "potenta' intelectuala :lol: :lol: :lol:
Acum infama cooperativa nu mai "administreaza pescuitul sportiv, in toate formele lui de manifestare, fie ca va place voua sau nu " ? :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Scrie răspuns