Cert este ca, strict in ultimele 2 luni, si la Federatie avem parte de acelasi tratament. Uite „adevaratul Campionat National”, se desfasoara in prima parte a lunii August. Fa-ti bagajele, nu mai spun ca incepea luni, iar eu pana dumninica eram implicat intr-un alt concurs, si cu 3-4 zile inainte de inceperea concursului primesc un telefon si sunt anuntat ca nu se mai tine. Am dezbatut problema la vremea respectiva asa ca nu o sa ma repet. Ce deranjaza este ca atunci s-a spus ca se amana cu o luna si au trecut aproape doua si nu se stie nimic. Cel putin nu oficial. Comisia de Competitii a Federatiei, cea care era raspunzatoare este fie prea lenta, fie prea nepasatoare sau pur si simplu incompetenta (exemplu cel mai bun este faptul ca a admis sa se desfasoare calificari de 96 de ore cu echipe de 3 pescari atunci cand ei incearca sa adere la FIPS). Cert este ca, eu cel putin asa am vazut, cu toate ca are painea si cutitul de ceva vreme, Federatia nu a confirmat pana acum. Stiu ca o sa apara Presedintele acesteia si o sa spuna ca nu erau indeplinite „cele 26 de cerinte si 42 de articole statutare” necesare unui concurs, dar o sa-i reamintesc ca , asa cum dansul spune, Popescu nu este singur si nu ia decizii fara aprobare din partea consiliului, ca in spate are o echipa care rezolva aceste probleme. Oare?
Ce zici nea Fane???
Uite cum te percep acesti oameni...
Te-am intrebat ceva in public pe pvtv.....esti capabil sa raspunzi???
Mi se pare mie,sau te fluiera propria galerie???