CONCURS SPINNING FARAGAU

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ATUU
utilizator constant
utilizator constant

CONCURS SPINNING FARAGAU

Mesaj de ATUU » 19 Aug 2008, 10:38

organizat de ESOX SPINNING CLUB in data de 30.08.08.sistem open :D pt.un nr maxim de 40 concurenti.concursul se va desfasura din barca proprie,in sistem prinde si elibereaza,pe parcursul a doua manse de 5ore,prima mansa de la 7,00 la 12,oo pentru stiuca(40cm),salau(40cm),somn(50cm),a doua mansa de la14,00 la 19,00 pentru biban (15cm),pesti se masoara vi la sfirsitul fiecarei manse,la mal.SEDINTA TEHNICA IN 30.08.08 ora 6,00 pe malul lacului FARAGAU.Inscrieri,informatii 0745515675 Radu Vlasiu.

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 19 Aug 2008, 21:15

se poate pescui numa din barca obligator? adica ar fi pt. prima data cand as da din barca pe lacul asta ca alminteri nu e voie :lol: .
Cat e taxa de inscriere?

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 20 Aug 2008, 06:32

FARAGAU E LACUL ALA DE 30 KM DE TARGU-MURES
AIA E REZERVATIE NATURALA SI ACCESUL CU BARCA E INTERZIS.
Sau pentru un concurs de pescuit e permis.
Daca ala e lacul imi dai si niste preturi.
Biban de 15 cm :shock: nu am vazut in 10 ani pe Faragau.
the angler is catching xxx, not by the lure

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 20 Aug 2008, 07:17

Da, lacul e ala de langa Tg. Mures si s-a permis pescuitul din barca doar pentru acest concurs, nu iti fa griji ca sunt foarte foarte multi bibani de 15 cm in Faragau. Taxa va fi afisata azi sau maine
Se va pescuit din barca obligatoriu, de pe mal se poate incerca oricand.

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 20 Aug 2008, 09:53

sir.JONES scrie:FARAGAU E LACUL ALA DE 30 KM DE TARGU-MURES
AIA E REZERVATIE NATURALA SI ACCESUL CU BARCA E INTERZIS.
Sau pentru un concurs de pescuit e permis.
Daca ala e lacul imi dai si niste preturi.
Biban de 15 cm :shock: nu am vazut in 10 ani pe Faragau.
da nu am mai vazut biba de peste 15 de ceva ani, si in ultimi 2-3 ani si salal mi se pare ca sa cam imputinat......

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 20 Aug 2008, 09:54

deci sa ne intelegm e 100% pe Faragau , nu cumva e pe Toldal?

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 20 Aug 2008, 10:05

gata!
m-am lamurit acum

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 20 Aug 2008, 13:47

Faragaul e cel care are 2 plauri pe el sau insule. Am fost de cateva ori pe el anul trecut. Am vazut prinzandu-se stiuca mare si am auzit din surse credibile ca se prinde stiuca foarte mare *7 KG. Asta toamna tarziu sfarsitul lui octombrie.
Salai am vazut dar erau anemici adica sub 1 Kg. Oricum la densitatea de pescari care e acolo e cred ca una din cele mai farmantate balti.
Imi pare rau pentru cei care cred ca de pe mal merge vara dar am o veste destul de nasola pentru ei. Cam 50% din locuri sunt puternic inerbate vara si ma refer aici la un fel de iarba destul de tare. Cam jumatate de lac este virtual inaccesibil de pe mal pentru ca are un brau de iarba lat de circa 5 metri - 10 metri. Stratul de iarba are si 1/2 metru adancime.
Tot ce am prins pe acolo vara era biban la rotativa argintie si la vobler mic e adevarat ca bibanei erau undeva la 10 cm.
Daca temperatura apei e mare sunt ultra pesimist in cea ce priveste sansele de reusita.
the angler is catching xxx, not by the lure

ATUU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ATUU » 20 Aug 2008, 14:22

am o veste buna pt voi...am fost acolo de mai multe ori in ultimele saptamini si o singura data in doua ore am prins mai putin de 20 bibi si fara salau in rest printre bibi si cite 2,3 salai ce-i drept destul de mici dar intrau...probabil din barca sa fie mult mai bine...intradevar am prins si bibi mici sub 15 dar si f multi peste...depinde de gume...

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 20 Aug 2008, 20:49

sir.JONES scrie: Imi pare rau pentru cei care cred ca de pe mal merge vara dar am o veste destul de nasola pentru ei. Cam 50% din locuri sunt puternic inerbate vara si ma refer aici la un fel de iarba destul de tare. Cam jumatate de lac este virtual inaccesibil de pe mal pentru ca are un brau de iarba lat de circa 5 metri - 10 metri. Stratul de iarba are si 1/2 metru adancime.
Tot ce am prins pe acolo vara era biban la rotativa argintie si la vobler mic e adevarat ca bibanei erau undeva la 10 cm.
Daca temperatura apei e mare sunt ultra pesimist in cea ce priveste sansele de reusita.

cred ca nu ai dat cu ce trebuie sau ai prins timp nefavorabil fiindca aci pe lacul asta am prins stiuci multe (mai ales vara) cat si salai. toate bine inteles de pe mal.

Scrie răspuns