discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
vali stratonov
- veteran

Fratioare ,scopul acestui "concurs" e altul decit cel pe care l-ai denumit cu atita generozitate ca fiind o mare porcarie.
Daca te interesa asa cum spui ai fi putut da un tel. la nr. afisat de Radu si sigur te lamureai si in ceea ce priveste scopul acestui concurs si premiile .
Cit priveste impartirea lacului ,speciile punctabile e chiar treaba organizatorului ,strategia de concurs era treaba ta dar mai inti ar fi trebuit sa concurezi..... eventual ....
Sa inteleg ca ramine pe alta data....

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
Chief
- veteran

-
Asa cum ai pus problema suna si mai rau decat m-am exprimat eu. Cuvantul porcarie e destul de dur dar nu se referea la scopul concursului. Nu incercam sa pun bete in roate si sincer asteptam demult un eveniment ca asta pe Faragau, dar in sistemul in care e prezentat, da, cred ca voi participa cu urmoatoarea ocazie. Scopul in sine presupun si eu ca nu este acela de a aduna bani iar informatiile cu privire la premii erau pur orientative, pentru ca daca imi vei spune ca locul unu ia vreo mie de para' tot nu ma razgandesc. In plus de asta zvonurile care umbla despre acest lac, incepand cu primavara 2008, si reducerea drastica a efectivului de stiuca fata de anul trecut ma ingijoreaza. Apoi nu stiu cum, o societate privata, poate administra in scopuri de pescuit o rezervatie naturala, si totusi jandarmii sa te intrebe daca ai achitat taxa de pescuit... dar probabil cunosti situatia. Sunt curios sa vad rezultatele, altceva nu pot sa spun. Cer scuze de interventie.
-
vali stratonov
- veteran

Nu trebuie sa-ti ceri scuze de nimic ,dar daca te imformai putin suna altfel postul tau si chiar si al meu.
Scopul declarat al acestui concurs este tocmai de-a "evalua" balta in regim de concurs si de-a putea trage o concluzie, daca Fargaul va putea fi vreodata propusa ca pista de concurs in TAVP sau in afara lui.
Tocmai de aceea e putin diferit de alte concursuri in ceea ce priveste eligibilitatea speciilor in prima mansa fata de a 2-a mansa.
In plus noutatea consta in pescuitul din barca nu de pe mal asa cum se obisnuieste pe Faragau.E cu totul alta perspectiva.
In ceea ce priveste premiile acestea vor fi numai ca acest "concurs" sa aibe o miza nu de-a aduce faima si glorie .
Daca observi in lista celor inscrisi apar multi concurenti din TAVP care fac un mare efort sa vina sa participe avind in vedere ca in weekendul viitor e etapa oficiala la Rogojesti.Imbucurator e faptul ca s-au inscris si pescari care inca nu cocheteaza cu Campionatul National dar carora sper sa le placa spiritul concursului si sa devina concurenti permanenti.
Cam despre asta era vorba .....
Te asteptam oricind sa participi la un concurs de spinning organizat pe plan local sau national.Vei fi binevenit ...fi sigur.
-
ATUU
- utilizator constant

-

asa cum a explicat si vali...ideea e de a testa...lacul...

-
ovidiu
- veteran

-
salai de 3-4kg exista? rar? des? des-des-des-destul de rar? destul de des?
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
vali stratonov
- veteran

ovidiu scrie:salai de 3-4kg exista? rar? des? des-des-des-destul de rar? destul de des?
Daca stia careva sigur ca sunt de 3-4 kg. ce crezi mai face-au concurs?

-
ovidiu
- veteran

-
valistrati scrie:ovidiu scrie:salai de 3-4kg exista? rar? des? des-des-des-destul de rar? destul de des?
Daca stia careva sigur ca sunt de 3-4 kg. ce crezi mai face-au concurs?

Vali: bun de tot raspunsul!!!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
Irod
- veteran

Tristian scrie: Eu cunosc bine lacul si nici nu e foarte bun de jigging, mai ales in perioada asta, cu multa vegetatie.
spinningul inseamna mai mult decat jigging si plastice moi
, mai exista si linguri si voblere si altele.....
-
vali stratonov
- veteran

Vali: bun de tot raspunsul!!!
............................................................
Ovi oi fi gresit cu ceva???
Poate ca la Bucuresti sar fi dat sfoara in tara

dar pe la noi nu se poarta ,caci is asa de rari salaii incit au nume.

-
Chief
- veteran

-
Irod scrie:Tristian scrie: Eu cunosc bine lacul si nici nu e foarte bun de jigging, mai ales in perioada asta, cu multa vegetatie.
spinningul inseamna mai mult decat jigging si plastice moi
, mai exista si linguri si voblere si altele.....
Ai dreptate. Fir intins Iroade cu voblere la salau pe Faragau la 30 de grade! Era sa uit de linguri...