CONCURS SPINNING CALDARUSANI

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 06 Noi 2005, 10:34

in ideea ca poate nu puteti veni sau macar avea un reprezentant aici atunci cand se vor pune cap la cap toate ideile si actiunile pentru anul viitor ( cu toate ca tare bine ar fi ca din fiecare zona sa fie cate un reprezentant macar la discutii din toate zonele ori grupurile ce doresc sa se implice in fenomen si organizare ...discutii ce se vor anunta ) am o rugaminte
puneti pe mail atat voi cat si ceilati din tara , ce doresc sa se implice ideile voastre .....si cred ca vom reusi sa facem ceva bun
cred ca ar fi constructiv si vom mai elimina din pb...pe toate niciodata ...cu siguranta :D

pentru cine doreste sa trimita ...daca nu deranjeaza ...o adresa de mail
ovidiu14@home.ro

Paul...de la Iasi...astept si ideile voastre ...si din celelalte grupari ori asociatii deja constituite ....voi prezenta tot ce primesc in discutia ce va avea loc la o data anuntata

sa nu fiu inteles gresit de nimeni ...sunt ca si voi doar un pescar ce face parte dintr-o asociatie (pescari4ever) si doreste sa fie totul cat mai transparent si corect...si ma repet cu mailul...asta in cazul in care nu puteti ajunge la o discutie care sa dezvolte ceea ce a inceput sa prinda contur ...un pic mai altfel
multumesc pentru intelegere

14
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 07 Noi 2005, 19:33

Buna seara Ovidiu!
In cazul unei intalniri intre mai multe asociatii, chiar suntem interesati sa stim din timp. Si cred ca ar fi benefica o astfel de intalnire. Cu siguranta, in limita timpului disponibil, sper, ca o sa avem si noi unul sau doi reprezentanti la astfel de intalniri (doi, ca sa nu se plictiseasca pe drum :wink: )
Oricum este bine si chiar se cere pastrata o legatura intre toate asociatiile de pescari, fie ele mai vechi sau mai noi. Doar asa vom putea sa realizam ceva, doar asa, impreuna, vom avea un cuvant de spus.
Chiar discutam intre noi si ziceam ca daca am reusi macar sa facem sa se poata pescui cu un permis pe toate apele tarii, permis care sa fie recunoscut de toate filialele in toate judetele, ar fi o realizare. Si asta ... doar impreuna e posibil

Scrie răspuns