florin.b scrie:nemernicule, vezi ca am vorbit cu cocea si a zis ca pe la 9 si ceva o sa te bata cu niste salai dupa care o sa-ti faca ceva rusinos "plans".
nu sunt sigur la ce se referea dar cred ca are legatura cu acea mare captura pe care ti-o oferea.
Concurs Lacul Pantelimon
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
..... mai ai 13 ore si 22 de minute...si vei fi BATUT si...danielcocea scrie:am sa te bat cu salau' ala sarit de "100cm records" , pana zici PIUA.....Nemernic scrie:Adica e deschis concursul si la caras palmas ?Ionut the carp scrie: sigur urmareste cea mai mare captura![]()
![]()
......deja ...ATENTIE......mai " e " 3 zile si deja ma doare burta......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
"PLANS"Nemernic scrie:..... mai ai 13 ore si 22 de minute...si vei fi BATUT si...danielcocea scrie:am sa te bat cu salau' ala sarit de "100cm records" , pana zici PIUA.....Nemernic scrie: Adica e deschis concursul si la caras palmas ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- danielcocea
- veteran

pana la 8 si 5 min , cand voi lua primu salau , mai ai 11 ore , asa ca pregateste te sa fii batut si pe urma ..... plans...Nemernic scrie:..... mai ai 13 ore si 22 de minute...si vei fi BATUT si...danielcocea scrie:am sa te bat cu salau' ala sarit de "100cm records" , pana zici PIUA.....Nemernic scrie: Adica e deschis concursul si la caras palmas ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- danielcocea
- veteran

- danielcocea
- veteran