Concurs Lacul Pantelimon

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 27 Oct 2011, 10:46

am dat la ghilotina, probabil ca o sa dau si aci, nu m-ar mira, in functie de activitatea la jalau ma decid daca blochez tamburu sau ma dau cu skyjetu printre voi :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 27 Oct 2011, 10:48

pikeman scrie:am dat la ghilotina, probabil ca o sa dau si aci, nu m-ar mira, in functie de activitatea la jalau ma decid daca blochez tamburu sau ma dau cu skyjetu printre voi :lol:
aia de la ghilo i-s pisoiasi pe langa motoarele de 200 hp de pe pantelimon :lol: :lol: :lol: :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 27 Oct 2011, 11:06

aia de la ghilo i-s pisoiasi pe langa motoarele de 200 hp de pe pantelimon :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

:lol: , unii de-aia de zici tu, erau asta vara "trasi" la mal si-mprastiau niste mirosuri....u-iu-iu! Picai de-an picioarele!

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 27 Oct 2011, 14:25

Nemernic scrie:
pikeman scrie:am dat la ghilotina, probabil ca o sa dau si aci, nu m-ar mira, in functie de activitatea la jalau ma decid daca blochez tamburu sau ma dau cu skyjetu printre voi :lol:
aia de la ghilo i-s pisoiasi pe langa motoarele de 200 hp de pe pantelimon :lol: :lol: :lol: :lol:
urate rau motoarele de pe Pante...asta vara pescuiam din apa undeva pe Pante , si au trecut pe langa mine , la 30 cm erau la suprafata fix 3 ( trei ) " motorase " , din alea over 20 kilo , ...nu stiam daca s o iau la fuga pe mal , daca au dat astia drumu la crocodili , sau daca sa am tupeul sa pun jigul pe ei.... :? ..... :lol: ....l am incercat pe unu da cu lanseta de salau mai era putin si imi lua tot firu'..... :lol: :lol: :lol: .....si m am dat batut....er fi trebuit sa fiu cu alea de Dunare , ca faceam extractie cu ei..... :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 27 Oct 2011, 14:28

danielcocea scrie:
Nemernic scrie:
urate rau motoarele de pe Pante...asta vara pescuiam din apa undeva pe Pante , si au trecut pe langa mine , la 30 cm erau la suprafata fix 3 ( trei ) " motorase " , din alea over 20 kilo , ...nu stiam daca s o iau la fuga pe mal , daca au dat astia drumu la crocodili , sau daca sa am tupeul sa pun jigul pe ei.... :? ..... :lol: ....l am incercat pe unu da cu lanseta de salau mai era putin si imi lua tot firu'..... :lol: :lol: :lol: .....si m am dat batut....er fi trebuit sa fiu cu alea de Dunare , ca faceam extractie cu ei..... :lol:
poi luam unu si il zvarlim direct pe gratar :lol: :lol: :lol: caz in care ne raman bani de premii :lol:

mihai_d
senior
senior

Mesaj de mihai_d » 27 Oct 2011, 15:00

Ionut cu parere de rau trebuie sa ma retrag a intervenit ceva .Sper si la ca daca va mai exista un al doilea concurs pe Pantelimon sa nu il ratez tare mult as vrea sa vad ce se ascunde in acest lac :wink: Mi de scuze si fire intinse la toti . Astept rezultatele Mihai Damaschin

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 27 Oct 2011, 15:04

:twisted:

creca o sa fiu singuru care mere la concursu asta :lol:
sa nu termin dreq pe 2 :oops:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 27 Oct 2011, 16:09

pikeman scrie::twisted:

La cit de talentos esti ...se prea poate sa ajungi si al 2-lea concurind singur. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Spor. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 27 Oct 2011, 18:06

cu cat mai putini , cu atat mai bine , si cu atat mai multe locuri.....pentru cei care merg.... :!:

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 27 Oct 2011, 18:06

pikeman scrie::twisted:

eu TE ASIGUR ca vei prinde salau...sonar sa ai....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Scrie răspuns